18

Анонимен

преди 2 години

п 17, ние можем да ядем плодове на корем. Ти ги ограничавай и блъскай вафли и преработени бок луци и ни чакай да ни стане нещо от плодовете / натурални, без химии/ да видим кой кого ще надживее

17

Анонимен

преди 2 години

Тази мазница още ли я пускате да печели хонорари докато плещи глупотевините си ?

16

Анонимен

преди 2 години

Фруктозата уврежда черния дроб също като алкохола. Блъскайте захар и банани и ябълки и грозде и после се чудете що дроба ви е на решето.

15

Анонимен

преди 2 години

Проруските *** заработват яко. Продължават с лъжите против ваксините. Като има прости хора да им се нарязват, така ще е.

14

Лили

преди 2 години

Доцент Гном пак се е направила на Мортиша Адамс и е тръгнала да ръси "знания" и "опит". А тя на заплата ли е в On Air?

13

До 7

преди 2 години

ВСЕКИ 8 от 1000 ваксинирани се борят с тежки постваксинални усложнения! Това е 40 пъти повече от признаваното досега. Професор доктор Harald Matthes ръководител на изследоването: - Това съответства на данните от Швеция, Израел или Канада. https://dcweekly.org/2022/05/03/german-study-number-of-those-suffering-severe-complications-after-taking-covid-vaccine-is-40-times-higher-than-previously-recorded/Поразяващият фактор е същият белтък на шипа, но при ваксите е по-често и е като средно тежко преб

12

Анонимен

преди 2 години

На тази докога ще и гледаме грозотията и ще и слушаме лъжите.

11

Анонимен

преди 2 години

И как ще е последици от ваксините, като нито едно от децата ве е било ваксинирано, просто защото са малки . Ха ха ха

10

Анонимен

преди 2 години

Така наречения "мистериозният хепатит" е последица от ваксините срещу Ковид. Догодина очаквайте вълна от "мистериозен рак" по децата в Западна Европа.

9

Мутафчийски

преди 2 години

Обявена е извънредна епидемична обстановка от МХ (Мистериозен Хепатит)! От днес до второ нареждане в София и големите градове ще се влиза само с декларации през КПП! Махаме пейките в парка и затваряме ресторанти, молове, заведения! Учениците са отново онлайн! Нека проявим гражданска отговорност! Преди две години трябваше да спасим възрастните си родители, а сега ще го направим отново заради нашите деца! Пфайзер вече разработват ваксина, а до тогава дисциплина, дистанция и дезинфекция!!!

8

Язе

преди 2 години

До Анонимен 7 Точно обратното е - шведски учени вече доказаха, че този хепатит е от ковид-ваксите. При нас няма много случаи, щото ваксите са малко, но виж на запад какво става. И се случва на децата, за съжаление, щото са най-уязвими от тези измислени вакси.

7

Анонимен

преди 2 години

Постковид при децата. Усложненията от " лекото протичане" тепърва ще се увеличават. Припомняме че болшинството са малки деца, които НЕ са ваксинирани, защото в Европа все още не е одобрена ваксината под 5 год. За съжаление! В Китай, дубай, Саудитска Арабия няма от този хепатит, защото всички над 3 год са ваксинирани.

6

хмм

преди 2 години

На тази като и вида мyцуната и знам че новината е фалшива.

5

Анонимен

преди 2 години

Детето е от бургаска област: българче ли е или не?Ваксинирано ли е?Родителите му ваксинирани ли са?Това са ключови въпроси, на които отговор няма!

4

Анонимен

преди 2 години

Този вещ вещар пак ли се появи?? Не му вярвайте! Не разбира от нищо! Говореше ни, че ако не се ваксинираме с нас е свършено! Не позна некадърницата. Трябва да лежи в затвора, вместо да я показвате да лъже хората!

3

научно проучване

преди 2 години

https://journal-of-hepatology.eu/article/S0168-8278(22)00234-3/fulltext КОВИД19 ваксинацията може да предизвика различен доминиращ Т-клетъчен имунно-медииран хепатит. С уникален патомеханизъм, свързан с ваксинация, индуциран антиген-специфичен тъканен имунитет, изискващ системна имуносупресия.

2

Анонимен

преди 2 години

Глупости

1

Анонимен

преди 2 години

Как Сербезова е съобщила за този първи случай, като сутринта от Бургаската болница казаха ,че резултати още няма и може би ще се забавят. Идва новата манипулация.