44

Мда

преди 2 години

Тия за кво репетират?Британското разузнаване каза, че жив танк не бил останал, според укро министъра на отбраната те вече са унищожили и тия, дето ще се произвеждат 2023-24година...Накратко тотална перемога!Така, че няма да има парад, това ще е анимация и монтажи от минали паради...Хахахахах

43

Я па я..!

преди 2 години

Парада щял да продължи да края на войната.

42

Анонимен

преди 2 години

До ВЪПРОС 51 Няма да видиш нищо на тоя парад. РусНАЦИте са пратили всичко в окопите в Украйна и там са изгорели.

41

Анонимен

преди 2 години

Путин от бункера ли ще ръководи парада?

40

Анонимен

преди 2 години

До Ужас ужасът се оказал за бля довете три потопени и един повреден катер .а 40 окупанта на концерт на кобзон.какви украински въртолети? Те вече нямат такива ,както и самолети.копейкаджии ,като лъжете поне имайте мярка

39

Анонимен

преди 2 години

Очаквам на парада да бъдат строени поне 5 милиона войници

38

ВЪПРОС

преди 2 години

Някой знае ли къде ще се Предава Парада утре ?САЩ забраниха Руски Медии в България .Нелегално или платено може ли да го гледам онлайн ?

37

Анонимен

преди 2 години

Тия са абсолютни неадекватници и продължават да си живечт в СССР. Коя нормална държава проявява такъв ексхибиционизъм всяка година. А сега и по време на война. От автократ не става аристократ.

36

Анонимен

преди 2 години

Добре, видяхме и разбрахме какво се случва с комплексирани личности на власт, следващата глава от бавната историческа еволюция, моля !

35

Анонимен

преди 2 години

Путин към байДън:- Ако продължавате да помагате на Украйна с оръжия, ще ви поканя на парада на руската армия на 9-ти май.- В Москва?- Не, във Вашингтон.

34

Ужас

преди 2 години

Вчера ВСУ са опитала атака на остров Змейнии в черно море и е настъпила касапница 3 вертолета ми -8 с десанчици са свалени над морето,1 катер потопен и 1 безпилотник Бейрактар тс2 свален.....

33

Анонимен

преди 2 години

Аз пък репетирам ако ми преведат заплатата на деня на победата в какъв ред да започна да плащам сметките. И смятам ли смятам колко ще ми останат. Не е добре работата. Няма да ми остане заплата която да даря за Украйна. Кирето дано дари неговата,за да компенсира моята.

32

далекоглед

преди 2 години

Kak се евакуираха сами от Азовстал? Руснаците ли ги пуснаха, украински войски ли или сами са се евакуирали? Уточнете моля!

31

Анонимен

преди 2 години

Репетира да хвърли някоя малка ядрена главичка на Борето че много му се насъбра и на слугата тоже.

30

Анонимен

преди 2 години

Това с репарациите беше в двайсти век. Смешно е да се повтаря. Какви репарации са изплатили Великобритания и САЩ на Ирак например или на малка Югославия/сърбия и черна гора/ никакви. Какви репарации САЩ са изплатили на Авганистан дето лятоска се изнизаха като страхливци и оставиха оръжия за 84 милиарда. Това са си репарации се. Талибаните ги гушнаха. Да не са глупави. Чиста печалба.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Не е християнско да се лъже.

28

Анонимен

преди 2 години

До До 68/69 "Не обижда чеченците, те са прабългари. Четете повече бе хора." Чеченците са "прабългари" колкото европейците са африканци (в съвременния смисъл на думата). Вие ако бяхте чели, щяхте да знаете какво руските велики писатели са писали за Русия и нямаше да драскате тук в подкрепа на Путин. Да не говорим за терориста Рамзан.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Както каза Кадиров вчера, украинците ни организираха празненство, а ние ще се забавляваме." Русофилите не осъзнават, че вече цитират и се радват на един мюсюлмански терорист с "мозък" от ранното Средновековие. Представете си за какво падение става дума. А иначе се пишат християни, демократи, "славяни", и пр. И те като Путин се опиват от възможността свободно и неограничено да демонстрират истинското си лице.

26

Анонимен

преди 2 години

Иран е много яка държава и съюзник на Русия. Могат да си разменят бази как си искат. Мошетата какво против имат. Да не са се уплашили. Ахмат сила.

25

Анонимен

преди 2 години

Още живеят през втората световна. Имат халюцинации с фашисти. Халюцинациите са симптом на ***. Света се промени, дори не осъзнават, как те се превърнаха в новите фашисти.