32

Хюго Бос

преди 1 година

Този ли ще ме учи на европейски ценности? Дето е защитавал дипломна работа в СССР. Айде, не, благодаря.

31

мда

преди 1 година

фигуранта разединител да каже нещо по въпроса .

30

Анонимен

преди 1 година

За нац сигурността най-големите рискове са не свободата на словото, а хора като Шаламанов, които не желаят и се страхуват да слушат другите.

29

Бай Гроздан

преди 1 година

И за този има два свята на тази планета - свободен - НАТО и ЕС,а останалият трябва по тази логика да е несвободен.С този речник се чудят защо света "несвободен" не ти подкрепя в санкциите.Е имам новина за този - "свободният свят" е една пета от целият свят.И един с мустачки в Германия определяше коя нация не е нация,но Баба Меца му гризна вратлето и се пръкна ЕИО,сега ЕС,който се чуди защо наричаният от тях "нецивилизования свят" неглижира тях и НАТО.

28

Анонимен

преди 1 година

Няма разделение. Има 50000 софиянеца срещу няколко милиона българи.

27

Анонимен

преди 1 година

Този турчин през соца беше вярно псе на БКП.Сега пръв евроатлантик.

26

Анонимен

преди 1 година

Шарлатанчо с разбор за кой крив, кой прав и кой какво не бил свършил. Щото той я върши като кучето на нивата......че обиждам животинката напразно.

25

!

преди 1 година

Продадохте, превърнахте ни в гетото на Европа, скоро ще e ...ска война. Войските на НАТО ще използвате с/у нас, пред..ли гад.ни

24

Анонимен

преди 1 година

Един народ - един Фюрер.

23

д

преди 1 година

чакай, че се обърках - нали Русия ще я разделяме и ще плаща репарации ... демек, няма да има агресор и поради това нужда от въоръжаване .... аааа трябва да вдигаме бюджетите за въоръжаване а не да разпределим обществените средства за друго ... верно бе САЩ трябва да имат какво да харчат и да им дръпне икономиката, макар че са един голям длъжник с изградени свой пипала във всяка международна организация

22

анонимен

преди 1 година

Продадохте, обезле4ихте, превърнахте ни в гетото на Европа, скоро ще *** Граж...ска война. Войските на НАТО ще използвате с/у нас, пре...ли гад....ни

21

Анонимен

преди 1 година

Ако теб те няма шаламанчо, разделението ще намалее с една идея.

20

аа

преди 1 година

Ами тази държава е крайно време да се отърве от русофилите и всякаква руска гнилоч

19

Анонимен

преди 1 година

Следваме примера на Путин, да не останем назад , които не мисли като нас няма думата.В крайна сметка нали сме си русофили и дори когато твърдим че сме русофоби просто правим същото като тях ,обаче наопаки .А българофилите са изчезващи, останалите русофили и русофоби са просто копирачи на Русия. В първата българска държава не било така ,напротив Русия копира България, обаче в Втората Българска държава явно се приема друга мода копирай от Русия.

18

hasmokar

преди 1 година

Готов на всичко да падне в краката на отвъдокеанските си господари, а да поиска реципрочен визов режим и не помисля. Позор!

17

Шаламанов визира

преди 1 година

политическото разделение на обществото.Но никой от политиците,социолозите,журналистите не обръща внимание на много по-страшното разделение на обществото-несправедливото разпределение на брутния вътрешен продукт-доходите на хората.От една страна имаме една политико-икономическа върхушка,тази,която определя условията и принципите на разпределението,тази,която определя за себе си лъвския пай;от друга страна имаме хора,едва вегетиращи с хвърлените им подаяния.Разлика в доходите 60-70 пъти-мизерия.

16

истината е че

преди 1 година

Стига с тази цензура

15

Анонимен

преди 1 година

Няма разделение в БГ общество. Изборите го доказаха над 70% от народа отказа да участава в демократичната измама наричана избори,и да бъде съучастник на всички тези евроатлантически опг наричани партии,и за президента същото важи.

14

краен

преди 1 година

До като не изпратим русофилите в Сибир оправия не чакайте!

13

До 9

преди 1 година

И какво разделение говориш като над 75% не гласуват и 84% не искат да даваме оръжие .Я си прегледай мислите хубавоми ги корегирай .