205

Анонимен

преди 2 години

Русия вече отпразнува 9 май, Деня на Победата! Имаше парад, заря... Мина и Безсмъртния полк! В някои нацистки и фашистки страни, се опитаха да го забранят, но не им се получи - Литва, Латвия, Естония, 404 (каквото е останало от нея)... И в България опитаха - и тук не им се получи! На това ли се казва "демокрация", "свобода" на словото, "свобода" на изразяването... въобще "свобода"? Според мен, Оруел е имал много бедна фантазия в сравнение със сегашните "демоктати"!

204

Анонимен

преди 2 години

Манете я тая стара новина от тук бре!

203

ПроСоТо

преди 2 години

днес,10-ти Май разбирам,че Русия се готви на ДЕВЕТИ Май да отпразнува Победата...Ще следя с интерес как преминава подготовката..

202

Анонимен

преди 2 години

Като гледам по телевизията тези жени стари комунистки и комунисти прости невежи хора.. крайно време е да разберат те и младите заблудени девойки дето били блатодарни на кого ..глупачка.. Не Русия е освободила България. А Финландци Румънци Украинци и Руснаци! ИСУС ВИ УЧИ НА ЛЮБОВ! А не на война на омраза. ТОЗИ СВЯТ Е СВЯТ НА МИР И ЛЮБОВ И ЩЕ Е КОГАТО СЕ ОСВОБОДИТЕ И ЗАПОЧНИТЕ ДА МИСЛИТЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗАЩО СТЕ ТУК НА ЗЕМЯТА В МНОГОТО СИ ЖИВОТИ И ДАВАТЕ ИСЛУЖИТЕ НА БОГА!

201

Анонимен

преди 2 години

девети май-ден на руската немощ!Празнувайте друзя!Големия не е за изпускане.

200

БайгънГаньо

преди 2 години

Товарищи, поздравляю вас с девятьим кругом ада!

199

Анонимен

преди 2 години

Абе що се дърпат вече от свастиката Z ? На парада не я видяхме... да не ги е страх че са дамгосани?

198

ГУГАЛО

преди 2 години

Парада беше слаба работа. Движещ се скрап и нищо повече . Най ми хареса женския полк. Или са голо вода или крият орьжие

197

Анонимен

преди 2 години

Гледах шествията на Рашистите в София и Пловдив сутринта ... никъде не се казва и дума за Втората световна Война ... иде реч изцяло за възхвала на руския фашизъм. С глупостта и продажността си, българския селянин обрича България да бъде вечната руска клоака.

196

Анонимен

преди 2 години

Хубаво за парада ама само ми кажете изтекоха ли трите дни в които русия побеждава украйна???

195

Анонимен

преди 2 години

27 милиона загинали съветски граждани!

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209 - Като свърши войната ЕС ще се изфука със старото желязо събрано от полетата на Украйна. Фермери с трактори теглят страи руски железа. За парад не знам но за карнавал ще стане.

193

Анонимен

преди 2 години

ЕС защо не си направи парад , или нямаме армия !С какво можем да се изфукаме ?

192

Изнасилени

преди 2 години

жени,старци и деца по 5 на нож!В България също Г.Димитров се оплаква на Сталин и се смята за развлечение.

191

до 203

преди 2 години

До Анонимен- И ако им харесва да си живеят така, на теб какво ти пречи. Искаш и тях да ги облечеш само по прашки и високи женски токчета като Зеленски ли. И ти да им определеш пола многобуквено? Или зорлем да им наложиш модерните цености на Новия Световен Ред ли? Ами пазят си държавата от перверзните глобалисти, затова е случката с Украйна. С Путин или без Путин щеше да е пак същото.

190

ТЕХЕРАН

преди 2 години

Сталин признава че без 30% ьмериканска помощ ООН щяла да загуби а не СССР.Цели танкови заводи закупени от САЩ.Самолетни мотори от Франция за съветската авиацияПрезервативи - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

189

Традицията

преди 2 години

С 30% американска помощ! С по-многобройна армия и повече убитиС коне и дървени пушки срещу танковетеНикакво снабдяване с боеприпаси 1 карабина на всеки 3 души2 милиона руски войници срещу 20 хиляди германски.Водка от дървесина преди атака

188

Ясно е!

преди 2 години

До Руската пропаганда-Aма ти наистина ли още си мислиш че Путин е искал да превзема Киев?? Номера бе да привлекат украйнска войска насевер докато превземат моретата. Явно не знаеш как се превземат големи градове, където азовци стрелят от населени жилищни сгради и детски градини. За да се превземат, без да бъдат направени на паркинги-коет/ако е искал Путин, го може и то за дни/ е само с дългогодишна обсада. А азовци в дупката на Азовстал за минути могат да бъдат пратени при Хитлер ако нямаше деца

187

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли че само 15% от руснаците имали международен паспорт. Масово не пътуват извън държавата си. Стоят си затворени, масово живеят по-бедно от африканските държави, гледат стария си телевизор наследство от деда им и вярват на Путин, който всяка вечер им обяснява каква велика сила са и как трябвало да продължават да се борят срещу нацизма.

186

Руската пропаганда

преди 2 години

ми приличат на: "Побеждаваме, давайте напред, Колко нацистка територия превзехме днеска?", ...(пауза).. "Ъ, (пауза), Шефе нищо не сме завзели, разбиха ни от всякъде. Танковете ни станаха за старо желязо, флота ни потъна, отстъпихме вече Киев, в момента отстъпваме и около Харкив. Един завод с шепа футболни хулигани не можем вече 2 месеца да превземем. НАТО им помага с оръжие. Ситуацията е трагична!". - "Само така! това да се чува. Победата е наша!" -" Ъхъ?" - " Напред към победата!"