22

Бай Пеню

преди 2 години

Бе другарю Ганев то всичко е възможно! Възможно е да има и живот на Марс! Такина тъпанье кат вас на убеждават че всичко ще има!Да, ама цената другарю Ганев цената?!?

21

Към протестърите

преди 2 години

Продължавайте Премяната. С това темпо сами ще се изчегъртате. За една година освен че нищо не сътворихте, ами и съсипахте и това което работеше. Това е новият морал.

20

Анонимен

преди 2 години

Правителството спря целенасочено да работи с "Газпром" не заради плащането с рубли, а за да задоволи нечии други интереси но всичко е за сметка на българските граждани да се товарят с високи цени. ОСТАВКА на некадърното правителство на ПРОСТО КИРО. На 11.05.2022 от 18.00 часа излезте да ги изметем, че вече не се издържа.

19

Колко да е голямо ?

преди 2 години

60 процента дотук, и продължава да нараства.

18

Анонимен

преди 2 години

Всички умнокрасиви се наиграха. Дано и тоя народ прогледне, какви гавази и некадърници се упражняват на гърба на народа.

17

Анонимен

преди 2 години

Имате предвид няма да е много за един ден ли? Цените литнаха и не спират да растат.

16

Зайо Байо

преди 2 години

Е простено му е на Ганев, втората половина на 2021 г. прогнозата му за инфлацията през 2022 г. беше за около 4 процента. Предполагам и за бензина може да разчитаме на експертното му мнение че няма да поскъпне много според неговите разчети.

15

Анонимен

преди 2 години

Тея ще ни довършат. Още днес в триъгълника на протест.

14

до 13

преди 2 години

Комунистите ли печтат пари нон-стоп ...във Вашингтон..ей па лАжеш както американската пропаганда...ти май си завършил строителен техникум ...щом изкара че при социалистите е имало фалити на банки.. )) 1929 в САЩ Е ИМАЛО КОМУНИСТИ ЛИ !?)))

13

Сатир

преди 2 години

г-н Ганев, за прогнозата на колежката искате разчети, за собствената си прогноза - "на мен ми се струва". На мен ми се струва че сте обикновен ***!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Цените трябва да се намалят, защото са надути изкуствено за да може комунистите да ни откраднат парите. Винаги когато управляват комунисти-социалисти има кризи, инфлация, хиперинфлация и фалит на банки.

11

ддддд

преди 2 години

тоя ли беше големият либерален икономист , при когото въведоха мораториума? с мартин се скъсахте дипломите и големите обещания.

10

Анонимен

преди 2 години

В Англия олиото е 1,09 паунда или около 2.50 лева.

9

Анонимен

преди 2 години

За вас никога не е много, ама кой да пита средностатистическия българин...

8

Анонимен

преди 2 години

Абе *** Ганев, ако беше се случило при Герб щеше да оревеш орталъка. Hещастник!

7

Анонимен

преди 2 години

Цените са увеличени с 40-50%, а на някой стоки като олио над 100% и още ли ще ги увеличават? Ами те надминаха западноевропейските. Инфлацията в другите държави на ЕС е между 5 - 7,6%, а в България 7 пъти повече. Да не говорим и за спекулацията в България.

6

Анонимен

преди 2 години

Господинът явно не е наясно, че "много" и "малко" са относителни понятия. За човек, който едва успява да свърже двата края, огромна част от хората у нас, и 1 процент увеличение на цените е непосилен. За такива презадоволени чиновници, като господина, може и 200 процента да са"малко". Така че, ако обичат, презадоволените финансово чиновници и политици, нека да говорят в числа, да кажат колко процента ще е увеличението. А хората, спрямо доходите си, ще определят това "малко" ли е или е "много".

5

перко

преди 2 години

Много баби, хилаво дете!!! !

4

Анонимен

преди 2 години

Зависи донякъде и от хората . Аз краставици на 7 лева , после и на 5 лева не си купих . Всяка стока която гледам си преценявам дали си струва и колко бих дал за нея . Преди една седмица си монтирах газово , така , че 5 лева за бензин , само колкото да запаля колата .Между другото и 1000 евро на квадрат за бетон и тухли също не давам

3

Анонимен

преди 2 години

3.20 бензин сме си добре!