35

Анонимен

преди 1 година

Тая е толко *** накупи селски автобуси,време и е да си подаде оставката,***.

34

:D

преди 1 година

Те хората се возят в градския транспорт, колко са безплатно вече е друг въпрос...

33

Фандък

преди 1 година

не съм се изказал още. Да земете да махнете знамето на Украйна от общината стига се излагате. Ние сме в България, не сме украинска община, макар че като гледам дупките все едно сме в украйна. Фандък всеки си коопа в София без разрешение къде му падне и колкото му требва, затварят се улици без разрешение, кога ще спре това. Къде са парите от мобилната група къде дигат коли и слагат скоби. Къде потъват. Къде??? Крадливи сте тва е ама крадете яко.

32

Крали Марко

преди 1 година

Цар Борис трети ,по петицата. Потресаваща гледка. Да не са ни объркали руснаците с Киев..? Минах там преди час 'два.

31

Истина

преди 1 година

аз си плащам данъците за да може някой собственик на компания за милиони да си купи ново бентли с пари дадени от държавата, от моите данъци. Ами да вземе държавата да ми плаща по 1000евро за да не правя нищо по същата логика, да фалират и да умират от глад всички стачкуващи, вече не е комунизъм, пазарна икономика е, да фалират когато не издържат!

30

Пп

преди 1 година

Дано не спре и транспортаПромяната взе да ми идва в повече

29

ufca

преди 1 година

в София център за градска мобилност е всичко друго но не и "обществен", а по-скоро м у т р е н с к а г е р б е р а с к а хранилка, престъпна групировка или най-просто казано частна фирма, която работи в нарушение на поне 2 съдебни решения (за зелената зона и за цената на билетите). Парите от там изтичат в неизвестна посока, а столична община отказва да дава отчет за приходите от зоните и къде отиват те! Сиреч Фон-дупкова лобира за да може държавата да налива пари в джобовете на мутрите

28

Баце

преди 1 година

Фънди разполага с бюджет 2.078 млрд лева!!! Къде са???

27

Анонимен

преди 1 година

До От страната - израза "софета" говори за баят "с/еляндур" - в лошия смисъл на тая дума. Това няма нищо общо нито с хората живеещи в градовете из страната, нито с тея дето живеят в селата. По скоро говори за типажа ти - какъвто Алеко го е описал толкова отдавна. Между впрочем, някои от тея "софета" са ти градски, нали знаеш? Тук са по собствено желание и не по покана на софианци.

26

Факт

преди 1 година

Пари има но много се краде в СО и е пълно с служители използвани само като гласоподатели на заплата това го знаем всички....и сега искат да им дадат още и тях да откраднат

25

Анонимен

преди 1 година

Кърпежи. Докато ни управляват националнипредатели, продаващи българския национален интерес в лична изгода, все по-дълбоко ще се затъва. Там е разковничето, не може до безкрай да се сменя въздухът от един празен чувал в друг.

24

Надблюдател

преди 1 година

Графът е една от най-красивите улици в София! Да не забравяме, че някои ще минат и ще търсят дали някъде има надигната плочка! Проблемът си е техен! Тази помия е предназначена за тези, които живеят извън София!

23

От страната

преди 1 година

За клатещата се плочка на Графа две години гледахме по телевизията ремонти!Колко ли милиарда откраднаха наглите софета покрай ремонта на таз прословута софийска плочка не ми се мисли!

22

Анонимен

преди 1 година

Нито една стотинка за градския транспрот. Оставка за наглата герберска кардла Юрдана Ал Фандък!

21

Анонимен

преди 1 година

Държавата умре, първо Киро уби инфраструктурата спря всичко проект и замрази ремонтите, след това ще умори транспорта който е кръвта на бизнеса, накрая ще се извърти и ще се скрие в Канада но преди това ще легне за Македония и ще ние працака за газа и петрола.

20

Анонимен

преди 1 година

Затвориха й кранчетата. Не може да краде.

19

Анонимен

преди 1 година

Безполезна.

18

Анонимен

преди 1 година

Имам идея какво да работят украинските бежанци.Ше им дадем по една рикша каквито има в Индия и ще ни возят.Ето ти транспорт...

17

Анонимен

преди 1 година

Оставка, мумийо! Отивай да бездействаш някъде другаде, по възможност като пенсионер.

16

Анонимен

преди 1 година

Да го национализира щом не могат да се справят. Иначе отворени граници щом другаде е по евтино горивото може да отидат и да заредят. И данаци в която и да е европейска държава могът да плащат.