34

БСП СОЦИАЛНИЯТ

преди 1 година

Министър се крие като шушумига.....ТРАЙКА си....той си гушка пет бона....минимум

33

БСП ВИЦЕТО

преди 1 година

Когато БСП е в управлението, народа масово обеднява

32

Анонимен

преди 1 година

В Русия бензина е 0,40 лв за литър, освен това Русия става продоволствен монополист и най-голям производител на земеделска продукция в Света. Не съм русофил, просто обяснявам защо се водят и са се водели войни в човешката история - за ресурси предимно.

31

НСИ

преди 1 година

Няма инфлация, в дефлация сме!

30

Анонимен

преди 1 година

Ооооффффф колко е зле тука в Западната Европа. Някой червен о. Т. П. A. Д. Ъ. K. беше се изръсил че в Британия има 600 процента плюс инфлация. Нашите крадци/бизнесмени и изедници/работодатели ще търсят хора под дърво и камък.

29

Анонимен

преди 1 година

27- храни 40% УВЕЛИЧЕНИ, ТОК ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО СКЪП, ЗА БИТА НЕ СЕ ЗНАЕ ОЩЕ КОЛКО ЩЕ СТАНЕ, ИНФЛАЦИЯ МАРТ 2022Г СПРЯМО МАРТ 2021Г- 12.4% УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИН ЗАПЛАТА С 9%, ИНФЛАЦИЯ В ГЕРМАНИЯ- 6%, УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИН ЗАПЛАТА С 25% И СЕГА СТАВА 2000ЕВРО, ЦЕНИТЕ НИ СА ВЕЧЕ КАТО В ГЕРМАНИЯ- KAUFLAND.de НО ЗАПЛАТИТЕ НИ СА ЕВРАЗИЙСКИ. СПРАВКА НСИ И ЕВРОСТАТ.

28

Анонимен

преди 1 година

Аз добре, че живея в Испания и ми е евтинко тука.

27

Анонимен

преди 1 година

Ние ще се оправим. Да го мислят пенсионерите.. Да сте видял някой от тях са стачкува? 4 млн дъртаци и си седят вкъщи. Къде сте бе? Ставайте, отивайте на стачки.

26

До 23

преди 1 година

Ами хайде заминавай да живееш в Турция,щом толкова ти харесва.И да,тук спекулантите вдигнаха цените,което е зле и за твоя магазин,ама ти не ревеш срещу тях,а срещу правителството,защото така ти е по-лесно.

25

Анонимен

преди 1 година

Айде,айде!По пазарите е пълно с евтина стока.Чак пък на ръба на оцеляването,не ми се вярва.Тока им е същия на потребителите,стоките от първа необходимост малко се вдигнаха,но нали затова получиха компенсации.А който преди си е бил беден и сега ще си бъде.Това е положението.

24

Анонимен

преди 1 година

Да де то тези не могат да се справят със спекулантите а ние чакаме да вземат правилни решения за войната

23

Анонимен

преди 1 година

Значителна част от увеличението е спекула.

22

.

преди 1 година

До Анонимен 17 - кажи от къде бе брат?? за да купя Рубли трябва да отида до Турция....

21

ПП - пълен провал

преди 1 година

От април обиколих Румъния, Сърбия и Турция. Тук е най-скъпо, почти всичко. Дизелът в Турция (традиционно винаги по-скъп), сега е 2.4! Четирима ядохме в хубав ресторант. Сметката с десертите беше 16 лв! И в Румъния и в Сърбия, като в Румъния заплатите са по-високи значително. И нека не лъжат как навсякъде било зле. Да, газ и ток са нагоре, но такова дране има само унас. Вчера заредих литър дизел за 3,63. За магазина знаете. За година поне 40% е инфлацията. Нека не заблуждават с 9. Друг път.

20

морски

преди 1 година

До бл.134 в Zап. парк...правилно, за 45 години слободия ще намалят населението с 45% !!

19

ПРОДАВАМ РУБЛИ ...

преди 1 година

...НА РУЛО....!!!!../...в пакет със 6-рула../

18

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Ще търпите бе ! Нали трябва да платит дълговете на Запада . Добре че , само 6 милиона .. след 10 години може и под 5 да сте .Слава ,Украийнi

17

Анонимен

преди 1 година

Купувайте рубли, незабавно. В Рашия бензинът е само 1,40 лева. Заминавайте натам да си заредите колите. Носете си бидони, туби, шишета. Тичайте към келепира, не е за изпускане. Пък ако решите да останете в Путинския рай още по-добре, няма хич да ни липсвате!

16

Анонимен

преди 1 година

купувайте рубли - спрямо тях всичко поевтинява

15

Анонимен

преди 1 година

Добре да си помислят преди да вдигат цените, защото като спадне потреблението до минимум и ще има изгорели.