33

Анонимният,

преди 1 година

Ти какво искаш, САЩ и нормалният свят да оставят руските фашисти да избият украинците ли? Ако у нас сепаратисти обявят Кърджалийска турска република, Разградска турска република и Търговищка турска република, понеже говорели турски и се чувствали турци, и така откъснат територии от България, ти цветя ли ще искаш да им поднесеш, тях ли ще подкрепиш? Айде мисли малко с тенекия, дето я имаш на раменете си!

32

Анонимен

преди 1 година

САЩ усилено води света към ТСВ, защото те са виновни за войната в Украйна и те са отговорни за продължителните бойни действия понеже дават оръжие. Хуманитарна помощ не дават никога и никъде по света. Дават пари за промиване на мозъци в зависими територии като нашата.

31

Анонимен

преди 1 година

Света върви към естествения си край. Покайте се грешници!

30

Анонимен

преди 1 година

Белите аутсайдери трябва да се скрият в дупките си. Стига да размахвали войнствено брадви наляво и надясно

29

Анонимен

преди 1 година

Няма да успее, никой не е успял до сега срещу Русия. Ще си плаща в рубли след много кратко време. ***- целият азиатски свят ги мрази и Китай почти им държи външния дълг. Забрави за това, а те са с Русия, империите се съюзиха, докато тия унищожават народите се.

28

Анонимен

преди 1 година

Този престарял man като че ли е частично изперкал и се опитва след десетки години да върне величието на САЩ. Показва чрез НАТО мускули на Русия, но забравя, че най-големият колос -Азия начело с Китай към 1,5 млрд души и вече първа икономическа и военна сила заедно с Индия, Корея ще командва света. Както е тръгнало, към тях ще се приобщи Русия и за САЩ не се очертават светли времена. За Европа да не говорим - тя БЕШЕ икономическа сила. Вебер,Урсулата,изтърсаци от Испания и Франция ще я съсипят.

27

Анонимен

преди 1 година

Помня агресивният призив на Байдън Америка да нападне Русия още когато беше сенотор. Изказванията му винаги бяха с невъздържан и остър тон. Сега той е президент и войната е факт. Хронологично като проследя събитията, сякаш всичко е планирано много назад във времето. Всичко напомня холивудски сценарий за промиване на мозъци

26

Анонимен

преди 1 година

Абе всички знаете, че САЩ дърпат конците. Кво се правите на ни чул, ни видял.

25

болен мозък

преди 1 година

Путин или е болен мозък, или прави другите на глупави! Завладява нови териториипод смешен предтекст за нацизъм и фашизъм! Ноо пикау срещу вятъра!

24

Анонимен

преди 1 година

Освен хитлеристка Германия... няма друг случай с нападение срещу фашистка Русия... Путин е патологичен лъжец, пoдлец и убиец на хиляди руснаци и украинци. .

23

Анонимен

преди 1 година

До Ще се разхвърчатЕдин мощен Сармат по ония мекерета в Министерския съвет!

22

Анонимен

преди 1 година

Много ще ревете другари ***, където стъпи US.ARMY руският мир съхне! Севастопол е цената на ЛЕНД лиййза- база на США!

21

Анонимен

преди 1 година

На САЩ не им пука, военнопромишления комплекс работи на пълна пара. Интересно е да се гледа война на изтощение между икономики. А както се вижда и "Адмирал Кузнецов" какъв дим вдига до небето.

20

Анонимен

преди 1 година

Всички укри вън от България. Това не е наша война, а те са тук, за да ни вкарат в нея. Получават достатъчно ленд лийз и да си ходят да се трепат с рашките и правят каквото си щат, но в Азия. Не тук. Не искаме тези навлеци тук. Не искаме инциденти на наша територия, не искаме укромафия, проститутките им, дрогата и хазарта. Махайте се.

19

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

Вчера слушах по едно Западно радио,че проруската пропаганда и кибер атаките в България се е покачили с 10 пъти. И това очевидно е факт. Погледнете сега тук, където пишете и,ще се уверите в това.То тролене ,то чудо.

18

Анонимен

преди 1 година

Путин няма оправдание, няма извинение за войната, която предизвика в Европа в 21 век.

17

Анонимен

преди 1 година

Евролидерите не са избирани а са назначавани от същия този болен чичак войнолюбец.

16

Анонимен

преди 1 година

Стареца притиска руснаците да започнат ядренна война.

15

анонимен

преди 1 година

Ясно е че, битката е срещу РФ, нищо че се води в Украйна, но защо се самоубива Европа???

14

Без име

преди 1 година

Мисля, че вече няма нормален човек (дори и най-облъчените от пропагандата евроатлантици), на който да не е ясно, че САЩ водят война срещу Русия, като използват за пушечно месо украинския народ. За САЩ печалбите , за Украйна и Европа щетите.