66

Георги

преди 1 година

........да си набавят 200 000работници от пенсионери ...и без това ги има в излишък особенно от рано пенсиониралите се държавни структури ,сигурен съм за голяма част от тях ,че уморени вода не са пили ,и кипят от енергия и да допринесат повечко за БГ ,за да компенсират за незаслужената си преждевременна почивка и сравнително високи пенсии на гърба на малкото останали работещи хора в ***

65

ссс

преди 1 година

До Програмист С малко усилия много пари, а опищяхте света за 50лв. данъци в повече. Що не идете в друга държава да видим колко ще плащате там и дали ще ви търпят врякането. Приятна "работа"!

64

ссс

преди 1 година

И за разлика от вас съм възпитана да уважавам всеки човек и всеки труд. И аз съм работила само в офиси, но за разлика от вас разбирам, че някой трябва да ми произведе папото, да ми достави водата, да произведе ток, топло, дрехи обувки и каквото се сетите още. И да противни сте!

63

ссс

преди 1 година

До Програмист Каквото е трябвало съм постигнала, без самохвалство. А ти вземи напиши поне един код/всъщност написан от истински програмист/ да си заслужиш заплатата.

62

ссс

преди 1 година

До Програмист Не съм програмист ,но съм работила с много такива от по-друго поколение. Най-готините хора бяха. Сега се чудите и плачете по сайтове защо хората ви мразят и си въобразявате, че ви завиждат на заплатите. Ми не, просто сте най-противното съсловие. Изобщо имате ли понятие колко хора печелят в пъти повече от вас, че да си въобразявате, че вие сте единствените, които плащат заплатите на много по-умни и по-образовани, и най-вече по-възпитани от вас!

61

Анонимен

преди 1 година

200000 работници е нищо работа. Дебеловратите бизнесмени започват да плащат нормални заплати и ето ти още един-два милиона работещи.

60

ссс

преди 1 година

Писна ми от самозабравили се "програмисти". Къде освен във вашият бранш има стажантски програми. *** той пак си въобразява, че е най-най и светът се върти около някой изкарал 6м курс да коди, дето е далеч от добър истински програмист.

59

ссс

преди 1 година

Какво значи "квалифициран". Образованието дава базови знания, ерго по-лесно можеш да разбереш и усвоиш дадена работа. Ама всички искат трудов стаж, точно по неговият бизнес. Някой друг да обучава и подготвя. Не става така. Докато тъй наречените бизнесмени, искат само огромни печалби, без да вложат нищо от себе си, така ще е.

58

От 63

преди 1 година

Цифрите по долу са в Евро

57

Анонимен

преди 1 година

Никога в Бг няма да има безработица ако, 1.осигуровките са на 2200 ? 2.ако нетната заплата е около 3000-3200 ?. 3.командировъчните за по 28 ? на ден без събота и неделя, когато си нощуваме по квартирите, тогава са 14? на ден . Визирам хората ангажирани в сферата на транспорта. Щом тук, в Германия може, защо и в Бг да не може? Знам че в момента българските превозвачи четейки това се втриса, но това е голата истина. Дерзайте, другаре!!!

56

Анонимен

преди 1 година

В кнсб имали свободни места?

55

Евроатлантик

преди 1 година

Със 710 лв минимална заплата -600 лв чисто се живее прекрасно в икономическа стабилна България.

54

Мда

преди 1 година

Не познавам нормален човек в средна вьзраст или по млад да е останал да работи в бьлгария без пари е има исключения като мен - но ас сьм увреден физически и нямам вьзможност

53

Мда

преди 1 година

Най сигурно е да си работиш в чужбина тук само глупаците бачкат за трохи

52

Ради

преди 1 година

900000 безработни живеещи на помощи от нашите данъци тях накарайте да работят.

51

Анонимен

преди 1 година

До истината за ИТ-тата 49Така е като си знам колегите от университета колко им е акъла ми е ясно що за ит-а са.

50

ф

преди 1 година

Търсят балами канесебето да им плащат членски внос. 200 000 по пет камъка ги сложи, бая пара. Не е шега работа.

49

програмистите са кът

преди 1 година

Програмистите в цял свят не достигат. Просто всичко се дигитализира - телефонни централи, автономни трактори , печатни издания , счетоводство , архитектура , много инженерни дейности и т.н. Програмите или убиват професии или ги правят неконкуретни без компютър. Но да си програмист е ТРУДНО - иска се и акъл и амбиция. Трябва да говориш и прилично английски, постоянно трябва да се учат нови неща. Някои хора си мислят ,че е само тракане по клавиатурата.

48

Народна поговорка

преди 1 година

Имаше една поговоркаПо добре гладен и отпочинал отколкото гладен и уморен

47

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Е , аз какво да направя ! 5000 минимална работна от утре .Или се махайте всичките