131

Баба Ванга

преди 2 години

Това ке биде последниот военен парад на Русия и Путин!

130

Вишка

преди 2 години

....СЛАВА! СЛАВА ! СЛАВА!....слава НА РУСИЯ!...ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕ НАПРЕД!....СЛАВА НА СВЕТОВНИЯ И НЕНАДМИНАТ ЛИДЕР,....ЗА МИР И СВОБОДА Вл.ВЛ. ПУТИН!!!!...БОГ ДА ПАЗИ РЪСИЯ! ...БОГ ДА СЪХРАНИ И ПАЗИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ ПУТИН!...ДА ЖИВЕЙ РУСИЯ!!!!!

129

Анонимен

преди 2 години

В САНКТ ПЕТЕРБУРГ над 1 милион човека е имало на парада.

128

Анонимен

преди 2 години

Скоро и тия ши ремонтираме!

127

Сашо

преди 2 години

Само тези на снимката са останали трезвеници, всичко останало са прошляци и измикяри!

126

Един от Юг

преди 2 години

Минаха ли героите от Буча с плячката от крадени перални, телевизори и непрано дамско бельо!

125

Сентов

преди 2 години

Каквол да му гледам на тоя парад - все убийци и мародери,все агресори и фашисти,все хора с болни амбиции ?! Не ни трябват такива " защитници и приятели " !!! Отврат !!!

124

ИЗВОД

преди 2 години

АКО НЕ БЕШЕ 9 МАЙ,СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ИНДИЙЦИ В БЪЛГАРИЯ

123

Българин

преди 2 години

Тъжно е да се гледа марша на тези убийци,мародери,мошеници,изнасилвачи.!Все едно централния софийски затвор дефилира пред НДК.

122

Копейкин

преди 2 години

Ама защо не видях полка с тоалетните чинии? Пропуснал съм и високоточкови те ракети. А да високозапетайковите си бяха там - минах след легендарния "Алкашки" батальон.

121

Анонимен

преди 2 години

Сила ! Мощ ! Красота ! Изящество! Това е днешната руска армия ! Слава Россиии!! Слава героям !!!!

120

Анонимен

преди 2 години

продажни, презряни краварофили от сайта на днес! няма чест за тях, за малко долари на всичко са готови

119

Анонимен

преди 2 години

тия от сайта сами си пишат в коментарите и сами си слагат десетки плюсчета на който коментар им хареса. тук има няколко такива примера. долни хора!

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 - добре, разбрахме за русоробите, дай да поговорим нещо и за американоробите, може ли? Ако поне си правехте труда да прилагате същите критерии и аршин по отношение на сегашния ни "Голям брат", бих могъл поне морално да приема мнението ви. Но никога, в нито един пост не съм видял някой който плюе бясно Русия заради Украйна, поне малко от малко да се възмути или да осъди американската агресия срещу суверенни държави като Сърбия например. А това казва много за липсата на личен морал

117

.

преди 2 години

С днем победы! Слава России!

116

Анонимен

преди 2 години

Хитлер и Путин са агресори и военнопрестъпници!

115

Майдан

преди 2 години

Честит Ден на Победата! Да почетем нашите 30 000 герои, загинали на фронта срещу нацизма! Слава на истинските герои! Ура!

114

Анонимен

преди 2 години

С Праздникам! С днем великой победе!Мечтая за ден, в който ще се поздравим за победата над американски фашизъм и съвременния европейски фашизъм обединен под формата на ЕС. Срамота е в 21 век най-изстрадалия континент в света - Европа, понесла полкова кръвопролини войни да допусне САЩ да я принесе като жертва в своите амбиции за световно господство. Затова съществуващия в това състояние ешизоиден ЕС трябва да престане да съществува и да започно от начало,така както го искаха Де Гол,Рене Плевен

113

SS

преди 2 години

Нека кажем истината ! Ако не помагаха Англия и САЩ вермахта щеше да победи ! Знаменитите катюши бяха върху US камиони ! Танковете Т-34 вървяха с двигатели Дженерал мотърс . Джиповете ,,Вилис" бяха американски ! Легирана стомана за производство на оръдия,консерви говеждо,самолети,танкове Шърман,оптика,дори е имало и картечни пистолети Томсън !

112

Анонимен

преди 2 години

Демонстрацията на руска "сила" я гледаме в Украйна. На червения площад са разни парадни макети.