88

Край с Русия!

преди 2 години

Как ще е тъжно, като е направо трагично бе???Над 26 хиляди жертви са дали руснаците при пълномащабната война в Украйна!!! Общия брой на жертвите едва ли някой го знае, десетки хиляди, може и сто хиляди да станат скоро! На това ли му викате "тъжно"???

87

IQ 2,718

преди 2 години

Няма какво да спорим за това, дали Зеленски е евреин. Евреин е. Но е имало и евреи - фашисти, ако не знаете. Още преди ВСВ те също са създавали свои си организации и на свой ред са убивали немци.

86

косвени жертви

преди 2 години

Измират много хора, които не могат да получат адекватно лечение, понеже болниците не работят нормално. На много болестите се връщат или ускорят от стреса, ужаса и живеенето в мазетата. Някои умират, защото просто няма кой да се погрижи за тях - близките има са умрели или избягали.

85

До 96

преди 2 години

Евреин е. Това е сигурно. И министър председателят на Украйна, и той е евреин. В Украйна живеят много евреи. А Путин разруши мемориалния комплекс Бабий Яр в памет на жертвите на Холокоста. А думата "погром" всъщност идва от руски език. Първите погроми срещу евреи са започнали още в царска Русия. Ромни е такова известно украинско градче в което са избити много евреи от руснаците. После германците при Хитлер са се учели от руснаците да избиват евреи - това е историята и тя трябва да се помни!

84

Оня

преди 2 години

Редактор: "Бързо, измисли някакви числа за жертвите за днешния тираж, ама да не е нещо очевидно като 12345." Платен драскач: "Няма проблем, шефе, заел съм се."

83

До 91 IQ 3.14

преди 2 години

Бре па и на умен са пише ! Ику имал ! " ... Азов били извадили из руините цивилни..! Куца ти от всякъде пропагандата! То с това ику дали можеш поне да си избършеш *** или ти го бърше мъжът ти

82

До 94

преди 2 години

Зеленски е фашист а дали е еврейн не се знае с сигурност. Ъака, че не се прави на по умен от историята

81

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 93 сигурно е случайно, че "случаен минувач" бълва ксенофобия и антисемитизъм само под "статиите", брандирани като списвани от пепчето

80

Анонимен

преди 2 години

До: 87 (g.venov) Президентът на Украйна Зеленски е евреин ако случайно не знаеш. А негови роднини са били избити от нацистите на Хитлер, това също е добре да го знаеш! Не преиначавайте историята - Путин е новият Хитлер и той ще бъде спрян на всяка цена!

79

Анонимен

преди 2 години

До: 89 Не лъжи! Не само ти имаш хора във Варна!

78

IQ 3.14

преди 2 години

До Случаен минувачкогато бсп прекарваше сирийски мароканци те нямаше никакъв. затваряй си устата, никой не е анонимен в интернет, даже и притежаващи приятели във варна, по вайбъра. украинеца нема да седне да пише коментари в днеса за минимална.

77

IQ 3.14

преди 2 години

от Мариупол са евакуирани всички, които Азов са успели да извадят от руините. колко хора остават затрупани не е ясно. ясно е че мобилните крематориуми и копачите на траншеи не спират.

76

Анонимен

преди 2 години

Бе какви две хиляди души бе! Руската армия е дала над 26 хиляди души жертви но на Путин му пука на италианското яке за тях!!! Сега започва да става топло и труповете се разлагат, ще плъзнат зарази, никой не го е грижа да ги прибира, а и украинците са затруднени да прибират своите поради нестихващите атаки от страна на азиатските орди на Русия!

75

Случаен минувач

преди 2 години

До 80Аз имам приятели във Варна, говоря с тях по телефона, даже и снимки ми пращат на вайбъра. Варна в момента е просто превзета от украинците. Не само в автобусите, но и в моловете, и в по-малките магазини се държат нагло, наперено. А имало и джебчии сред тях. Това е положението, Минке. Ще ги търпим, къде ще идем? И работа като започнат тука (някои вече са почнали) ще ни заемат и свободните работни места.

74

Анонимен

преди 2 години

И? При нападението на германците на същите територии, за първите 2 месеца и половина (колкото е досега акцията на руснаците) жертвите са 1000 пъти повече.....

73

Факт

преди 2 години

Честит 9-Май....

72

Анонимен

преди 2 години

Ако беше САЩ, обявяват free-fire-zone в градовете, в които има военни и техника и после погребват цивилни до есента.

71

Анонимен

преди 2 години

Болниците убиваха толкова за седмица по време на ковид историята. Ако е война, това е най безкръвната война в историята на човечеството. Бог да прости загиналите!

70

Сина

преди 2 години

Нали зеленото продажно човече говореше за 30000 убити руснаци, нещо сметките не излизат

69

Алооо

преди 2 години

Да попитам военните експерти в коментарите, щото в България се пръска по шевовете от вирусолози, които ми казваха че ако не се ваксинирам ще умра и всякаква друга интелигенция. Та въпроса е защо Украйна не обявява война на Русия? Всички основания за това са налице.