376

не е имало а

преди 2 години

има. а има и противници естественно служители на кремъл с бг паспорти и са много

375

жоро

преди 2 години

По глупава политика едва ли има в света!Два купени реактора готова площадка но всички *** на американски *** против!!!А сега ще купуваме ток отУкрайна пак от руска атомна станция!Е това ако не е предателство проитив собственният народ !!!

374

Сашо

преди 2 години

Този същия хиновски най-много лаеше и срещу строежа на атомната централа у нас. И ето какво стана сега с тока.

373

Ром'с

преди 2 години

Пак ли американска компания открила местото където тмало газ... Оф, отново платени *** -политици-социолози за няколко американски долара ще манипулират народа...

372

до 413

преди 2 години

вече сте позволили: справка-виж кой е най-големия открит рудник и колко е близко до населените места, а също и как се крият данни за смъртността в района! престъпници!!!

371

Анонимен

преди 2 години

след като доклада е от американска компания е ясна работата. ще си го добиват, ще си го продават. а за нас на тройна цена. както със тецовете, златото и всичко свързано с концесии.

370

Анонимен

преди 2 години

Как само наскачаха тролчетата,като чуха за газ. Също така скачаха БСП,зелените и Атака 2011,защо ли точно тези партии?Май някой доста се притеснява от тази новина 400 коментара,всичкото *** защитава Газпром наскачаха,като ужилени. И удобно пропускат какво друго каза,а именно,че шистовия газ вече се добива екологично с вода,а бе с химикали. И още пропускат,че също има и 80 млрд конвенционален газ,освен шифтов,който е потреблението ни за 25 години.

369

Анонимен

преди 2 години

Никакви химикали не се използват - MPЪСНА ЛЪЖА!!! За 30 години демокрация ликвидираха българското производство, убиха 3 милиона българи и от 9 милиона останахме 6, последното което ни остана е българската земя НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИМ 8А ОТРОВИТЕ ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ, тя е последното нещо, което ни остана!!!!!!

368

Възмутен

преди 2 години

"плашИло" - между другото, в случая трябва да бъде "плашЕло" (мин. несв. деят. причастие). Имате грешка в самото заглавие. Но това да беше кусурът на статията! Когато най-големият износител на газ в света започне да се "плаши" от нашите, уж, резерви от газ... :))) може и да повярвам и на някои от другите ви глууупости

367

Някой

преди 2 години

"В България имало големи залежи на газ и това плашило "Газпром".И един мармот завива шоколад...

366

Зевзек

преди 2 години

Стига глyпoсти, газ има, просто си требе повече бобец в менюто.

365

баце

преди 2 години

Защо давате възможност на лобисти да говорят неща в които самите те не вярват и не разбират. Утре някой ще даде пари на хинката да каже, че далаверата е в горенето на биомаса и тоя ще обърне палачинката веднага. Аман от бивши партиини функционери - ченгета, с изкуствено създадени биографии, де си изкарват хляба с лъжи и половинчати истини.

364

Българин

преди 2 години

Пълна забрана на руския газ!

363

Анонимен

преди 2 години

Това са пълни, пропагандни измислици и глупости. Както повечето статии в този сайт

362

Споделям

преди 2 години

Много отдавна не вярвам на нито една дума произнесена от американец или англичанин.

361

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че се дава гласност само на такива провокаторски писания само и само да се създават раздори и разединение. Хората не са глупави, но са слабо информирани и веднага кълват. Никой не иска от България да се добива газ. Нито САЩ, ното Русия, нито Турция, никой. Това са приказки за пред избирателите и пропагандни трикове на войната. Европа трябва да купува газ от САЩ и това е. Рано или късно газът от Русия ще премине в ръцете на прекупвачи. Ако ли не ще има световна война.

360

Анонимен

преди 2 години

Хинков,то в цял свят има газ и петрол,въпросът е колко ще ти да извадиш от земята един барел петрол да кажем,и колко ще ти струва да произведеш 1000 м3 газ,ако е повече от пазарната цена по-добре е да го купиш...

359

Анонимен

преди 2 години

ЦИТИРАНИТЕ ЗАПАСИ В БЪЛГАРИЯ СПРЯМО ТЕЗИ В ГЕРМАНИЯ СА НАПРАВО ЖАЛКИ,А В ГЕРМАНИЯ НИКОЙ НЕ СИ ПРАВИ ИЛЮЗИИ ЧЕ ЩЕ ДОБИВА ШИСТОВ ГАЗ. ПОТРЕБЛЕНИЕ ГЕРМАНИЯ - ГАЗ - 90 МЛРД КУБМ,СОБСТВЕН ДОБИВ - 5 МЛРД КУБМ, ВНОС ОТ РУСИЯ -50%; НЕФТ - 100 МЛН ТОНА, СОБСТВЕН ДОБИВ - 2 МЛН ТОНА, ВНОС ОТ РУСИЯ - 30%. ПИТАМ ВИ МОЖЕ ЛИ ДА ПОЗВОЛИМ НА НЯКАКЪВ ПА-ЛЯ-ЧО, ДА НИ ЗАБЛУЖДАВА ДА ОТМЕНИМ МОРАТОРИУМЪТ ЗА ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ. ТВЪРДО КАЗВАМ - НЕ!!!

358

Анонимен

преди 2 години

цената е важна, по принцип България разполага с енергия и от магма , само инвестиции от печатницата да има

357

Анонимен

преди 2 години

150 кучешки години по-скоро