10

Краси

преди 2 години

И какво от това-те ще загубят !

9

Анонимен

преди 2 години

Ооо супер, да спират, но после да не търсат клиенти, щото БДЖ вече е значително по добре, сума години съсипваха железниците за сметка на тия "наши" хора. Карайно време е да плащат яко пътни такси. Или ще се събират пари от тях защото разбиват или да не карат а със спестените пари за ремонти да се финансират железниците. Както е навсякъде в нормалните държави. Киро не го харесвам, но тука е прав и не е мекушав като Баце. Или правите бизнес в конкурентна среда или вратата. Айде да свършва тая...

8

руски протест

преди 2 години

Протестът е организиран и финансиран от КГБ!

7

Анонимен

преди 2 години

Българи пазете се от крадци и от техните семеиства с кражби не можете да се изхранвате българи,това са радикализирани хора които не могат да носат отговорнос в живота и да се развият като личности,това са пропаднали хора нещастници и мизерници деградирали,на помощи от държавата не става.учете развиваите се работете.

6

Анонимен

преди 2 години

А те защо не ни возят без билети,ще има да си ходя до морето и обратно!

5

Анонимен

преди 2 години

Кои са следващите,които Боко ще изкара на протест?Тия вече много ни досадиха.

4

Taню

преди 2 години

Хехе, смeшници... На автобус не съм се качвал от над 10 годин, нямам и намерение. Некомфортно, ценово неадеватно, с най-големите скoтoвe...

3

Анонимен

преди 2 години

АЗ СЪМ ПРЕМИЕР, НЕ ВИЕ. КОИ СТЕ ВИЕ?????

2

Анонимен

преди 2 години

Днешният 'българин' цени капитализма с човешко лице или бачкането и данъците, тоест за него животът като впрегнато гуведу е най-висшата ценност!

1

hoho

преди 2 години

пак ли ще плащам, че тези са толкова неконкурентно способни. Като карат в Европа нямат проблем да плащат пътни такси, но в БГ не могат.