23

Sikander

преди 2 години

Абе Веселинчо 19.Малко ли ти беше дето 45 години търпяхме запалена руска пиратка на онова място дето се съединяват двата крака.и тя гръмна 1989 година.И С.С.С.Р гръмна та се не видя.Докога ще те сърби това място?Докога ще ти е все малко?

22

Пешев

преди 2 години

Аз не виждам нищо лошо в това да се затворят посолствата на неогашистите .А после че чудят защо има русофобство.

21

посолства шпиони

преди 2 години

Е, как ще затвори посолствата си? Иначе как ще вкарва официално руски шпиони???

20

Съветски пасоль

преди 2 години

Проблемът не е в това, дали ние ще затваряме пасольствата си, ами да не би Западът да ги затвори, като започне от България.

19

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 - Ти си пълна откачалка .

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Също така. Руската ,Китайската и Севернокорейската Държави трябва да публикуват точни измерения на РЕПАРАЦИИТЕ,КОИТО ЗАПАДЪТ И В ЧАСТНОСТ САЩ СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЛАЩАТ ДОРДЕТО СЛЪНЦЕ ГРЕЕ НАД СМЕШНИТЕ НИ ГЛАВИ.

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Дълготърпението на властта в Русия започва да ме дразни и съм уверен,че настроението ми е единосъщно с това на Руският народ. Западът се гаври с Руското достойнство и това е не просто повод,а оправдателна причина за поне по една бомба във всяка столица на западна държава,в която се допуща принизяването на Благородният Руски Народ до нула. Русия,Китай и Северна Корея са длъжни да нападнат онези,които ги нихилираха до момента. А Виетнам защо мълчи? Нима е забравен ужасът,който англосаксонците извъ

16

Мужик

преди 2 години

Ако продължават шпионските скандали ще им се наложи да ги затваря, че то там и чистачките са шпионски кадри.

15

do две дати

преди 2 години

Виждаме как върви "освобождаването" - изнасилване на деца и жени, мародерства, отвличане на хора, унищожаване на цели градове и стреляне на сляпо по цивилни обекти. А Путин награждава извършилите тези деяния. Така и няма публикуван списък с "нацисти" които да бъдат елиминирани. Само терор над цивилни.

14

do Правилно!

преди 2 години

Историята ще помни 2 дати: кога нацистка Германия напада Полша и кога фашистка Русия напада Украйна. А това за посолствата, само посланика е някаква проформа дипломатическа фигура там, занимаваща се основно с провокации (митрофанова). Останалите са агенти на ГРУ и ФСБ

13

Анонимен

преди 2 години

Руските окупатори си тръгват само насила.

12

тъжно

преди 2 години

Тъжна новина....

11

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, ще държат шипонската си агентура докато е възможно.

10

Анонимен

преди 2 години

Споко! Ние сами ще ги изгоним за да приемем новите посланици на Бурятия, Яркутия, Сиберия и тн. Нови държави, чието образуване предстои скоро.

9

Румен

преди 2 години

До Извод.... Задаваш въпроса какво общо имат посланиците с Путин и че те не са виновни Ами отговорът е че нищо общо нямат освен че са назначени от него и изпълняват негови нареждания все пак това шефа на държавата нали така че доста глупав въпрос.. всички да ги залеят с червена вода малко е. Но дали руснаците нямат вина Не знам нали те са си го избрали и вече си го избират 22 години и доколкото разбирам се очертава и в следващите да бъде той въпреки че като при нас с Тодор Живков 99% са за

8

юбералес

преди 2 години

До Извод--------посланиците са Путин, иначе да подадат оставка

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ с кво точно те е обидила Митрофанова?

6

Анонимен

преди 2 години

Няма значение вече какво мисли Русия. Плана вече е в действие - да не може да нахлува отново в суверенни държави.

5

юбералес

преди 2 години

A уж воюват с НАТО.

4

12

преди 2 години

По посолствата е шпионаж. Затова няма да затварят