19

Анонимен

преди 1 година

Дайте и на работниците - и те страдат от всички възможни поскъпвания. Бизнеса вече наду цените, няма нужда от помощ

18

ЕГАТИ БИЗНЕСА....

преди 1 година

ЩОМ ЧАКА ОТ ДЪРЖАВАТА И ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГОЛТАЦИ И БЕДНЯЦИ.... ХАХАХАААПАК СОЦ--ПРОСТОТИИ!!!!

17

!

преди 1 година

Превозвачи, Искат да не плащат винетка, толтакса и да се движат по пътища

16

Анонимен

преди 1 година

У нас ще има да чака

15

Анонимен

преди 1 година

Помощи за български граждани над 18 години, това ако ще има ако няма няма. Никви бизнеси. Видяхме ги бизнесите, нищо не става от бг бизнесмени. Поне 80%

14

Анонимен

преди 1 година

И компенсации искат за газа, и да прибират дедесето от 20 процента пак те -= бизнесът. Да живее комунизмът за богатите и бизнеса. Така е в Латинска Америка - див капитализъм за народа, комунизъм за богатите. Ние сме социална държава за бизнеса и богатите.

13

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли кои искат, бизнесите. Като не могат затварят. Само помощи за тях, помощите трябва да са за български граждани, независимо бизнесмени или не, какво е това разделение.

12

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът и богатите искат да живеят в комунизъм и на държавни помощи, работниците и народът да живеят в дивия капитализъм на бизнеса и богатите. Правилото трябва да бъде: Капитализъм за капиталистите, социална държава за народа и работниците. Бизнесът и богатите под носа ни строят комунизъм за себе си.

11

Анонимен

преди 1 година

т.нар. бизнес първо да слезе от лъскавите си джипове последен модел, после да спре да финансира скъпите глезотии на жени и любовници, да почне да си плаща коректно данъците и тогава да иска каквото и да било от държавата

10

Анонимен

преди 1 година

А бизнеса защо не се погрижи за хората. Била, кауфланд и подобни до кога ще държат хората на 1000 лв., само управителите ги оправят, кога хората там ще имат регламентирани почивки, кога ще получат фишове да виждат какво получават, кога ще подават молба за отпуск, а не на някоя кукумявка като и скимне да ги пуска в отпуск. Те кога ще дадат.

9

Анонимен

преди 1 година

Искаме кадърно управление с мисъл за народа и за утрешния ден! Щото сега ни водят на заколение. Добре знаят до какво ще доведат действията им и въпреки гласът на хората пак си действат както си знаят. Всяко недомислено действие се плаща от обикновения човек с 1000 лв заплата. За това трябва като правиш нещо да мислиш за хората. С помощи до никъде няма да се стигне

8

Анонимен

преди 1 година

И аз искам "Мазерати"в гаража,ама няма.

7

~eeeee~

преди 1 година

Комунистите си раздават пари на тях отново пред очите на така наречените български граждани. После ще дойде един охранителни като тиквата да ги охранява или да стабилизира положението. Ще увеличи заплатите с по 50 лева за 10-12 години и ще прави някакви пътища за фирми които уж са западни тоест те Са но руснаци ги управляват ама не какви да е руснаци а комунисти и турци има в този кръг ама не какви да е а по партии а линия и така нататък.

6

Бигот

преди 1 година

Какви помощи като ГАЗ няма? Пари да ви напечатат, добре, ама как ще купиш нещо дето го няма? Вие още живеете във времената когато млякото е там, само трябва да ревеш силно за да ти бутнат биберончето в устата.

5

Анонимен

преди 1 година

А ся де?! Аз като продавам филии с лютеница, кога ще ме компенсират за скъпия хляб и скъпата лютеница? Като сте поели по трънливия път на бизнеса, или се приспособявате, или фалирате. Какви са тея компенсации за всяка глупост. То битер комунизъм стана.

4

Анонимен

преди 1 година

Те вдигнаха цените заради скъп ток, сега искат и компенсации. От къде на къде? Ще свалят ли цените? Щото уж на ресторантьорите им бутнаха ДДС на 9%,ама цените скачат. Та, щом вдигнаха цените сега да не реват за помощи! Да не ревнем и ние с гайдите, че ще стане гражданска война!

3

Анонимен

преди 1 година

Киро не може да взима от данъкоплатците за газа, да ги иска от Урсула!

2

ЗалоАлоЖи

преди 1 година

Бизнеса рИве, бИжанцитИ рИвът, всеки рИвесамо народа търпи още и свири на кавал

1

Анонимен

преди 1 година

щом им се да чака