114

Д-р Стрейндж

преди 2 години

Точно обратното - сега еврозоната е слаба и е изгодно да приемем еврото, защото след кризата ще стане скъпо и ще спечелим. Който има поглед върху реалната икономика и банковите процеси, ще забележи, че чуждите фирми в България купуват лева и се разплащат в лева, защото при сегашния фиксиран курс лева е по-скъп като покупателна способност от еврото. Колкото повече отлагаме, еврото ще поскъпва и при късно приемане вече ще се разменя за доста повече от 1.95883. Заплати 300 ? как ви се струват?

113

Nqkoi

преди 2 години

На този икономист си личи, че му плащат доста рубли да говори глупости!

112

@@@

преди 2 години

Конвертирането на лева в евро има и някои неподозирани ползи, примерно целия сив кеш требе да излезе на светло.Иначе в икономиката има моменти да се държи кеш и моменти да се държи в стока/ суровини.Сега май е номер 2

111

До тео

преди 2 години

БГ ЛЕВ И СЕГА Е ВЪРЗАН КЪМ ЕВРОТО. НЯМА ДА ИМА ПОЧТИ НИКАКВА ПРОМЯНА. НО ИНВЕСТИТОРИТЕ ЩЕ СА ПО- УВЕРЕНИ ТУК. ЩЕ ИМА ПО- ГОЛЯМ ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ!

110

Erik USB

преди 2 години

Няма как да го отложим ... Депутатите трябва да крадът но вече двойно в евро. Те нас не ни мислят! Ние ще плащаме за всички простотиии

109

Teo

преди 2 години

Не съм компетентен по темата. По принцип не ми е работа да коментирам, но живея в Германия отдавна. Познавам хора, израстнали тук, от старата генерация. Обясних им - при нас борд, лев, фиксиран към еврото ... казаха ми така - дойче марката беше горе-долу колкото вашия лев. Когато приехме еврото цифрите останаха същите, само знака на валутата се смени. 100% инфлация за един ден! Хайде, честито. Може би в нашия случай няма да е 100%, и за да не е така, сега е перфектния момент, не знам.

108

Анонимен

преди 2 години

Пак сметки без кръчмар.И нали не били надеждни партньори, доставчици ...Аз ловя бас, че ако има ембарго дори и с изключения ще се плаща в рубли по " рисковата схема"

107

ай сиктер

преди 2 години

По въпроса за еврото нашите шполитици са -Всичката Мара втасала-само приемането на еврото и е кусура.

106

До финансист 2

преди 2 години

А може и 1 евро да е 4 лв. Не знам от къде ги мислите,че нещата ще се подобрят,ако приемем еврото. По-скоро ще потънем георойски и ще се приключим тотално.

105

ФИНАНСИСТ 2

преди 2 години

В разгара на кризата . В съмите дъна на финансовите пазари, когато цяла Европа колабира и когато много финансисти започват да чертаят сценарии за Еврофалит ние трябва да се вържем отново с Еврото с тая разлика ,че тогава курса няма да е 1 към 1.95583 а най-вероятно ще е 1,30 а защо не и 1 към 1 Евро за лев. Това ще е моментално забогатяване на Българския като държава което ще се усети най-вече след като Европа се възстанови от кризата !

104

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

Точно в този момент когато инфлацията в Европа дърпа нагоре инфлацията в България трябва да премахнем валутния борд и направим Лева плаващ.Скъсаме ли връзката отговорна за инфлацията в България това неминуемо ще се отрази добре за лева и той ще поскъпне спрямо Еврото.Наред с това едно увеличения на основния лихвен процент допълнително ще намали инфлацията и тушира безсмислените харчове на бизнеса който в противен случай може да не издъжат на предстоящата криза !!!

103

пенсионер без пенсия

преди 2 години

Америка се страхува от ЕС . Дори бяха направили филм . Фантастика. Най вече се страхуваше от съюз на Германия с Русия .

102

До Анонимен 104

преди 2 години

Защото Норвегия не е в Европейския Съюз !!

101

Анонимен

преди 2 години

тя америка се е разпаднала като общество, да това е вярно, малцинствата и хората с психични отклонения ги управляват на практика вече, криворазбрана цивилизация

100

Живял-видял

преди 2 години

Когато бях млад ми набиваха в главата как Америка всеки момент ще се разпадне, а то взе та се разпадна СССР. Сега съм вече стар и този път филмът е друг - Разпадането на Европа. Който е млад да си купува рубли, да бяга и да се спасява в Русия. Може и по-нататък, в Китай.

99

Анонимен

преди 2 години

който иска евро, първо да се научи да изкара един лев без да ***

98

Анонимен

преди 2 години

На Ес целта е да убие националните държави , инструмент на саш/англия

97

Глупости

преди 2 години

КВАТО Е КРИЗАТА В ГЕРМАНИЯ И ГЪРЦИЯ....ТАКАВА Е И У НАС.....НЕМА РАЗЛИКА И ЗАТОВА СЕГА У МОМЕНТА ЗА ЕВРОТО....!

96

Тахомир

преди 2 години

В невероятна криза е тъпата ти кратуна! Както и Русия с тъпата си рубла. Нали сме във борд бе некадърник, всичко каквото става в еврозоната се случва и у нас. Аман от такива тикви.

95

Condios

преди 2 години

Sensible. No need for the euro here. No need at all.