50

Готин

преди 2 години

Престани да ревеш бе, плакалник! Голяма мъка те е налегнала, че ти биха шута за премиерското място. Всякаш ти щеше да оправиш "работата"!?

49

До 17

преди 2 години

Сънародници, разбирам те. Учих, преквалифицирах се, собствен бизнес пробвах и на края не изтърпях и съм в чужбина. Но и тук положението последните 3 години не е розово. 2 години затвор, маски и сертификати и сега само с войната се оправдават и лъжат нагло, хората обедняха и цените също растат, макар и не както в България. Слава Севрюкова го е казала да се връщаме в България. ЕС се разпада. Никаква еврозона. "Лев" е код за сила, който са ни завещали. Бог да ни пази! Българите оцеляваме с дух.

48

Анонимен

преди 2 години

някой да покаже фактическата истина ... бедни разорени ама другарите харчат на корем щот са друга държава Кироландия нашите хора в благоденствие а другите да плащат данъци и пълнят буркани че ей сега ще дойде зимата и глад

47

Анонимен

преди 2 години

Василев смята,че постната пица ние много,можем и без пица.

46

Митака

преди 2 години

Добре де Василев ти нали беше на власт. Какви реформи направи съществени ?Как успя да ускориш икономическия растеж?Какви чужди инвестиции докара? По твое време основните чужди инвеститори в България бяха собственици на шивашки фирми, които експлоатираха българите като роби за 300 лева заплата. То хубаво да говориш, но дела трябват Василев, а не красиви думички. Слушаме ги тези красиви фрази 30 години и нищо.

45

една

преди 2 години

Това дребно и збобно човече Л.Огнянов е противен гербераст. Мики Маус пак го изпуснаха отнякъде.

44

Алекс

преди 2 години

Ники Маус го изпратихме на политическото сметище и го затрупахме добре.Как успяхте да го откопаете?

43

Шута

преди 2 години

Да се пазим от партии с гръмки имена и провалени политици с амбиции!

42

Щирлиц

преди 2 години

Този едно време оправи БДЖ,мда...

41

Анонимен

преди 2 години

"Според него най-добрият начин да се преборим с инфлацията е да се осигури висок икономически растеж"- тоя *** чел ли е макро-икономика

40

Ти

преди 2 години

Напротив, пиша, вчера съм говорил с мое приятелско семейство, дали за всички или само на държавни служители, но факта си е факт, 300 евро отгоре. Независимо какво е международното положението те са длъжни да работят за добруването на България, все още нищо не са направили, не знаем къде отиваме. Ти за това си в чужбина, само, че в България нещата са по различни. Ако не знаеш сънародниците ти 50% са с доходи 300 пенсия и 600,7,800 заплата. А гладния не го интересуват руснаци и американци.

39

Верващ

преди 2 години

Да дадем бюджета на този, който впрочем беше на косъм да стане премиер на ИТН. Ще ни оправи за 800дни вервайте ми! Слава Кокаини!

38

1

преди 2 години

Противняк и гнусар....доказан некадърник от царската свита лакей....800дни да ти порят ....да не казва какво мма се сещай....

37

до 45 Ти

преди 2 години

Никакъв "фил" не съм, просто съм емигрант от миналия век и ако в Белгия са вдигнали с 300 евро пенсиите бих научил много преди теб ! А такива измишльотини са дело само на герберуги целящи разединение и омраза към новите управляващи, на които късметът им не сполучи, завариха батак, ограбена държава и започна война за което те станаха виновни без вина за всичко което случва ! А ти ако бешеюза тях нямаше да напишеш тази измислица ! 300 евро повече, разбираш ли какво си написал ?

36

Илия

преди 2 години

Е няма такъв наглец-крадец. ЕЕЕЕЕ, има,имааа.

35

Ти

преди 2 години

Каква подметка на тиквата, пич. Никога не съм гласувал за герб, подкрепям ПП, никакъв манипулатор не съм и тези 300 евро са истина за социална държава, като Белгия. А дали в Русия са им спрели пенсиите ми е все тая. Мен ме интересува България и народа ни, но ти явно си от психофилите на САЩ същите като психофилите на Русия.

34

анонимен

преди 2 години

Хайде появи се коментар 41"Ти" поредният манипулатор подметка на Тиквата, Белгия вдигнала с 300 евро пенсиите, тези тимуровци на банкянската прооста тиква еврото го нямат за нищо ? А с колко вдигат минималната заплата там и знаеш ли колко е била ? Аз пък казвам, че Путин намали пенсиите заради патакламата в Украйна с 2000 рубли и сега пенсионерите няма да вземат нищо !

33

Света се обърка

преди 2 години

Абе, туй същото Ники ли беше дето ходеше по гарите да поправя обърканите надписи на английски по табелите ? И дето за цял мандат не направи нищо съзнателно ... докато другарчето му юпито Миленчо влагаше всеки откраднат лев във хотели по черноморието и дето назначи брат си за управител ..... мнооого умен е станал Никитуу напоследък. Все разни серЕозни АНАЛизи на икономическата обстановка в страната ....

32

Анонимен

преди 2 години

Егати и ггннусното джидже е този.Откакто стана ясно, че е човек на Слави, запопнаха да го канят по медиите да плюе по правителството. И доказва, че Слави е троянския кон в коалицията.

31

Ти

преди 2 години

Комунистическа Белгия е вдигнала с по 300 евро пенсиите за да покрие инфлацията. Неолибералната, страдаща за Украйна, бедна и ръждясала кофа за *** България, ще направи ли нещо за българския народ или ще продължаваме да страдаме за Украйна и САЩ и да плащаме.