17

Кико

преди 2 години

Трай коньо за зелена трева! Шехерезадов постоянно вади нови приказки!

16

Понеже ми омръзна

преди 2 години

да чета глупости от хора,които не са ходили с каквото и да е МПС по-далеч от съседното село,да им поясня-НЯМА държава в Европа,която изисква винетки или тол-такси за други пътища,освен магистрали.Има две различия-Австрия(винетка и за т.н. "S"-strase-скоростен път по нашия ЗДвП),и Германия-тол-такса по първокласните пътища за камиони над 7,5 тона.Проблемът не е в превозвачите,а в "извозвачите"-тези,които измислиха тази схема с винетките,за да дерат колкото може повече кожи...

15

Анонимен

преди 2 години

Превозвачите да се научат да си плащат, а не ние да си чупим колите по разбитите от тях пътища

14

Коми

преди 2 години

Запомнете го този, скоро ще Ви питам дали го помните...когато инфлацията мине 170% и двойно да е винетката пак ще е намалена, защо няма дневна на поносима цена, аз работя на плаващ график, рядко почивам и в петък и в събота и в неделя, е чифт ми е винетка викена? А фабриката храни цяла БГ, кой болен мозък го измисли това??? За чиновници.

13

Пак...

преди 2 години

Пак от догодина, защо не направихте нещо сега? Ей така за разнообразие? Винаги е от другата или по-другата година...

12

До кога ли?

преди 2 години

Трай си коньо за зелена трева. Или ...тати ще ми купи колело. Тези управници ни лъжат, лъжат и отново лъжат.

11

1-н

преди 2 години

Вижте в Сърбия какви пари прибират от магистрални такси, а тук гражданите от съседна страна си карат безплатно.

10

Анонимен

преди 2 години

Прав е министъра. Който руши повече плаща повече, който замърсява повече плаща повече. В чужбина като идат ревът ли, че тол таксите са високи - не. Кихат и карат. Та и тука така.

9

тъй де

преди 2 години

Не пише с колко, но ако е с 5-10 лева е БЕЗСМИСЛЕНО.

8

гого

преди 2 години

Алооооо до догодина Киро *** и компания ще са само лош спомен - за кви минетки ми пишете

7

Възмутен

преди 2 години

Тя и сегашната винетка е незаконна!И уволнявайте кибиците със жълтите коли край пътищата!Тука има едни всеки ден кибичат и опъватмъди ...вземат огромни заплати а пътя до тях е с дупки като украински бомбардировки!Съкращавайте ги и с парите ремонтирайте пътищата!

6

Анонимен

преди 2 години

Едни разправят как в 12 тонен камион щели да превозват хляб на 200 км и колко щяло да им се оскъпи ... пълна простотия ... това да не е някой централен хлебозавод във Велико Търново, който да пече хляб за цялата страна ... По магазините се доставя с бусове и от хлебозаводи в самите градове, така че разходът им ще е точно 0 ст. за тол, защото в града няма тол! А за 20 хляба в някое село искам да видя как ги носят с 12 тонен камион, защото ще е за първи път?!

5

Анонимен

преди 2 години

Автобусният билет се оскъпявал с 11 стотинки ... ама кой билет и по коя дестинация, защото сега някои са на нулеви ставки. Редно ли е някой автобус да разбива пътищата, да карат палещи се бракми и да не плащат нищо? Защо за мен с автомобила ми е платено, а за тях безплатно? Освен това е лъжа че ще се пада увеличение с 11 стотинки, най-много с 2 стотинки на седалка. Сега ако карат 4 човека в цял автобус за 50 човека е друго, но пък няма икономическа логика да пускат такъв автобус, нали?

4

Анонимен

преди 2 години

Ще ви върнат стотинки от винетките, но ще ви вземат левове с повишените цени в магазините. Пак вие ще платите повишените разходи на превозвачите.

3

кой ще им даде пари?

преди 2 години

И някои третокласни пътища трябва да са платени! Не може да ги разбиват разни тежки камиони с дървен материал, а пътят проход, но с трицифрен номер и затова да им е безплатен! Абсурдно е!

2

Анонимен

преди 2 години

По-евтина винетка за леки коли, по-скъпи стоки заради ТОЛ таксите на камионите. Народът пак издоен. Не, благодаря!

1

Анонимен

преди 2 години

Превозвачите искат да крадат милиарди от джоба на обикновения данъкоплатец след като пресъхна захранването от чекмеджетата със злато на Тиквата