47

Анонимен

преди 2 години

На 11ти от 18:00 часа, да осветим Народното събрание...

46

Българ

преди 2 години

Време е за чети и групировки!Бандитите полицай пазят най-големите престъпници и обирджии в България!Аз съм роден в Хасково и не сме близвали вода от чешма/просто е жълта на цвят и с мирис на отходна шахта/ от както се помня ходим си пълним всяка седмица!

45

Анонимен

преди 2 години

Слава Кокаине!

44

Анонимен

преди 2 години

След Киро тук ще бъде пустиня!

43

Анонимен

преди 2 години

Честито

42

Козметик

преди 2 години

Няма да се къпете, докато не започнете да се люпите! След това още един два месеца и кожата ви придобива естествен цвят, мекота и еластичност! Естественото ухание също се възвръща т.е. можете да се возите в полупразен автобус ако се качите отпред, отзад автоматично се запълня и обратно! Другата седмица ще организирам курс как да ходим на тоалетна, но без тоалетна хартия!

41

Българин за България

преди 2 години

Когато се забият на колове всички виновни за сегашното положение на България пред парламента и останат там да висят при следващите които поемат властта нещата ще се оправят.

40

Анонимен

преди 2 години

еее колко убуу без Борисов направо рая на земята докара Киро Петков благоденствие настана за неговите другари а другите те не са ора плява

39

Киро Канадеца

преди 2 години

Ще търпите , наказваме джуджето, Урсула каза , къпане веднъж в месеца без косата, с косата на три месеца. Слава Украине!

38

Усещате ли

преди 2 години

... мириса на анархия, който застигна Европа? Всичко умишлено причинено, разбира се. А разплатата, която я чака нашите хубавци в България, които наивно си мислят, че са вечни те и техните кражби? Ще има брутално отмъщение за всички мутри в страната.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако нашата собствена вода не беше купена от французите, нямаше така да стане. Нашата вода!!!!! Е, при кое правителство стана това - Герб. Сделка, и някои от родните мафиоти се натъпкаха с пари на гърба на хората. Искам повечето мафиоти да бъдат в затвора. Тдб йога ще стане това?

36

Аркадаш

преди 2 години

Ще има метеж.

35

РАН - ЪТ

преди 2 години

Може и може и още и още и още и може и още и още...как да не може?!

34

x

преди 2 години

Ще има ново поскъпване+ОБЩИ НУЖДи от НАредба 4, и така ако стане 3,50 умножаваме по две ...и ще стане 7 лв кубика. С общите нужди Феолията и другите негодници крадат двойно! Не плащайте нищо братя! Водата е природен дар. Купуват я на 7 ст от Искър аи искат за 7 лв кубика д ания пробутват... Плащате и на бразилците също разходите. Очаквам гладна зима с камъни и дърви и ПЪРВИ УТРЕПАНИ мутри ПОЛИТИЦИ! АМИН!

33

шуменец

преди 2 години

в шумен не само плащаме скъпа вода а и нямаме пречиствателна станция, ходим с туби от гората да пълним....дали има в либийската пустиня такова нещо?

32

Анонимен

преди 2 години

Основавам партия продължаваме финасовите честитките (ППФЧ)! Чакам привърженици! Сменяме всички директори на всичко с наши демократични хора. Ще стабилизираме високото ниво на цените - 100%-но обещание! Искам вече всички българи да скачат (има такува пудели) и най вече да отсичат (като в парламента, там всички отсичат)! Приятна почивка!

31

Анонимен

преди 2 години

Не 1.70 ,а 1.27.такава цена няма .Дори с канал и пречистване и 20%ддс. Цената е 2.30 .Не манипулирайте хората.

30

Анонимен

преди 2 години

Да ви го накевря. Водата в Благоевград е на цена 2.30.Какви 1.70 .

29

Мехмед

преди 2 години

Пак малко им взимат на хасковлии, все пак тяхната вода е обогатена с вкусен радиоактивен уран...

28

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпва, но не и доходите.