7

Случаен минувач

преди 1 година

Само ДВГ-тата по света изхвърлят 9 милиарда тона СО2 годишно. Ако всички ДВГ са на метан, вместо бензин, биха изхвърляли 6 милиарда тона, една трета по-малко. Не разбирам защо се неглижира метановият двигател, при положение, че метанът е над 90% от природния газ и би трябвало да е евтин. А той - обратно - е най-скъп. Вчера гледах на една бензиностанция - 3,99 за килограм! Е прекалено е! Имам приятел с Фолксваген, на фабричен метан е. Казва ми - как да го карам при тези цени?

6

Край

преди 1 година

Путин и Байдън го отмениха това споразумение. Този който се откаже от въглеводородите и мине към енергиина диета от слънце и вятър за да пази климата, до 10г. ще е му е фалирала икономиката, а след още три ще е ликвидиран и военно.С глобалните проблеми може да се справя едно обединено човечество. Както се видя великите сили в момента са готови да се замерят с всякакви бомби.

5

Анонимен

преди 1 година

Баш до парижкото споразумение ми е, че всичко да поскъпне още.

4

Анонимен

преди 1 година

Светът не е ЕС и САЩ.

3

Анонимен

преди 1 година

Планът планира и значително увеличаване на капацитета на възобновяемата енергия - как е "ВЪЗОБНОВЯЕМО" нещо, което има експлоатационен период от 10тина години преди ефективността му драстично да намалее, и не може да се рециклира? И за производството му се ползват вредни химикали и редки метали и суровини? И слънчевите батерии, и електомобилчетата са поредна измама и фалшиво решение на предимно фалшив проблем.

2

Зелено човече

преди 1 година

Зелена сделка или трилиони в джобовете на елитите. Другото е прах в очите за плебеите.

1

Идиот

преди 1 година

Стоя гладен и на студено и си мисля за Парижкото споразумение. И ахааа да задремя, но ме стряскат писъците на детето. И то е гладно, иска храна.