133

Анонимен

преди 2 години

"Според него рисковете са чудовищна инфлация, при която хиляди малки и средни предприятия няма да издържат. Това означава тежка икономическа и социална криза" ДА, ПРАВ Е. ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА СЪС СПИРАНЕТО НА ГАЗА ОТ РУСИЯ. УПРАВЛЯВАТ НИ ХОРА, КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА

132

-_-

преди 2 години

ще гледаме като гърмяни зайци

131

Анонимен

преди 2 години

Само се чудя как се стигна до тук кой избра Радев и кой избра пъпъ и патериците и Как се стигна до тук Е как българите искаха промяна и я получиха Защо сега сте недоволни Лошото е че шепа хора здраво печелят а такива като мен плащат сметките и както се очертава незнам как ще се стабилизира страната и кой е този дето ще иска да се захване с тази трудна ситуация България много много е затънала

130

Анонимен

преди 2 години

Резидента иска да ни управлява еднолично чрез СТ.Янев и ***.

129

гостенка

преди 2 години

До анонимен Нито сме минали здравната криза, нито политическата криза. Реформи в здравната система - няма! Политиката...., ау по-зле сме, вече копаем надолу... Радевия юмрук това доведе! Радев изпълзя от нищото, набутаха го в политиката, да чегърта Борисов. Е сега по-хубаво ли ви е? На мен НЕ! Хора привикани и сложени на високи постове в угода на Някой си, като Нинова, това е най-голямия ни упадък! Бареков, Слави/ИТН, ПП, всичките забиват пироните в ковчега на България!

128

куха глава

преди 2 години

Чудовищна инфлация ще настъпи като създадеш четвърто ликвидационо правителство на Радев-Янев.

127

АНОНИМЕН

преди 2 години

Нито на правителството нито на Президента им пука за народа Приказки само празни приказки и толкова!!!!!!!.....

126

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 135 Ние сме зли ,а любимият ти президент ,като говори съска!Сигурно от любов към нас съска, като зла пепелянка!

125

Solar Power

преди 2 години

Изхода е лесен ! Повече помощ и оръжия за Украйна и войната ще свърши по бързо.Когато онзи п ъ тлер миряса ще мирясат и цените. Докато не се случи това може само да си говорим празни приказки от 1001 нощ :) Такива глупости като на радев, копейкин и нинова. ...

124

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ти си невъзпитан и неморален. Не ти казвам да си апологет на Радев и аз не съм му защитник, но одобрявам почти 70 % от неговите действия. Той не е художник или писател, да си измисля, да вкарва въображението си. Той споменава реални факти. Имам чувството, че и 15-етажна кооперация да гръмне пред погледите ни, това няма да ни приземи.

123

анонимен

преди 2 години

Вие сте безнадеждни. Много зли сме. Много сме зли. Много, много зли сме и аз се предадох. И сме невъзпитани, урунгел наричаш президента, с друга дума го критикувай, има нужда, но не от злобна критика. Всичко, което е казал е вярно. Минахме през здравна криза, точка. Минахме през политическа криза миналата година, точка. Войната сега предизвиква инфлация, точка. Злобата и омразата, както и между нас самите, са безсмислени. Както искате, явно хейтът ви е като любовница.

122

Карл Бенц

преди 2 години

Този е активиран руски агент!!

121

анонимен

преди 2 години

Иймпичмънт и вот на недоверие на правителството на простите, неграмотните, наглите и алчните харвардски измамници!

120

Мен

преди 2 години

Тоя урун.гел дето не е свършил за пет пари работа през живота си ли ще дава акъл?

119

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ни натрапвате този разединител, нищоправец и путинофил? Този за власт и пари размаха юмруче и счупи България. Този за да се направи на политик ни натресе киро и кокоро, дори не се посвени да наруши Конституцията. Този работи за обвиняемите червени олигарси и ДС, с техни пари докара "Промяната". Служебните на този - киро, кокоро, комитова и лорел теглеха по 500 милиона всяка седмица и откраднаха 9 милиарда през Декември, а сега готвят нови заеми. Заради този има 205 инфлация. Оставка!!

118

Анонимен

преди 2 години

ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ ЕС ЩО НЕ ПОМАГА... ВИЕ КАК ПОМАГАТЕ? ПРАВИТЕ СЕЧЕНО НА ЕС , ПОСЛЕ ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА ФОНДОВЕ...

117

трагедия

преди 2 години

Радев е голямо нагло родажно. Защо сега никой не реве да го импийчнат, като реално има най-голям шанс за това? Тикквата си го избра тоя президент на 2 пъти, не се заблуждавайте и за това сега е за него

116

IQ 3.14

преди 2 години

прецедента е добре да му се напомни, че *** е парламентарна република, а не правоверен васал на султаната

115

Я,па тоя

преди 2 години

откога започна и от икономика да разбира? Той ни докара с юмрука до просешка тояга,сега ще ни дава акъл ! То се видя и на него колко му е акъла,щом ни натресе тези "Пълни Палячовци",които в момента съсипват всичко в държавата !

114

факт

преди 2 години

фигурант , инфлацията ше е чудовищна благодарение на теб и некадърното ти харвардското правителство , а не на войната в Украйна !