85

Сатир

преди 1 година

"Имаме извънредна ситуация и тя изисква някакво време. Към днешна дата нямаме индикации, че цената на тока ще е по-висока, или че няма да има газ за българските потребители", увери Иванов. Момче, всичкото така наречено ПП е извънаредна ситуация, всеки един и всички заедно! Време е да изтрезнеете.

84

Случаен минувач

преди 1 година

До 83В Северозападна България пак е шистов газ. Излиза малко от находището в Чирен, но - малко. Погледни в Интернет - има снимки какви поражения на природата прави добивът на шистов газ! Само хвостохранилището е поне 1 км2 мъртво и зловонно езеро, което съдържа силно отровни химикали и трови подпочвените води! Дай сега да си унищожим и природата, това ли предлагаш?

83

Случаен минувач

преди 1 година

Какво търсиш бе, tъпak? Имаш ли си ти представа какво представлява природният газ? Или си мислиш, че всяка една държава го притежава? Що не се погледнеш какъв си чук? С тази чукоподобна физиономия направо плашиш децата.

82

Анонимен

преди 1 година

Търсите, търсите... Ама то не е само да търсиш, а и да намираш! То и аз търся едно куфарче с пачки по стотачки долари, амаааа.... не намирам )))

81

Бачкатор

преди 1 година

До дето го търсиш фирмите почнаха да фалират, а хората да са без работа. На зима още ли ще търсиш, че тогава ще е по-страшно.

80

Анонимен

преди 1 година

Защо го търсите? Безплатен ли ще е? Защото газ имаше, на приемлива цена (въпреки "пляскането на риснаците", въпреки дървенето на управляващите ни), ама сегашните не искат да плащат! Та явно сега се търси безплатен...

79

Анонимен

преди 1 година

Бля, бля, бля е казал Дракула. Само плямпате и тва е. Работа никва. Поне за хората е никва не за вашите комисионни. Продължаваме подмяната.

78

SOS

преди 1 година

В Северозападна България има залежи на газ от 480 милиарда кубически метра. България харчи 3 милиарда годишно. Това е за 160 години. Нарочно русофилските правителства са прикривали факта и не са проучвали залежите,за да сме зависими от Русия. Всички мълчали по въпроса управляващи са най-малко за разстрел.

77

Спеца

преди 1 година

В Сибир проверихте ли ?Там май има много и то евтин!

76

Анонимен

преди 1 година

Иванов е гаджето на Лена Бориславова, която е с 14 000 лв заплата. Неговата като зам председател на НС е 10 000 лв.За това беше това пикаене по кръстовищата!

75

Нашенец

преди 1 година

https://chitanka.info/text/14517-naftovata-minaПърво Нафтената Мина на Чудомир да прочете това министърче!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Какъв конектор с Гърция правиш и за какъв обем природен газ? Би ли казал? Имай предвид, че ако решиш да вземеш по-голямо количество газ съплайърът ще бъде Турция, а не Гърция. Тя какъв газ ще ти подаде, г-н селски геополитик? Оказва се, че пожарникарят от Банкя е по-умен от сегашните двама вятърничави управляващи и тяхната лопата Сашко Николов.

73

ЕВО

преди 1 година

ГАЗ ИМА И В ***!СМЕХОТВОРНО ТЪРСЕНЕ!

72

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

ЕС се отделя от Газпром. ЕС ще намери алтернативни доставчици. Правим конектора с Гърция и си решаваме газовия проблем...Кремълският сатрап се нуждае неистово от евраци и долари за войната....иначе е загубен

71

европейски индианец

преди 1 година

аз чух че на Марс имало много и можело да ни докарат

70

Анонимен

преди 1 година

Чета коментари,чета и все стигам до казаното от Р.Ралин:Добър си е народа наш,има пет вековен стаж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Търсим газ, там където го няма! ***!

68

Анонимен

преди 1 година

Мирослав Иванов: Търсим газ от няколко различни места" - на първо място като отида във WC-то и намирам газ......

67

Цв

преди 1 година

Търсете, търсете, че наближава времето дето ще се търсите кои сте останали в ПП и кой къде се е скрил!

66

Ти

преди 1 година

Питай дедо си от къде зимали газ .Тая хамерика и тою ЕС ще ви стъжнят управлението