148

_

преди 1 година

Търсете го газa в тоалетниTe, там го има много

147

Браво пич

преди 1 година

Много хитро ги работиш тyземците, a тyземката раболепничи на английски и те гледа и ти слуша сладките приказки като светило.

146

Анонимен

преди 1 година

Вижте в тубата, лидерите казват че Русия губи а Украйна печели.

145

11

преди 1 година

Никой не спира газа! Санкциите забраниха на Русия да ползва евро и долари и поради тая причина руснаците искат валутна сметка в своя банка, за да могат да ги конвертират в рубли. Иначе няма да могат да си ползват валутата. Е, тогава кой нарушава договорите - не може да получаваш, без продавачът да си получава парите. Аман от краварски и еврогейзерски дупелизци.

144

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-дълго продължава военната операция в Украйна, толкова повече рублата укрепва и Русия възстановява икономиката си докато ЕС обеднява и затъва все повече в енергийна и инфлационна криза. Да не забравяме също така, че Русия досега не е отговорила с нищо на санкциите, и след приключването на операцията ЕС ще усети тежката ръка на Русия с руските санкции.

143

Анонимен

преди 1 година

Вижте в ютюб , руснаци масово се изнизват в Америка през Мексико и искат политическо убежище - '' В США через Мексико ''

142

Анонимен

преди 1 година

От 1917 година руснаците чакат ''гнилия запад '' да се срути но той все не пада и не пада и все повече руснаци бягат там ...

141

Геврека

преди 1 година

Да бе, щото отказваме да си платим стоката, другите са виновни. Вече на версия няма нищо в този свят. Който си плаща сметките, ще има всичко.

140

Еее

преди 1 година

Трети месец целият сват е вперил поглед, как "великата" руска армия воюва с агитката на Динамо Киев в един завод в Украйна

139

Анонимен

преди 1 година

Това е просто логичен и очакван отговор от руска страна. ЕС първи започна с тъпотиите - санкции по поръчка на САЩ и НАТО. Да не би да очакват, че те ще санкционират, а насреща ще им свалят шапка?

138

_

преди 1 година

Какво отсрочка? За какво искат ЕС да ги награди? Оръжие на Украйна не дадоха. Едни обещания за ремонти, които не могат да направят. Значи седите в ЕС, в НАТО, но нито се съобразявате с общата политика, нито инвестирате в армия, нито нищо. Само искате помощи. Субсидии и пари да крадете

137

пияница мистик

преди 1 година

До Анонимен 219 ===Мноооого обичате дрогарете да си измисляте всякакви тъпизми, само и само да изкарате Пyтлepистан едва ли не най-прекрасното и евтино място на света. Сякаш пишете във вестник, а не в интернет и не можем и сами да си проверим глупостите ви. Ето ти цената на горивото в Мордор от 08/05/2022 Бензин A95 - 1,43лв Дизел - 1,48лв Пропан-Бутан - 0,64лв Ето ти и линк, да си го гледаш и да те е срам как лъжеш: https://bg.fuelo.net/world/country/44

136

Анонимен

преди 1 година

Гнил запад, всичкото злато на Либия и Ирак е в английски банки, като нашето. Защо не си го върнат на страните, крадльовците? Да си го наврът в дирниците англосаксите. Алчни криви глави.

135

Арменския поп

преди 1 година

До АнонименХайде да вземеш да плъкнеш вече че стана прекалено досаден !! остави нашата България на мира и помисли за твоята втора северна Корея Русия !!

134

Анонимен

преди 1 година

Ти ако беше програмист , щеше да знаеш че множествено число на евро е също евро а не еврА

133

Анонимен

преди 1 година

Украинските бежанци ходим да ги посрещаме чак в Румъния и д аги настаняваме по хотели но например бежанците от Сирия или Афганистан които също бягат от война ги отблъскваме с полиция и ги втъщаме обратно на турска територия Това ако не е расизъм

132

Анонимен

преди 1 година

ха ха хаааа - слънчеви панели по покривите на сградите и повече вятърни централи, ха ха хаааа!

131

Анонимен

преди 1 година

Със САЩ имаме договор за златото, което ни изнасят. И сега като си дойде Киро от САЩ, ще надупчат Добруджа като швейцарско сирене, ще се навеждат на Македония. Помнете ми думата.

130

Язе

преди 1 година

Ооникални галаши от ЕС!! Налагат безсмислени санкции по тяхна си преценка, и после искат другите да спазват договори. Най-позорното и глупаво ЕС ръководство. Натискат главата на рашките да ги удавят, па се сърдя, че рашките се дърпат .

129

F-16 Block 70-V

преди 1 година

Какво стана с договора за новите модерни 50 годишни американски изтребители F-16 Block-70V за които платихме на САЩ няколко милиарда? Спазват ли го САЩ? Доставят ли самолетите?