51

Анонимен

преди 2 години

Докато се докара този танк в България, ремонтира и да се върне обратно тя войната ще свърши.

50

Бннжж

преди 2 години

Зеленския ще ни праща скрап със самолетите да зарадваме едни *** индивиди, а ние ще му изпращаме антични съветски танкове и други бракми.

49

Пистолейро

преди 2 години

Ние няма да ремонтираме танкове. Ще даваме наши, колкото имаме. Кой ще проверяваВИН номерата? Нали сме безгръбачни натовци.

48

Анонимен

преди 2 години

"А как ще пристигнат тези танкове при нас по море ли?" - С БДЖ.

47

Анонимен

преди 2 години

А как ще пристигнат тези танкове при нас по море ли? То има ли изобщо кораби между България и Украйна?

46

Анонимен

преди 2 години

Ми месец щото заплатите са смешни и няма желаещи да работят

45

Stoyanov

преди 2 години

До колкото толкова ----"За 9 години ще ремонтираме 108 украински танка!Слава Украине! Героем слава!" --- Ще ремонтираМЕ , ти по-точно какво ще ремонтираш бе?

44

Иво

преди 2 години

Тва номера с "ремонта" е за пред балъците и СНН и там некви си тяхни пропаганда и медии дето мият мозъци на малко обли индивиди дет си мислят че танка ужулена броня и префърчал до бг за едно ремонт че и айде след 3 дена излита сам за окрайната. Пълни глупости. Много добре знаем какво ще пращат под формата на "ремонт"

43

Идея

преди 2 години

Ей сега е момента някой да разпространи у махалите, че сравнително на близо има много жилязу за бране

42

ЯСНООО

преди 2 години

Ще им даваме оборотни от нашите докато ремонтираме техния който после ще стане наш :). Явно това е схемата по документи влизат 1000 танка и ние им даваме толкова :) демек пак ще ги снабдим с оръжие но ще го пишем ремонт :) царе сме на схемите. Поне умението в далаверите ще влезне в полезна употреба най-накрая:)

41

Анонимен

преди 2 години

Ако кажете на нашите ромеи ще ги докарат за нула бройки...

40

...

преди 2 години

Епа нема какво да се лъжем ние пак сме на ничия страна! нито сме на страната на руснаците нито сме на страната на запада! т.е. ние се опитваме да сме по средата! Ама тоя по средата винаги ама винаги е най-най-натакования! Ама то нема и как де руснаците са ни стъпили на вратъ тука от вече 77г! И като глеам и политиците ни какви са! то ми е ясно какво ше ни е дереджето пак!!

39

Анонимен

преди 2 години

Толкова , това е танк, не е косачка.

38

Логика

преди 2 години

Военна техника участвала и повредена в сражения май не е много ремонтируема, а? Отделно, чисто логистично превоза и до БГ е мега труден и би излезнал майка си и баща си

37

Анонимен

преди 2 години

те руснаците щот ще гледат как напред-назад си ги носят на обслужване , 1 висоточен удар като излиза от хангара и ще има нужда пак от ремонт

36

АКО ЧАКАТ НА НАС

преди 2 години

РЕМОНТА Е САМО ЗА МЕСЕЦ АМА АКО НА ТАНКА НИЩО МУ НЯМА.

35

Анонимен

преди 2 години

Те изобщо нямат намерение да ремонтират каквото и да е. Ще изпращат наша техника с нова боя.

34

Анонимен

преди 2 години

Въпросът който изскача от нищото е ,не за колко време се ремонтира една машина? а колко машини могат да се ремонтират за един .месец

33

Анонимен

преди 2 години

Ние сме пълни с части за Т-80 :))) Смешна работа. Иначе един танк не могат да го модернизират една година ама сега веднага се хвърлят срокове като месец месец и половина ама колко е пострадал танка не казват. Какво правим ако е пострадало оръдието? Изправяме ли го ахахаххахахаа :))) Тези си мислят че хората ядат доматите с колците. ще пращат наши машини пребоядисани защото се видя че всеки си прави каквото иска. Прокуратура няма и се краде по харвардски. Трябва ревизия на техниката на БА.

32

Анонимен

преди 2 години

Кого излъгаха с формулата "ремонти" не е ясно. В България само корнелата й вярва...45 години живяхме в мир под сянката на кръвожадните руснаци!