22

до 15

преди 2 години

9 милиарда за 9 дни пре декември? При Бойко се крадяли 8 милирда за година! ГЕРБ не управява 1 година! Къде са парите??? ?

21

Анонимен

преди 2 години

Всякакви помощи трябва да се спрат за бизнеса. Това са схеми не помощи. Отиват директно в джоба на бизнесмена. Директно трябва да се подпомага на калпак за да може инфлацията да продължава да расте. От подпомагане някой хора станаха милионери. Алибегов е пример.

20

Пп

преди 2 години

Докато ви оспиват кокор истегли още -300 милиона заем който ще плащате

19

инвеститор

преди 2 години

Държавата не е мандра . Никъде по света. Не може всеки да дере от държавата и после да писка че бил беден. Над 100 000 000 000 лева има излишни пари в България у населението. Справка БНБ. България била бедна ли ? Нямало пари ли ?

18

Пп

преди 2 години

Кубик вода става -4 лвПродьлжаваме промяната на цените

17

оставка аматьори

преди 2 години

ако това го беше казал Борисов , щяхте с ПАРcalite да го изядете !

16

Отговор

преди 2 години

До до Някой! Христо Иванов е трето поколение болшевишки израстък! Провери му родословието! Това са хората, които не позволиха в България да тръгне нормално дясно! Най-сетне се цункаха с комунистите от Позитано, и отидоха там, където им е мястото!

15

До До 13

преди 2 години

"И с какво точно крадат настоящите?Те ли вдигат цената на горивата?: - ДА!

14

До До 14

преди 2 години

Много пъти съм казвал - четене, мислене и после писане, ако имате какво да кажете! Когато не платих хляба си в магазина не ти го дават, нали? Е, защо да ти дават газ, след като не го плащаш? Или ти си "демокраД" и затова на теб може и безплатно?

13

До Някой

преди 2 години

Я, ама ти си генерирал новина - Просто Киро комунист, заедно с Христо Иванов??? Браво, на такива "умни" човечета се крепи света! Бидона, явно, и той комунист....

12

До 14

преди 2 години

Ахам. И какво трябваше да направи държавата? Да обяви публично, че е на страната на путин и да му се моли да не ни спира газа и да ни намали цените и на газ и петрол?Това ли трябваше да направят?

11

До 13

преди 2 години

И с какво точно крадат настоящите?Те ли вдигат цената на горивата?

10

Анонимен

преди 2 години

Държавата натресе хората и бизнеса в това блато. Държавата реши да е украинска, а не българска. ПростоКиро реши, че укрофашистите са му по мили от българите! Правителството не плати за газ, правителството няма да плати за нефт... После - ама защо държавата да подпомага... Ами защо държавата подпомага "бежанците" от 404 и ги настанява в 3-4-5 звездни хотели, а няма пари за българите - работили и все още работещи?

9

Някой

преди 2 години

...изобщо врява ли им на Тези? Такова крадене и такова лъгане, и Бойко не си е позволявал! Държавата ще подкрепя бизнесът разбира се, нали те им пълнят хазната с приходи! Но комунистите си ги знаем ! Не си ли от тяхната секта, не те имат за човек! Така че ще дърпаме милиарди заеми, ще раздаваме само на наши хора до последно, докато стадото не се събуди и да види как ги стрижат и работят! Комунистът се маха от властта само със шут!

8

Анонимен

преди 2 години

Всички филияли на БКП ви окрадоха, защо Имата такъв мбоклик, Дай Чалгария, БЦП, ПП и Рундю да са по-различни? Герберастите и Догановците също

7

Анонимен

преди 2 години

Планираме всички пари, които остават в бюджета ще бъдат раздадени на хората и бизнеса . . . . . Разбирай - нашите хора и бизнес ще получат всички пари! Ударението на всички пари! А останалите . . . за тях намам . . . какво да кажа! Продължаваме Плащанията (ПП)!

6

Анонимен

преди 2 години

Абе какъв е тоз парадоксалния български "бизнес" ?Бизнесмените милионери че на туй отгоре и държавата им налива още пари?Басийй ненаялите се!

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТЪРПИ НАРОДА НАШ ТОЙ ИМА 500 ГОДИШЕН СТАЖ

4

ФАКТ

преди 2 години

За по малко от година жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри фалираха България!!!

3

мижи да те лАжем

преди 2 години

Докато за едни (наши хора) може, а за други не може - надежда тука всяка оставете!