188

Валентин

преди 1 година

Толкова се изтъркахте вече... Каквато и новина да дойде от Русия, все Путин цели да разцепи Европа.А брокселските зелки дето за 5 пари работа не вършат?

187

Анонимен

преди 1 година

До EeeАлоооо! Праааш ли разлика между СССР и Русия? Между руснаци и рускоговорящи? Ленин е евреин. Сталин е грузинец. Хрушчов и Брежнев УКРАИНЦИ. Черненко и Адропов също литовци и беларуси.

186

До 239

преди 1 година

Ми кайто да квото е учил бе момчето!А за това дето го разказваш си прав имаше два вида кашкавал и сирене и луканка по празниците.На партията благодари,следваше сэветският модел!А чалгата оставам без коментар,само с виза за такива като теб!

185

Анонимен

преди 1 година

Спирането на газа е да покаже, че Русия е сериозна. И когато Тимошенко крадеше от руския газ и останахме на студено, пак руснаците бяха виновни. И сега. Руснаците ще доставят газ, а англичани и американци ще им прибират парите от него и финансират "Героите на Украйна", дето 2014 запалиха профсъюзния дом в Одеса и налагаха със сопи УКРАИНСКИТЕ полицаи и пожарникари дошли да спасяват хората вътре. За това ГРОБНА тишина? Има ги кадрите в мрежата и не са като фалшификатите от Ирпен. Бетер Руанда!

184

Eee

преди 1 година

Нали сме братски народи,та за това!Така беше и през1987-1989 когато СССР прекрати всички договори еднострано!Така беше и на 5.09.1944.Тогава си сложиха партия верна да управлява и ликвидираха интелигенция и частна собственост.Създадоха македонска нация.Така беше и през 1885г.Тези хора ни ненавиждат!Разберете го!

183

Анонимен

преди 1 година

Спирането на газта е заради глупавите действия на Кирил Петков, който ни направи враг на Русия.

182

Анонимен

преди 1 година

Начи, днес ходих до кварталния магазин за хляб. Взех си аз хляба и тругвам да си ходя. Касиерка една ми вика - "Няма ли да платиш? Струва 2.20"; Викам - "Ми аз платих, дадох ги на жената, че тя е банката. Не разборам...". Няма да продължавам с некрасивите счцени нататък... Оказа се, че не можело да плащаш, където на теб ти е изгодно. Трябвало да се плаща на продавача.

181

Само питам...

преди 1 година

Значи, хем не искаме да сме под руския ботуш, хем и да им използваме суровините ... Ами няма как да стане . Ако наистина ще се отказваме от руското влияние - АМИ ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ. ОЩЕ УТРЕ. ИЗЦЯЛО . БЕЗ УСЛОВНОСТИ ... А не като някакви завеяни джендъре да хленчим ... ние искаме ... ама нямаме още желаниеее... ама нека да изчакаме още 2-3 годинииии... ама ние сме против Русия , обаче ще търгуваме с нея ... Русофоби сме ... ама без Русия не можем... ЩЕ ВЗЕМАМЕ ЛИ РЕШЕНИЕ ИЛИ НЕ ?

180

Анонимен

преди 1 година

Поредната глупост!

179

.!.

преди 1 година

Ми като цяло имаме рафинерия която от над 20г вече работи или на загуба или на печалба от по 100-200лв годишно! И преди да почнете да ми спорите вижте там има доклади в интернет! Това ще рече, че нас руснаците ни оправят вече над 77г. Ние не сме се отървали от руското влияние ни най-малко! Но на мен никак не ми се иска да се връщам в ония години дето се чакаше 5-10г за колко - по 12-15г за едностаен апартамент! отделно, че дънки и шоколади нямаше никъде! Та така!

178

Анонимен

преди 1 година

Аз лично съм финансирал лечението в русия на ранено дете от бомбени атаки на фашистите в село кондрашовка през 2016

177

Мухаха

преди 1 година

Европейски наивници сме.Американски и европейски компании търгуващи с руски петрол и газ вече потвърдиха плащанията си в рубли и увеличиха заявените количества първоначално с 39% а по късно с още 30% и вече сключват договори с европейски клиенти.Лошата руска газ и вражеския петрол мигновенно ще станат добри след като пристигнат при нас не директно от комунистическа Русия а минат "демократизиране" през американските ни посредници срещу подходящата надценка. За нас остана да викаме Смърт на Путин

176

Анонимен

преди 1 година

Керкенези, нещастни! Лъжата я нямат за нищо! Ще ни гарантират газа през посредници, това вече е повече от ясно. Съсипаха народите на Европа. Фашизмът е напаст - това се получава от глобален капитал и глобалното му господство - грабеж и война!

175

До 199

преди 1 година

Аз познавам човек настанил две жени с по две деца християни/украинци/.Ти като не си расист,що не настаниш четирима афганистанци при жена си?И децата си?А бе отворко.

174

Анонимен

преди 1 година

Само рубладжиите от ,,Възраждане'' ще ви оправят вас недоволните от Европейският начин на живот.Много бързо забравихте репресивния режим наложен ви за 45 години от ,,освободителите'',когато в НарМага имаше само лопати,гумени маратонки ,,Сърп и Чук'' и понякога и гумени ботуши за поливането на текезесарската реколта.Вие само се отцепете от Европа,другото го оставете на новите ви ,,възрожденци''.

173

Анонимен

преди 1 година

Пак получихме потупване по рамото и тиквен медал вместо газ и нефт...

172

Анонимен

преди 1 година

Бягайте от руската газ и руския петрол те носят кръв.

171

Анонимен

преди 1 година

До ПарушевМи тебе за какво те броят бе европеец, 9-та дупка на кавала? Даже САЩ (нищо, че сме в ЕС) ти иска виза... Величието с какво ти почва в момента? С кючека "Радка Пиратка"? Или с високата технология като Луканка, Кашкавал и Сирене? Или чистене на къщи в Аншлия и бране на ягоди в САЩ? Я ни хвърли малко светлина?

170

Анонимен

преди 1 година

До 265 Славянството е Украйна бе руски ***.

169

Анонимен

преди 1 година

До Парушев Руснаците имат империя много преди петрола и газта да са имали някакво значение на този Свят.