25

Някой

преди 1 година

В една стая настанени трима мъже и две жени? Представете си, за какво става въпрос!

24

Анонимен

преди 1 година

настаняването е тези домове струва около 800-1000 лева с парите за цигари и лекарства

23

Анонимен

преди 1 година

за този дом цял месец ходят и искат дарения , а срещу дарение ти дават икона на Свети Георги, приказват ти някакви глупости и то някакви дето нито разбират от религия нито от празници. Не знаят парите за какво ще се използват, но искат! Сега го преписват на този човек, но вие знаете ли че в дом за възрастни хора пушенето е забранено, пуши се само ако персонала ти даде запалена цигара. Как този е запалил дома?? Оправдават се защото собственика на дома и разследващия полицай са приятели..

22

Анонимен

преди 1 година

Всяко нещо захванато от ушев ,е пагубно за околните. Клесавеца надушил далавера и направил дом за стари хора. Нали е наш чуек, сигурно всичко е полулегално.

21

До 22

преди 1 година

И колко гълтат дъртааците и психично болните дето не произвеждат? А ти произвел ли си нещо или само " гълташ"?

20

Анонимен

преди 1 година

Държавата била абдикирала а бе знаете ли колкомпари гълтт психучноболните и дрътаците бе жез реално да произвеждат.

19

Анонимен

преди 1 година

По закон МПС над определени кг трябва да има поне 2 пожарогасителя от по 6кг. Какво е изискването за старчески дом? Помня в училище на всеки коридор имаше шлангове, и кофпомпи.

18

АнонимеН

преди 1 година

ТОЛКОВА ЛИ СА СКЪПИ ТИЯ ПОЖАРОГАСИТЕЛИ, ЧЕ НЯМАШЕ НИТО 1 БРОЙ НИТО ВЪВ ДОМОВЕТЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА ПОВЕЧЕТО, НИТО В ДОМОВЕТЕ ЗА ПСИХИЧНО БОЛНИ ! НЕ ЗНАМ ТОЧНО КОЛКО ИМА В 1 ПОЖАРОГАСИТЕЛ НО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ ДОСТА РАБОТА!

17

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 16/ ДА ИМАЛО Е ВЪРЗАНИ ХОРА И АЗ ДА СЪМ ОТ УПРАВАТА И АЗ ЩЕ ВРЪЗВАМ АКО СЕ НАЛАГА! И В 3 ЧАСА ПРЕЗ НОЩА КАКВА ТОЧНО РЕАКЦИЯ ОЧАКВАШ ! ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА УПРАВАТА НА ТАЗИ КОМУНА! ПОСТА ТИ СЛАБ И НЕ СЕ КОНЦЕНТРИРА НА ВАЖНИТЕ НЕЩА! УПРАВАТА ВЕРОЯТНО ИМА ВИНА, ЧЕ НЕ СА ИМАЛИ 1 ПОЖАРОГАСИТЕЛ! А НА ТАКИВА МЕСТА ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ ПО 1 БРОЙ! ДОРИ ВЪВ КОМЕДИЯТА НОВИТЕ СЪСЕДИ- СКАПАНАТА ИМ СГРАДА ИМА ПОЖАРОГАСИТЕЛИ!

16

Анонимен

преди 1 година

Който и да е причинил пожара, къде са били обслужващия персонал да реагира? По леглата! С риск да ме разкъсате, ще питам: Имало ли е вързани хора?

15

АнонимеН

преди 1 година

ЕДНА СТАЯ ТРЯБВА ДА ИМА 2 ОБИТАТЕЛИ!! ТАМ БИЛИ НАТИКАНИ ПО 5 ДУШИ В СТАЯ! ТОВА СИ Е КОМУНА КАК ДА НЕ ИЗКРЕЙЗИШ, И ДА НЕ СИ

14

АнонимеН

преди 1 година

ЗА ДА СТИГНЕШ ДО ДОМ ЗА БЕЗДОМНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА КАТО ТЕЗИ НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛО! ИЛИ ДЕЦАТА СА ТИ ПРОДАЛИ ИМОТА И СЕ ТИКНАЛИ ТАМ ИЛИ НЯМА КОЙ ДА ТЕ ГЛЕДА! ЛЕЛЯ МИ ДО 88 ГОДИНИ САМА ЖИВЕЕШЕ, ПОСЛЕ ИЗПАДНА НО НИЕ НЕ Я ОСТАВИХМЕ В ДОМ А СИ Я ГЛЕДАХМЕ С ГОДИНИ ДОКАТО БЕШЕ БОЛНА! ЕДНА БАБА СИ БЕШЕ ИЗГУБИЛА АКЪЛА НО СЕМЕЙСТВОТО И НЕ Я ОСТАВИ И СИ Я ГЛЕДА И НЕЯ С ГОДИНИ! ЗАВИСИ СИ ОТ ХОРАТА!

13

Анонимен

преди 1 година

То няма и лекари психиатри. А психиатричната наука в България е най-слабо развита. Човек по-добре от рак да се разболее, отколкото от психично заболяване.

12

Анонимен

преди 1 година

В прокажената територия булгаристтан има ли человек, който да не е психично болен?!

11

анонимен

преди 1 година

Станал е пожар и няма значение какво е.

10

анонимен

преди 1 година

Няма регистър на психично болните, други неща не се контролират. Загиват стари хора. У нас и старите хора са нещастни и унизени, както и психично болните. Държавата абдикира и няма идеи.

9

Анонимен

преди 1 година

Управителката на дома била ромка,назначена от собственика-бивш полицай.Коментара е излишен.

8

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е защо психически болен човек е настанен в дом за стари хора?

7

Ламби

преди 1 година

То май заглавието, сложено от Петя -кухата лейка няма нищо общо с изнесената от властите информация.Какво умишлено опожаряване, какви 5 лв?Пеце, мноу си зле, мила!

6

Питам

преди 1 година

И защо трябва да се прави аутопсия ? Нали вече няма ковид.Може би да видят дали са имали придружаващи заболявания.Знае ли човек ?