9

Бай Гроздан

преди 2 години

Санкциите като гледам имат обратен ефект.Европа,САЩ,Япония,Канада,Австралия,Нова Зеландия,Шотландия,Уелс и Англия далеч не са светът.Дори Борис Джонсън с новата си прическа не успя да впечатли индийците и да получи подкрепа за санциите.

8

Владо

преди 2 години

Русия е единствената страна, където нацисти празнуват победата над нацизма!

7

Васил

преди 2 години

Питекантропи пишат тези глупости в статията

6

Анонимен

преди 2 години

Тази говорителка на Запада явно не е разбрала че България налага ВЕТО на решението за петролно ембарго, поради икономически съображения! Никой в България няма желание да плаща по 5-6 лева за литър бензин заради геополитиката на САЩ!

5

Странник

преди 2 години

Явно е много странно за някои хора, че поскъпване на хляба може да разори домакинства в България!Ако е само хляба - бих се съгласил, че няма как да се случи.Ама хайде сега да видим - дали само хляба поскъпва ???Дали не поскъпва всичко? Странно ли ви е, че има хора, които работят за около минималната или примерно "високата" заплата от 1000 лв.? Да, в провинцията има такива!Странно, нали? Че и между местоживеенето и местоработата няма транспорт и затова си купуват разни трошки от 2-3 хил.лв.

4

Анонимен

преди 2 години

Само хубави неща ни очакват, ако Русия загуби. Високи заплати, евтин газ и петрол, 3 дневна работна седмица, безплатно здравеопазване, златото няма да се изнася от България и много други. Само трябва да загубят!

3

Боби

преди 2 години

а повлияе на хода на война, добави Нейнски.По думите й че подкрепата за Украйна ще се увеличава...> Камелия или отрано е запразнила ден победьi, или просто си пише като ср. стат. мамашкa...

2

Гост

преди 2 години

Достойнството цена няма. Имали сме предци които са били готови да загубят главата си с високо вигната глава. А тук пишат, че все едно поскъпването на хляба ще ги разори. По колко хляб ядете на месец. По 10 тона ли?

1

Честито роби

преди 2 години

Ембарго от Европа а Сащ купуват евтин Руски петрол и го продават на робите си от ЕС....