98

ДС информатор

преди 2 години

Няма как да знаем какво са говорили. Не са ползвали переводчик или переводчица.

97

Анонимен

преди 2 години

С каква корупция се бори Петков, като ги уличиха вече в далавери с газа, с тока, с Чирен, да не забравяме изборите. Корупция е и това, че му се размина когато наруши Конституцията. Да не би САЩ да са се преборили с тяхната корупция, че ще подкрепят някой си. Празни приказки.

96

перко

преди 2 години

И НАКРАЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ЕДНА ЕКСКУРЗИЯ!!! !

95

Анонимен

преди 2 години

И какво по-точно е направил Кирчо-Сеирчо за корупцията ??? Да вземат да обяснят на целокупният български народ нашите "партньори", какво аджеба Киро е свършил за корупцията, та ние не знаем ??

94

Бивш цар

преди 2 години

Смех, смех, смех , ама за наша сметка.Вермайте ми.

93

Анонимен

преди 2 години

САЩ иска да идва да копа за шистов газ, защото и трябват ресурси и понеже не можа да стартира копането в Украйна, ние сме следващата мнооооого лесна цел. Още при отказа на Русия да ни продава газ, написах, че до няма и месец ще почнат да ни клатят за шистовия газ и днес вече по телевизията активно почнаха да натискат правителството да махне мораториума а проучванията и добива на шистов газ, защото имало голяма американска компания, която искала да добива и да ни продава "за без пари" видиш ли!

92

Анонимен

преди 2 години

Подкрепа в борбата с корупцията от най-корумпираните в света, голяма ирония.

91

Ти да видиш..

преди 2 години

Какво корупция в България ? Оказа се че такава няма.Рашков никого не хвана.

90

питам се

преди 2 години

Кога ще се прибира това влечуго ,за да чуем кой какво му ,,вика,,

89

KOKO

преди 2 години

Договарят колко милиона $$$ да пратят в офшорната му банкова сметка - за да може като се върне да изпълни заповедите на работодателя си ! а пък туй за корупцията е някакъв предлог и естсетвенно прах в очите на хората !

88

+++

преди 2 години

И как по точно го ПОДКРЕПИХА,къде го подкрепиха и кой го подкрепи/дайте фото да видим/.Кирооо, ставаш смешен,защо не си останеш в САЩ от там със сигурност ще пребориш корупцията, а пък и Канада ти е близо.

87

Захаров

преди 2 години

Състава на трупата на Кирчо в САЩ не подсказва центъра на разговорите да е корупцията. Какво ще ни споделят Кирил и спътниците му за войната, енергетиката и външната политика в частност СРМ, РФ и ЕС? Покажете истинската картинка, а клишетата за корупцията си ги обсъждайте във вашите групички. Ако ви стиска, де.

86

Бонго Бацил

преди 2 години

Кире, с чистачката на Белия дом говори ли? На мияча на прозорци обясни ли му за проблемите ни? Кире, смешен си, жалък си, ти си извращение на природата. Гръмни се, да не мъчиш нас и себе си!

85

Българ

преди 2 години

Само корупция са им в главите на които дойде на власт!Ами направете нещо и за благоустройството на държавата за добруването на народа вкарайте малко данъци и в държавни благини,предприятия,хлебозаводи,аец,тец,вик тръби и филтри,асфалт та да имате изход при спекула и картели,вкарайте бг тол да работят нещо не цял ден да спат като камери имаме си кат и дай за това!Само с торти и джипки,разходки из чужбина и самолети за С.Македония и разходки със самолет на аверите от футболният клуб!Ид,,.иоти!

84

Край

преди 2 години

Трябваше да влезе в някой музей на Тюсо щеше да се снима как го посрещат Том Круз, Робърт Де Ниро и Шакил ОНил барем. Можеше и разговор с Бай Дън да проведе.

83

Анонимен

преди 2 години

Следващата стъпка е US да даде благословията си за по евтин газ за BG в замяна на РСМ.

82

!

преди 2 години

Скъпи сънародници, виждате какво се случва пред очите ни, Киро продава България на САЩ. Точно в този момент се подписват едни документи, които пряко застрашават националната сигурност. Призовавам всички българи да преминат от режим гражданско неподчинение ! Нека им покажем, че заедно можем !

81

Анонимен

преди 2 години

Само за корупция приказва Кирчо , а кокорчи усвоява по 8 милиарда

80

Анонимен

преди 2 години

И в какво по-точно се изразява борбата на това недоразумение с корупцията? Дори не знаех, че водел някаква борба. Но важното е, че САЩ го подкрепят, пък каквото и да е.

79

Анонимен

преди 2 години

САЩ не го подкрепят те си играят с него като пешка и му казват какво да прави в България