69

Димитър

преди 1 година

Най-вероятно ще бъде така. Не слушайте простотиите на Костя Копейкин и на Мангъра. Носете маски, дезинфекцирайте се, тествайте се, ваксинирайте се. Есента ще бъда студент трети курс, отсега още преподавателите казват, че наесен ще бъдем онлайн. Но който учи, може и присъствено да учи, и онлайн. На когото не му се учи само си търси оправдания. И защо да има нови избори, за да може Костя Копейкин, Бойко Борисов и Стефан Янев да си погалят нараненото его и да харчат на нас, данъкоплатците парите.

68

Драматична България

преди 1 година

И тааакааа ... до края на света!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Явно на Симидчиев му хареса да обикаля тв студия и му се иска нова вална, че народа го забрави.

66

Анонимен

преди 1 година

На тия измишльотини няма вече кой да се хване. То хубаво е да се получават парички на "първите редици", но трябва да се мисли и за вторите. Иначе няма откъде.

65

Айнщайн

преди 1 година

От комунистическият вирус,по смъртоносен няма.В момента смъртноста е в Украйна.Мераците им са да пуснат червен щамп в Молдова и у нас.

64

На тебе мисерник

преди 2 години

Ти пожелавам най-скоро време да се разправи с теб и останалите сатанински слуги -лично ГОСПОД ! Каквато си посял,това да пожънеш ти и другите слуги! Пръсссскат ни като буболечки ,а този червен домат ни баламосва с неговите вълни,отровни вакси и т.н .., срам нещо,достойнство и човещина .., имаш ли бе гнусяк? Вие сте килъри на сатаната! Но .., идва ви края!!!!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Толкова украинци дето приютихме изследваха ли ги за заразни болести, да не е на есен да имаме пик на спин и други подобни.

62

Demonaz

преди 2 години

Колко удобно нали? Нали от ковид цяло село в Колумбия е умряло и ,че за него няма сезони,а баш тогава? Медицинските комунисти са за съд и затвор до един. Излезте навън млади двойки,деца семейства се разхождат къде е апокалипсиса?? Гадове маотистки. И,че пръскат то цялото небе над София е нашарено.

61

Анонимен

преди 2 години

От както спрях да гледам новини вече нищо не чувам за между галактическия вирус,

60

Анонимен

преди 2 години

Ще къртим ли пейки, симидчиев?

59

Анонимен

преди 2 години

Дано Путин разшири операцията, че да не гледаме тоя съчинен пландемичен цирк, целящ събиране на пари от фармамафията за хранене на оръжейната мафия.

58

Анонимен

преди 2 години

Че то е така от как живеят хора по тези ширини. Есента са първите респираторти вирусни заболявания. Не са нужни съчинени специалисти, които дажат нещо, дето всички го знаем

57

Яко ще се мре

преди 2 години

Това е единственото сигурно нещо много хора ще умрат от хипер-инфлация, безпаричие, от стрес, от глад от мизерия и от болести

56

Евроатлантик

преди 2 години

Трябва България да се презапаси с ваксини за Ковида.

55

Анонимен

преди 2 години

Какво пръскат с тия самолети?

54

Анонимен

преди 2 години

СИМИДчиев-КАНТАРджиев и т.н откъде изпълзяха тия нефели беее???........Вируса си ОТИДи а те сънуват голи девойки.

53

Анонимен

преди 2 години

Да разбираме ли, че на укрофашистите им разпориха задните части, та затова пак ще има нужда от коронапростотиите? И що ми се струва, че ако д-р Путин реши да проведе още една специална операция, следващият пик ще се измести във времето?

52

ВЕРВАЙТЕ МУ

преди 2 години

Симидчиев също декларира доста имоти - има 4 апартамента, 3 гаража и 3 магазина в София. През тази година си е купил "Мерцедес" за 126 000 лв. Има влогове на общА стойност около 300 000 лв :)))

51

Анонимен

преди 2 години

днес пак пръскат като луди с химикали небесата ни

50

Lina

преди 2 години

Този акнето не може да си излекува, за здравеопазване говори.