270

Загрижен русофил

преди 1 година

Къде са били полските русофили, че да допуснат това? Такива има ли изобщо, или това си е типично българско психично заболяване?

269

Пун. Дьо

преди 1 година

Браво на поляците, Поздравления! Ние пък си имаме генерал Мадуро, Пун. Дьо. Срам ме е, че този неадекватен човек е начело на държавата и представлява моя народ. Ние не заслужавам това голямо Нищо!

268

Анонимен

преди 1 година

Нормално, така ще е вече когато се проявяват руски официални лица по света!

267

Анонимен

преди 1 година

"Голямо геройство като го заляха..просто невероятно" То пък голямо геройство да поднесеш цветя на войници извършили военнопрестъпления (Катинската гора), които били доведени от политици подписали договор с Хитлер за подялба на страната им. Пак, културно мирно протестират. Ше се измие и нищо му няма, ами жертвите причинени от тях, какво?

266

смисъл не виждам

преди 1 година

Голямо геройство като го заляха..просто невероятно..

265

Червен другар

преди 1 година

Е, па, много му ходи!

264

тя

преди 1 година

Простащина , то поляци и украинци са далеч от култура !

263

Анонимен

преди 1 година

на 3 май Дуда обяви че няма да има граница за следващите 100 г между украйна и полша .Поляците бленуват кралство Жечсполита просъществувало 200 г , обаче има и полско украински войни а Лукашенко директно каза на Дуда че има договор с Москва за ядреното оръжие и белорусия е била анексирана от полша

262

Анонимен

преди 1 година

Във военното гробище във Варшава са погребани 20 000 съветски войници.

261

Храбрия шивач

преди 1 година

Да няма руско НАГАЗАКИ за войска Полска.

260

ккк

преди 1 година

Евала на поляците,не са русоробско племе като нас!

259

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че поляците пострадаха много и от двете страни. Първо Хитлер сключи споразумение със Сталин да си я разделят и помля половината страна, после Сталин помля другата половина и то по-жестоко и от Хитлер.

258

!!!

преди 1 година

Продадохте, превърнахте ни в гетото на Европа, скоро ще e гpa.дaнска война. Войските на НАТО ще използвате с/у нас, предa.eли гад.ни

257

Анонимен

преди 1 година

"България е 600 години под нечие робство......Ние които бяхме пазителите на Европа" Е, от 1300 год пак имаме 700 год свобода. Има държави, които дори не са просъществували, други са доста по-млади. Така, че не е пък чак толкова зле. В тези 600 г предполагам включваш и 45г робството от СССР? Но чак пък да сме били пазителите на Европа ми се вижда малко пресилено.

256

Анонимен

преди 1 година

Какви интереси бе пич? България е 600 години под нечие робство. Кой ли не си изби тук комплексите. Ние които бяхме пазителите на Европа. И кво? Подлите французи ли ни простиха? Евреите ли, дето дадоха пари за превземането на България? Сърбия ли, Русия ли?? Кой?! Никой! Мачкат, режат и убиват. Зверове гадни.

255

Ямболия

преди 1 година

Браво на Полша!!! Горда нация с достойни и смели хора. Не са с робска психика като ***.

254

Анонимен

преди 1 година

Нормално, хората там си отстояват интересите не са като нашите продажници. Тия 45 г ги мачкали но и се отървали, *** тука някой си ги искат пак.

253

До 261 - Номада

преди 1 година

Номадите са в твоето родно село. Ако някога си чел книга и можеш да четеш, прочети Алексей Толстой - руснак. Самият той прави разлика между Киевска Русь и и Московска Русь. Така, че не се изказвай тотално неподговен, че веднага си проличава колко си неграмотен- Но споко, няма как да те върнат на село, вече много са модерни тениските с надписа "НИКУЙ НЕ МОЙ МЕ ВЪРНА У СЕЛО". Но купи си поне 2 фанелки, да ги сменяш през 3-4 дни, че от далеч вони около теб на ватенки и бурашки.

252

Анонимен

преди 1 година

Не е толкоз хитър като тьотка Митрофанова , тя предварително се беше скопосала с кърваво костюмче , в случай на инцидент. Ама нашите служби пазят , не ядат бадева хляба на Путин..

251

Червендалест

преди 1 година

Ами че с каква боя да залеят червеноармеец - със синя ли?