295

Анонимен

преди 2 години

МЕТ предварително си е напълнил газохранилищата, а нашето в Чирен е празно, защо?

294

Анонимен

преди 2 години

Добре ще продължи войната.Ама ако цените продължат да растат 4 или 5 години ще станат космически.Май най добре е да си бежанец в България поне няма да плаща човек за ток,вода и храна.

293

Анонимен

преди 2 години

Да се маха Кирчо. Че все по лошо ще става. Колкото по рано , толкова по добре.

292

Анонимен

преди 2 години

В следващите години много неща ще се променят харвардския пaлячo! Вас няма да ви има, а България може да не е в НАТО

291

Луд с лопата

преди 2 години

Едно се питам ?...Как ,умният народ избраха този лъжец и противен на всичкото отгоре ?

290

Пенсионер

преди 2 години

За целия свят всичко е сигурно, а само за вас некаdъrниcи е несигорно. от ПП си търсете убежище, ще дойдем.

289

Да знам

преди 2 години

Заради такива продажжжни копеуенца като теб бе Флинстоун! Димек слуги на мамона! Чибаааа

288

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 309 --------------- " Незабавна оставка на тези , нови избори " ---- И наистина ли смяташ, че ако има нови избори това ще подобри положението на народа?! Не разбрахте ли досега, че който и да дойде на власт народът ни е все по-зле и по-зле? Няма оправия в тази държава и все повече ще мизерстваме, това е положението

287

истината

преди 2 години

започна да се прокрадва ,че ще сме на студено и гладни .

286

Върбан

преди 2 години

Парите ги държат на запад, защото във всяка държава по света наглосаксите имат орди платени марионетки. И това не променя факта на кражбата. Все едно джебчия да каже - не съм виновен, парите бяха в задния джоб.

285

алоо

преди 2 години

Иначе казано:инфлацията не че няма да спре,но ще и се увеличава и за това "ние няма да имаме вина,другите са виновни,не ни се ядосвайте,ние ще гледаме цените да не се вдигат както в Европа,това е за 4-5 г.,после ще видим".Това може да го каже само човек,нямащ НИКАКВА представа за положението на НАРОДА си.Първо- всички лишения откъм руска страна,като газ и петрол,сами се отказаха от тях,НИКОЙ не ги е насилвал ОФИЦИАЛНО;второ-тока си произвеждаме сами,ЗАЩО ТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЯЕ ОТ ВЪНШНИ СИЛИ???

284

Анонимен

преди 2 години

До Върбан - Запада НИЩО НЕ е откраднал , защото ако имаш поне малко връзка с главния мозък ще се запиташ : А защо Изтока си държи парите на запад , а от десетилетия го ИГРАЯТ " врагове " ! Дали пък случайно Русия и Америка не прилагат стария трик -Доброто и лошото ченге и сега и едните и другите ще печелят ?!

283

Анонимен

преди 2 години

Така трябва да бъде г-н Василев , защото ние сме Значими Европейци и отстояваме нашите Евроатлантически ценности ( макар и Атлантика да е доста далеч от нас , но това е дребна подробност - важни са ценностите ) и щастието че сме част от клуба на богатите ( въпреки че МИЗЕРИЯТА ни тропа на вратата , но това не може да сломи нашият Евроатлантически дух) ! Вие сте най-доброто за България и на Вас с Киро се пада честа да я завлечете под дъното ( защото ние и без друго сме на дъното от 30г. ) !

282

Върбан

преди 2 години

Гнууусен лъжец. Газпром бил ненадежден. Запада открадна 300 милиарда долара от сметки на Русия. Естествено че руснаците ще искат да гарантират че ще си получат парите за газа, и искането им за плащане през тяхна банка е повече от естествено. А ние се правим на интересни и припяваме на наглосакското лицемерие.

281

Въпрос към министъра

преди 2 години

Има санкция от цяла Европа към газта от Русия. Така твърдят от Брюксел. Защо газта продължава да тече към всички държави? Само към България няма. Обяснете, как е възможно това. Или ще излезе, че Русия е толкова корумпирана и подкупва цяла Европа с безплатна газ. Нали няма как да се плати газта по руския начин на разплащане. Защо газта от утре ще скочи с 35% след като цената и пада на световните борси. Стига сте мълчали и гледали с *** поглед. Обяснете!

280

човек

преди 2 години

Мисля, че всички депутати, министри и отговорни за по-скъпите енергоносители трябва да си даряват 75-80% от доходите, за да компенсират по високите цени. Ако разбира се не договорят същите или по ниски цени от нашите партньори от САЩ и ЕС. Така се доказва партньорство и отговорност.

279

Анонимен

преди 2 години

"Асен Василев: В следващите години ще има несигурност за газ, ток, петрол.."Браво на ПП. Да забравим за инвестиции в следващите години. Бизнесът искат предвидимост. Коя голяма компания ще дойде/остане в България като нямя яснота колко ще и са разходите? Как тези икономисти смятат да я карат с цени месец за месец? Аз ако съм инвеститор отивам в Унгария, Сърбия и Гръция. Там имат склучени договори с години напред и то на какви цени.

278

анонимен

преди 2 години

Пак ли?Нали ви избраха за сигурност и просперитет и големи и бързо увеличаващи се дохооди?

277

Ани

преди 2 години

Несигурността е само при нас! СДнощи един грък каза " На всяко семейство под год. доход 30 000 Е се дава месечна помощ за горива и елктроенергия". Че то при нас това е повече от половината държава. А какво виждаме - едно голяме НИЩО. Само шикалкавене и увъртания!

276

Пфу

преди 2 години

Нали затова дойдохте да сьсипете дьржавата с киро