59

Анонимен

преди 1 година

Комитова стана министър, създаде хаос и си замина. Сега седнала да раздъждава и пак да ни учи. Комитова, видяхме те колко струваш. Скрий се!

58

Анонимен

преди 1 година

Тази госпожа саботира всички проекти саботира Хемус инфраструктура и вече втора година никаква поддръжка никакво развитие прибраха парите за Хемус служебните и всичко всичко потъна и никой не и потърси отговорност Как искате България да се развива като едни хора са решили че всичко и е позволено безнаказано и дойде подмяната ЖЕСТОКА инфлация репресии Кражби потъване газ спря лъжат Е

57

Анонимен

преди 1 година

Правилно Комитов добра бих подчертал завидна логика, следващ въпрос моля.

56

РУСКИ дф

преди 1 година

ТИ още ли не си в ЗАТВОРА

55

Бай Илийчо

преди 1 година

Еиий благодарение на ракията кадя я пием никой не фана коронка у наше селу ! И никой не носи ни маски ни каски ! То сичко алкаш у селу и мажко и женско ! Та ся с войнъ жа ни плашат !

54

Бай Илийчо

преди 1 година

Ко стане войнъ ша бегам у горътъ ! Копам землянка и зиам две дамаджани с ракия 55 градуса анасонлийка ! Кът тресне атома няаа усетът нищу от ша съм са напукал ! Не говорете тъй бря ! Войнътъ е могу лошу нящу !

53

йхкх;л

преди 1 година

Инициатори на конфликта са янките.

52

Анонимен

преди 1 година

Плашат с война, ама точно щот трях ги е страх, че ще бъдат изчистени, много години се натрупаха, няма да има прошка

51

Анонимен

преди 1 година

искат да разводнят вота, строителната мафия от банките я контролират ,няма да има проектчета за дъщерята ехх

50

Анонимен

преди 1 година

Жената която спря строителството на магистралите заради "нарушения" които не бяха открити и освен това пренасочи парите заделени за строителствотоим в неясна посока. В резултат на "мъдрото" й управление сега няма нито магистрала, нито пари.

49

?!?

преди 1 година

Шиптарите ще е оправят тази заради децата на Струма. За дето не поддържаше пътищата

48

Иван

преди 1 година

Никой не иска война, освен войнолюбците в Кремъл. И ако си мислят, че така ще тероризират всички, жестоко са се излъгали. Светът не е такъв, какъвто бе през Студената война. Няма вече СССР, който беше световна суперсила. Има една Русия, която е ограбвана от остатъците на КГБ. Това си е една мафия, която си има държава, имат суровини и ракети и едно 150млн. население, което се лакътуши между мизерията на мнозина и суперлукса на олигарсите.

47

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска война, освен путлераа, да не си мислите, ча украйнците им е хубаво да им засипват държавата и толкова хора да умират. Въпросът е какво да направим и какво да му кажем, че да се откаже от тази лудост.

46

Анонимен

преди 1 година

Перфектната кикимора.

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя бабишкер надроби всичките бози в Мррб,назначи най-големите некадърници воглаве с нея и блокира всичко!

44

Гост

преди 1 година

Лъжци които втълпяват една лъжа. Лъжата за възможния неутралитет на България. Няма въвличане на различни държави. НАТО във военен план е едно цяло. Ако стане война Русия - НАТО, ние сме вътре на страната на НАТО. Няма друг вариант.

43

Анонимен

преди 1 година

Комитова се оказа много способна като министър. Добре ще е за България да има повече хора като нея.

42

Уффф

преди 1 година

Ами ти си стой мирно в тихата си тоалетна, и си цвъкай спокойно комитски пац.лчета, докато в сърцето на Европа се извършват военни престъпления !

41

Анонимен

преди 1 година

Почти всичките умнокрасавци даже и режисьорчето на клиповете на ъпсурт са завършили унито на сорос - нбу. Стипендиите още май се дават от него.

40

Анонимен

преди 1 година

Проф. Богданов се защитава с текст, в който не отрича сътрудничеството на Държавна сигурност, но го обяснява с фашисткия произход на баща си Иван Богданов, клеймо, което трябва да изкупва, както и с проблеми със здравето и развитието му като ученПрез 1990 г. Богданов е съучредител на Фондация Отворено общество и Председател на нейния Управителен съвет (до 1997).