40

Анонимен

преди 2 години

Долу Нинова!

39

Тенгри Кан

преди 2 години

Стани Шеф, как е времето в Херсон?:)))

38

Анонимен

преди 2 години

Станишев, ще посетиш ли родния си град Херсон?

37

Анонимен

преди 2 години

До Евгене ПЕСНикакъв украинец не е,а наполовина ***.Родителката му е от Архангелкс,а в Херсон просто е роден.

36

бай ви ганя

преди 2 години

човекът е напълно прав!!!каза преди 14 г.култовата фраза-здравейте цирХаджии..излезе прав!!!после един пицар мин.назначен финансист от МВФ каза че той бил миличкия брад пит пък станишко бил съсХел?!?!....и след като му свърши мандата си се прибра в МВФ иначе родолюбиец бил милеел за бълг. общество?!?!....сега бате ви боеко пак се кани да управлява????...еххх нищо те разчитат на КЪСАТА ПАМЕТ НА БЪЛХАРИНА!!!....БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!!!...

35

Анонимен

преди 2 години

До 39 Станишев е бивш руски гражданин. Не украински. Украинка е Елена Йончева.

34

До 38

преди 2 години

Лично посланикът на Украйна е написал писмото, а не Зеленски, както излъга Киро Кеша.

33

Anonimen

преди 2 години

А пък се оказа, че писмото с исканията на Украйна ги е занесъл в НС посланикът на Украйна.

32

ПроСоТо

преди 2 години

До Vlady...Ха!.....Драги,това твое излияние ми припомни ентусиазираните твърдения на една бивша комунистка,отдавна покойница ../може би днес,ако беше жива щеше да празнува столетието си../,която гръмко твърдеше с патос при всеки повод:..-"Другарят Сталин е най-големия учЕн на нашето време"..

31

Анонимен

преди 2 години

Нека каже това на колежката си комунистка К. Нинова, която го играе този театър и лъже цяла България, че не пращаме оръжие, а после и че ще напусне коалицията! И накрая всички излъгаха, че Зеленски бил поискал само ремонт....за да остане Бсп в правителството. Да поиска оставката на Нинова!

30

Един

преди 2 години

Намери се един, който да разясни истинските потоци на нашата търговия.

29

Даскала

преди 2 години

Поредния български предател!Как не го е срам да застава редом с неонацистите?ЕС не е шеф на българския Парламент , ясно ли е ?

28

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /28/ :..-Ай,верно!...Като прочетох какво си написал,отворих Уикито...НАИСТИНА подписа му няма нищо общо с името му !...Може би е некаква транскрипция от иврит?..

27

Бау

преди 2 години

Това не беше театър. Това беше цирк, който върви в НС. Гледаме цирк и сега трябва да си го платим. Безплатен обяд /цирк/ няма.

26

Анонимен

преди 2 години

Сергейче,*** е рускиня от Архангелск.Не се прави на западняк,само,защото се уреди с блага служба

25

Анонимен

преди 2 години

Някои х0ра или дем0ни ако искате ги наречете, да си направят реклама за следващите избори не майка си са готови да продадат, ами буквално да затрият цяла България включително себе си до девето коляно.

24

Vlady

преди 2 години

Браво на големия български учен историк д-р. Станишев.

23

Анонимен

преди 2 години

То и подписа на Станишев е театрален. Подписва се с дума, която не принадлежи на нито едно от трите му имена. Дори не звучи на български подписа на Станишев.

22

До баба мара

преди 2 години

Маро, къф референдум, като не можете да пишете. Да четете можете ли? Поне половината от коментиращите, не могат да пишат правилно! Няма референдум за неуки! Свиквай

21

За 21

преди 2 години

Точно затова е театро всичките им дебати, по всички теми. Защото знаят много добре какво трябва да свършат, иначе ... "спонсорите" им ще ги наритат. Уж щели да мислят, уж щели да решават ...