75

Анонимен

преди 2 години

Хотелите голям си го вкараха с тия бежанци :) Разберете хора, хотелите са превзети от украинците и няма мърдане. Изгонване е невъзможно, защото става въпрос за майки с малки деца и възрастни хора със здравословни проблеми. Хотелиерите могат да пият по една студена вода и нещо по-силничко към нея и да прежалят хотелчетата си.Те са вече украинска територия. Това е положението. Ако тръгнем да ги гоним насила, ще настане вой до небесата и бюрократите в ЕС ще ни разкатаят. Сгрешиха много нашите, но..

74

Колкото до

преди 2 години

хотелиерите,мога само да им кажа-халал да са ви сегашните гости;)Алчни копИлета сте,такива ще си останете и умрете:)))Докато не се сетите,че освен утре има и вдругиден,че и други дни след него,все ще е така:))Но вие не виждате по-далеч от носа си-днес да се завлече колкото може,утре ще го мислим утре-типичен манталитет на *** ни сънародници...Изобщо не ми е жал за вас-фалирайте,умирайте,да събарят бетоните и да се свършва този уродлив филм....

73

Честно казано,

преди 2 години

не разбирам защо сте ядосани на украинците-те просто взимат това,което им се дава.Вие нямаше ли да направите същото на тяхно място?Нали знаете,не е луд,който яде баницата-луд е,който му я дава;)Проблемът не е в тези,които се правят на бежанци-проблемът е в тези,които им го позволяват,и то прекалено щедро...

72

Хемус

преди 2 години

Тука има архив,четете какво съм писал първите дни,когато плъзнаха пришълците!Видяхте докъде се стигна с добрите намерения!Тия кърлежи още по-здраво могат да смучат от вас!

71

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Малко "болен здрав носи" стана идиотщината. Да се пишем и ние като тях. На хотелчето на Слънчака, не ми се работи, не плащам.

70

МНЕНИЕ

преди 2 години

Бежанците си имат апартаменти на морето - защо ДАНС не направи проверка за собственост в България ?Също така Кирил Петков трябва да подсети Зеленски че на Слънчев Бряг има около 20 000 бойци запасняци - млади и прави Мъже - трябва Полицията да ги излови и върне на Украйна - да се бият на фронта . Публична тайна е че Мъже от Украйна се откупват пред Митничарите за 5-10 000 евро .

69

Анонимен

преди 2 години

"По думите ѝ украинците искат да останат, но не искат да работят."Коментар:Ха-ха нека ви е!

68

обективен

преди 2 години

почти всички пришълци са с много по-големи финансови възможности от българите.Всички до един карат нови или почти нови коли среден и висок клас.За тях нашите правила и закони не важат.Истински страдащите украинци са си в Украйна.Тук си почиват жените и децата на бандеровците ,както и много млади бандеровци.Естествено ,на наш гръб.

67

Гага

преди 2 години

Ами тази готина съм в Гърция, и без това няма места за Българи на бълнарско море.

66

Анонимен

преди 2 години

Вън фашагите от хотелите.Мястото им е в бежански лагери ,както навсякъде в Европа.Само тук тия навлеци си живеят царски за наша сметка.ПростоКиро и шайката му смениха СуперпостоБойко и шайката ГЕП.

65

Анонимен

преди 2 години

Разбира се по хотелите има и много бедни украинки имащи нужда от помощ.Наистина има и от Херсон и от Донбас.Да ви кажа добри хора са от Източна Украйна повечето.Нахалните и наглите са от Западна Украйна.Понеже съм на Златните и питам кой от къде е съм забелязал разликите между хората от Изтока и от Запада.Тоест те самите се делят и не общуват много помежду си.

64

Анонимен

преди 2 години

До 86 Те бебетата им хубави, но срещу заплащане. Украйна е люпилнята на сурогатни бебоци за богатите страни. Това само по себе си говори за морала на инфектираните убавици.

63

Анонимен

преди 2 години

За украйна не знам, ама тук има много нацисти за чистене.

62

Анонимен

преди 2 години

Сирийските и афганистански семейства затворени, тия обикалят по молове, ресторанти, скъпи хотели. Който няма ще остане и ще работи, да издържа семейството си. Не им харесват условията, сигурно.

61

Анонимен

преди 2 години

ДАНС чете

60

Анонимен

преди 2 години

Е как не искат да работят? Нали на 2-рия ден от войната свирихме фанфарите как идва готова, обучена и евтина работна ръка? Тя къде е, или си вкарахме инкубатори за фашистчета само?

59

Анонимен

преди 2 години

Кое не е ясно, напускат хотелите до 31 май и в държавните имения. Без лукс, спа,и каво ли още не. Сжйто има пари да си плаща , който не каквото ме се предложи. Нахалници. Аз хотел не съм виждал на морето, те вечен курорт.

58

Хубави хора са

преди 2 години

Трябва да сме им благодарни, че идват при нас да ни почистят малко расата и да създадат хубави бебета, а не да ги тормозим и да ги караме да работят. Ние имам достатъчно пари за по 100 лева на ден да им даваме държавата има милиарди.

57

Анонимен

преди 2 години

Какво се правите на ударени? Настанете ги там където им е мястото бежански центрове. Това от самото начало с хотелите беше далавера на гърба на бг народ. Много непочтено,и е ясно,че укрите няма да искат да напуснат.Така могат да си живеят вечно,на курорт за сметка на друг. За бежански центорве изоставени сгради в разрушена БГ ще се намерят. Дори на палтки може,идва лято,а то е горещо в БГ. Правете центрове и за бъдещето защото зеления наркоман им изнася житото и ще *** от глад.

56

Анонимен

преди 2 години

Куфарите, влака и на гарите в Украйна!