114

Оня

преди 2 години

Утре, когато изперкалият джуджак натисне ядреното копче русофилите путинисти да се жалват на баба Митрофана.

113

България

преди 2 години

От едната в другата крайност. Едно време се дразнех на всичко руско и ми беше дотегнала петъчната киновечер с руски филми;задължителния руски език в у-ще (сега съм благодарен:); всичко руско ми беше омръзнало, но знаех че съм в България. Сега: навсякъде американска попкултура, филми, музика, натрапват ни разпасания живот на холивудски звезди с вид на инопланетяни и либерасти и т.н.Ако не знаеш добре английски език - работа няма. Това вече не е България, а колония.

112

Дякона

преди 2 години

Руската патерица у нас БСП-БКП, има основна вина за лошото благосъстояние на нацията ни. Продължават да ни тровят с чужди небългарски изяви. ВСВ българската войска бе пратена срещу немските войски за пушечно месо! И само благодарение на царските офицери се разминава с по-малко жертви от предвиденото. Елитна българска войска бе хвърлена на заколение по вина на комунистите. През това време руските (съветските) войски се отдадоха на мародерство и пиянство по нашите земи.

111

Анонимен

преди 2 години

Руснаци и украйнци да престанат с пропагандата и противопоставянето си на наша територия.Да си воюват в техните земи.Лично аз не правя разлика между тях.Еднакво нагли и натрапчиви,нахални са.Еднакво са подтискали българските малцинства в техните държави.Еднакво нежелани са у нас.Да си вървят.Нищо не им дължим.

110

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за Украйна, дреме ми за САЩ, дреме ми за Русия, дреме ми за Германия. Да живее България и русофили и русофоби да се вземат да се понаучат на малко национална принадлежност, а не да *** квото им покажат по телевизорите. Атомна бомба за Киев, 2 атомни бомби за Москва и 3 за Вашингтон. А последния оцелял е добре дошъл да отвори малко бизнеси, че много обичам да спя на работното си място.

109

до 114

преди 2 години

Ами то жените им останаха да отсрамват червената армия. Техниката остава за скраб по украинските поля. А мъжете са заети да изнасилват и тъпчат танковете и влачат откраднато имущество до пощите като плячка.

108

днес

преди 2 години

Да почетим памета на загиналите български войни от окупацията на русия през ПСВ и ВСВ

107

Анонимен

преди 2 години

Парада в Москва е страхотен. Преди малко мина батальон от жени с бели поли, а ние в НАТО 15 държави се чудят как да съберат един за нас, но няма желаещи. И как ще стане като масово мъжете в НАТО знаят, че за тия в политиката не заслужават резервно копче от риза, камо ли да заложиш живота си за тях.

106

Анонимен

преди 2 години

Това :"СВОБОДА ЗА УКРАЙНА И ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ!" си го превеждайте като :"Смърт на хората от Донбас,за да се освободят териториите и американската фирма да дупчи за шистов газ пък после ще има евтина газ за всички и ще се пълнят джобовете на Байдън."

105

PG

преди 2 години

А аз плюя на всички дето се мислят за демократи и паднаха толкова низко да лизат *** на американците и тук не му е мястото да ми възхвалявате Украйна,които е за нея да ходи там,укрите вън от България

104

СМЪРТ НА РУСКАТА ГАД

преди 2 години

СВОБОДА ЗА УКРАЙНА И ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ!

103

СРАМ

преди 2 години

ПЛЮЯ НА Т.Н. "КОМУНИСТИЧИСКИ БЕЗСМЪРТЕН ПОЛК" ---ОТ БЛИЗАЧИ НА РУСКИ *** НА БОЛШЕВИШКА ИЗДРЪЖКА ОТ РУСИЯ!....ОТВРЪЩАВАТ МЕ ТИЯ РУСКИ ЛАКЕИ И *** ---СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!

102

Анонимен

преди 2 години

Най-добре Dnes.bg да забрани временно коментарите,защото чужденци ни правят пропаганда и се опитват да вкарат България във война!

101

Анонимен

преди 2 години

Време е светът да започне специална военна операция по денацификация и демилитаризация срещу фашисткия руски режим заробил милиони и унищожил милиони души.

100

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

СЛАВА НА ГЕРОИЧНА И СИЛНА УКРАЙНА , КОЯТО ДОКАЗА НА СВЕТА , КАК ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯ С *** АГРЕСОРИ И ИЗВЕРГИ!!!....ВЕЧНА ПАМЕТ НА ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА И СТОМАНЕНИТЕ АЗОВСКИ БОЙЦИ!...ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАША!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Много правилно Зеленски каза че сме си съвецка република. И Фандъкова(както винаги) ще разреши тези безобразия.

98

Анонимен

преди 2 години

Военна помощ означава твоето семейство и приятели да пратят на фронта!Ако си българин това означава да подкрепиш смъртта на хиляди българи!Кръвта им ще е по твоите ръце!

97

"БЕЗСМЪРТЕН ПОЛ

преди 2 години

..ВСЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕ БЕ ЛОСЕР КОВЦИ , НАЗНАЧЕНИ ВЪВ ВОЙСКАТА СЛЕД 9.09.44г ЗА ПОЛИТКОМИСАРИ , СНАБДИТЕЛИ , АРТЕЛЧИЦИ И ПСЕВДООФИЦЕРСКИ СЪСТАВ НА БА ОТ БКП, ПО ИСКАНЕ НА СТАЛИН!

96

Гост

преди 2 години

Путин през 2022 е еквивалентът на Хитлер 1938-1939. Държавата не трябва да допуска тези руско-фашистки шествия. Шествието на Безсмъртния полк е 100 пъти по-зло от Луков марш. Луков марш е поне български националист. А това тук е чуждопоклоничество на руски нацизъм. Мариупол е с размерът на Пловдив. Представете си Пловдив сринат.

95

Анонимен

преди 2 години

До До 70недей да забряваш че си въспитаник на комунизма и наследник на теб тие в кръвта ком унизма баща ти и маика ти много вложиха за твоето комунистическо въспитание. ти като крадеца -дръжте крадеца макар че си крадец комунистите са убиици макар че ти си комунист ти знае ли какво означава комунизъм немаш си прнедстава