70

Анонимен

преди 1 година

Те годините от премахването на танковете са повече от танковете. Които сме имали, някога.

69

Анонимен

преди 1 година

Само 12 танка са били на въоръжение преди 35 години, и те са снети поради невъзможността да ги поддържаме -- хахаха, много добро описание на военната ни мошт. Изглежда че винаги сме били на тоя хал, не само сега. Вечни пацифисти сме си, и туйто.

68

Нов

преди 1 година

Идва повреден танк от Ук. , даваме наш, така ще ги ремонтираме!

67

Анонимен

преди 1 година

Можем да им помогнем и то много! Просто натоварете цялото Дай България и всички евролиберасти на влаковете и ги изпратете на фронта. Украйна има нужда от жива сила! Нека бъдем съпричастни!

66

аню агента

преди 1 година

Още на второто изречение става ясно че Аню е жалка ***. Т-64 не е основният танк в Украйна. Не че някой изобщо е възнамерявал да го ремонтираме, той действително ни е напълно непознат. Касае се основно за Т-72, който не само можем да ремонтираме, но имаме и собствени модернизации. Отделно леката бронирана техника - БМП-23 и различни вариации БТР, от които украинците имат много. Отделно някои артилерийски системи. Аню е жалка ***, предател продаващ се за жълти копейки.

65

Анонимен

преди 1 година

До Ха, ха,ха,хааааааааа АМАН ОТ "РУСКИ ЕКСПЕРТИ" НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ---ГДЕТО , ВСЕ НИ УВЕРЯВАТ , КАК НЕ МОЖЕМ БЕЗ РУСКИ ПЕТРОЛ, БЕНЗИН И НАФТА....ХА,ХА,ХАААА....ИНТЕРЕСНО , КАК ЖИВЕЯТ ДРУГИТЕ БЕЗ ТЯХ....????!...ДАЛИ УМИРАТ НЕПРЕКЪСНАТО....ХА,ХА,ХААЕ как да не можем , можем. Утре да не ми протестираш за цените на горивата. лесно е да говориш кът не живееш в БГ.

64

Анонимен

преди 1 година

По важният въпрос е защо САЩ ни измамиха с над 3 милиарда долара за измислени самолети, докато оръжието за Украйна на стойност десетки милиарди пристига веднага и безплатно.

63

Da da

преди 1 година

Нищо от това което Кирето е договорил няма се случи , просто мислете и не вярвайте на тия глупости.

62

Идея

преди 1 година

Да им ремонтираме пътищата, да им построим нови. Бат Бойко ще удари едно рамо, неговите авери карат на постно напоследък.

61

ШЕ ПРОБВАМЕ ,БЕ....

преди 1 година

ЩЕ ВКАРВАМЕ , БЕНЗИН И НАФТА ОТ ГЪРЦИЯ , ТУРЦИЯ И САЩ.....МОЖЕ ПЪК ДА НЕ ПОЧНЕМЕ ДА УМИРАМЕ....ХА,ХА,ХАААА...И БЕЗ ТОВА ТАНКЕРИ В ЧЕРНО МОРЕ НЯМААААА....

60

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

АМАН ОТ "РУСКИ ЕКСПЕРТИ" НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ---ГДЕТО , ВСЕ НИ УВЕРЯВАТ , КАК НЕ МОЖЕМ БЕЗ РУСКИ ПЕТРОЛ, БЕНЗИН И НАФТА....ХА,ХА,ХАААА....ИНТЕРЕСНО , КАК ЖИВЕЯТ ДРУГИТЕ БЕЗ ТЯХ....????!...ДАЛИ УМИРАТ НЕПРЕКЪСНАТО....ХА,ХА,ХААААААА

59

Анонимен

преди 1 година

Нашите "експерти" умират да ни казват какво не може: не можем без руски газ и без руски петрол, не можем да ремонтираме танкове, нямаме капацитет да изнасяме украинско жито през порт Варна и какво ли още не можем.... и като ги погледнеш тия експерти, всичките са си построили живота около руски проекти и влияние .. принадлежат на "красното" минало. Така ще си останем глуха периферия на Европа ако ги слушаме тия изгърмяли пушки.

58

Стига бе

преди 1 година

Не може да бъде ! Е как така?! Пак ги преметнахме американците и европейците! Браво!

57

Анонимен

преди 1 година

Украйна и изгорял тостер да изпрати тук, няма заводи, където да бъде ремонтиран...

56

Джамбаз горублянски

преди 1 година

То само далавера да има на Горубляне ще ги ремонтираме. Зеленския няма да си ги познае! Нов внос. БТР-ри и танкове ще станат с под 100км пробег. Карани от баби украинки от окопа до поделението. 1 собственик - поддържани само в оторизиран сервиз и с оригинални книжки. Фронт не помирисали. За руснак не са и чували. Ще му ги шъткаме за нови.

55

SS

преди 1 година

Както писа бай ви SS преди два дни за ремонт на военна техника се изисква квалифицирани кадри ,стругари,фрезисти,шлайфисти,шлосери,механици . Повечето са на преклонна възраст,а други избягаха в чужбина поради ниското заплащане ! Ние просто сме гола вода ! Само Киро обратното на острото не го знае ! Къф ремонт бе ?

54

мак

преди 1 година

До Сведущ. Какво трябваше да направят? Да закупят спешно каквото трябва, за да могат да пратят каквото ес, нато, зеления и не знам кой още изисква от тях?

53

Анонимен

преди 1 година

Кире, тогава смени офертата! Обещай че ще научиш украинските бойци да летят без технически средства. Па докато стане - войната ще е свършила.

52

Сведущ

преди 1 година

Затова сме го предложили.И сегашните управляващи са селски хитреци като бай Тошо.

51

мак

преди 1 година

Помощта е близка до нищо? Цинизъм, драги ми генерале. Щом България няма подобаваща военна техника значи, че не може да прати такава помощ. Хуманитарната не е никак малка, а че е недостатъчна според Аню е без значеине. Ако бяха решили да не помагат въобще, тогава ген. щеше да е доволен и щеше да има основание за критики. И тъй зле, и инак също зле, угодия няма.