11

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да отиват да пишат в защита на Путин под другите статии. Вече не сте интересни.

10

9

преди 2 години

Години наред и сумати учебници има написани за нито А нито Б хепатит. То никой не знае кое го причинява .....Като вземете да съобщават за чернодробна недостатъчност при деца тогава пуснете големите си изследвания за 22 вируса и пак ще са негативни.Китайци американци или руснаци ако изяснят причината тогава го дирете.

9

карачанаков

преди 2 години

До Неизяснена етиология А не казаха ли от РИА НОВОСТИ че този хепатит е дело на Украинските нацисти,правили са опити да заразят Руските деца ,но са го изтървали в Европата.

8

Анонимен

преди 2 години

Много лични данни се изнесоха за здравословното състояние на това дете, които иж са защитени по gdpr и тн, само един гакт ми убягва - от белите бежанци по хотелите ли е?

7

Анонимен

преди 2 години

Е няма хепатит, да, то и корона нямаше. Когато са се появили първите случаи у нас майтапчийски обядняваше по телевизията китай колко е далеч за всички, които не са запознати. Управлението на вдякакви кризи и нас е по примера на чернобил, за 30г никакъв прогрес няма.

6

Янко Антивакс

преди 2 години

На есен ще дойде "пандемията" от мистериозен хепатит! Тогава евреинът Алберт Бурла ще е готов с новата задължителна ваксинка! Иначе локдаун до откат!

5

Обективно

преди 2 години

СПОКО! НАШЕТО ДЕНЕ Е С МЕДИКАМЕНТОЗЕН ХЕПАТИТ ОТ АНТИБИОТИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ НА ДЖИПИТО!!! ДОКАЗАНО С НАД 20 ТЕСТА ТО НЯМА НИЩО ВИРУСНО КАТО ПРИЧИНИТЕЛ!!!

4

Неизяснена етиология

преди 2 години

Бабини девитини . . .Всичко това е резултат от вложените 600 000 000 долара от семействотона "Старика" от Вашингтон в 16-те биолаборатории в Украйна, контролирани от сина му.Още миналия месец по РИА НОВОСТИ предупреждаваха за този опасен хепатит при децата, в резултат на който увреждането на черния им дроб става необратимо !Единственото сигурно лечение в при тях си остава трансплантацията. Цената и може да надвиши 100 000 лева, която сума за операция само малцина могат да си я позволят

3

Васки Бустера

преди 2 години

Ваксините започват да дават резултат.

2

Анонимен

преди 2 години

Ми няма, защото още нямаме много ваксинирани сред децата.

1

Анонимен

преди 2 години

Споко сега ще го пуснат и него със самолетите!