171

Ха ха

преди 2 години

Молете се да е жив и здрав Путин, че да не дойде някой бесен генерал, дето не е толкова търпелив!

170

Дядо Йоцо

преди 2 години

като гледам цирка в ЕС, по-вероятно е Путин да реши проблема с "руския елит" като Сталин ..

169

Много скоро

преди 2 години

Съвсем скоро всвки който изразява положително мнение за русия и путин ще бъде преследван от закина и ще помася най-строгите последствия които закона позволява, путинизме ще бъде приравнен на хитлеризъма, това трябваше да стане отдавна е явно сега е врвмето...

168

Анонимен

преди 2 години

Каква физиономия! Алкохолът не прощава! Тръгнал, деградентът, да прави паралел между Путин и Хрушчов! Ало, глътни аспирин, вит. С и мощно кафе! И бегай!

167

Анонимен

преди 2 години

...откараха руснаците в ДНР, ЛНР, Харковса област! Напредват бавно - щадят мирното население, но има още нещо: Украинците са създали мощна модерна фортификация! Къде беше русата разведка, спътниците! Е, сега ще харчат луди пари за високоточно оръжие! Ще изтощават икономиката си! Сигурен съм, че Путин ще къса пагони, а може и глави! Z

166

Контра опорна точка

преди 2 години

Господ забавя но не забравя !Сега обаче ще плащат руските неонацистите за десетките хилядите жертви на техните изстъпления в Украйна от 1932г. насам!Неведоми са пътищата Божии , но ще плащат и нашите русофили, руските шпиони с държавна власт, фашагите от Рашистан и най-вече мразените от цял свят г-ъ-зо-лизци на Шутя!

165

Опорна точка

преди 2 години

Вчера, на спокойна церемония по повод Деня на Европа, говорих с украинци и руснаци, а и с българи. Много живеят от години тук, имат внуци, особено българите :)). Останах с впечатление, че руснаците не разбират, че няма външна намеса в това, което се случва. Убедени са, че войната в Украйна е само "специална операция". Голяма част от тях не знаят какво твори разюзданият им солдат отвъд западната им граница. Имам колеги от смесени бракове от този район от преди 30 години. Те знаят.

164

Анонимен

преди 2 години

Паникьосаните руснаци с радост ще резнат главата на Путин. Така даже, може да им върнат имотите! А после ще строят разрушената украинска инфраструктура.

163

Анонимен

преди 2 години

Запада е силно отговорен за спец операцията ..лансираше в продължение на години античовешки режим в украйна причинил много смърт на старци деца майки

162

Лъжец

преди 2 години

Този е абсолютен лъжец, а лабораторийката му вероятно се издържа от американците.

161

Няма как

преди 2 години

...един човек, пък бил той и руският президинт, да диктува на целия свят кой къде какво и как да прави! То е НЕМИСЛИМО И НЕВЪЗМОЖНО ПРАКТИЧЕСКИ.

160

Цъ

преди 2 години

Дори и да победи, Петин няма правилно и добро решение за СЛЕД това. Ще започне партизанска война и кой знае докога ще продължи, подкрепяни от запада и сащ!

159

Ми555

преди 2 години

РУСИЯ ПОСТЪПВА С УКРАЙНА ТАКА КАКТО ХИТЛЕР С РУСИЯ ПРЕЗ ВСВ. НЯМА ШАНС ЗА РУСИЯ И ПУТИН! ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН - МАЛКО САМОУБИТ ОТ ЧУДОВИЩНО ОБЕДНЯВАЩИТЕ МУ ОЛИГАРСИ!!!ИЛИ ТЕ, ИЛИ ТОЙ!

158

Анонимен

преди 2 години

Явно това си е руска рецепта да си решават проблемите по скоро

157

Заратустра

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер - Много интересно тълкуване на събитията. В случая, точно Путин прецака олигарсите, които му пълнеха гушата с пари и реално скапа бизнесът им. Действително някой стои зад Путин и то някой, или някои, на които Путин вярва безапелационно. Тези хора вкараха Вожда русофашист в точната директория по пътя към смъртта или най-малко свалянето Му от власт.

156

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

На руският елит не му трябва да унищожава никой, защото унищожавайки Украйна, унищожава и себе си. Това вече го разбраха руските олигарси, които не могат да си намерят кътче по света без да се стхуват от конфискация на яхтите - недвижимите им и движими имоти, инвестиции и проее - вече НЕ съществуват, бяха иззети от западните държави. Точно от тези свръхбогати личности може да изскочи "заек"-снайперист и да отстреля онзи, които ги доведе до просешка тояга. Интересно, кой ли даде идеята на Путин ;

155

Анонимен

преди 2 години

Надай се Калино! Това не ти е еврогейска Америка с Black Lives Matter. Промитите ви мозъци стигат само за задоволяване на естествените ви нужди. Безмозъчни продажници!

154

Анонимен

преди 2 години

Руският елит ще помогне да се унищожи Украйна

153

Лий Харви

преди 2 години

Руския елит накрая ще гръмне Путин с 22 калибър отдалеко.

152

Анонимен

преди 2 години

Щом евреите бягат от рашите, значи са нацисти.