66

Анонимен

преди 1 година

Горивата и тока поскъпнаха много на международните пазари, но те не са единствения измерител на инфлацията.

65

Анонимен

преди 1 година

В целия ЕС инфлацията беше ниска през предишните години и висока в последните месеци. Това разбира се не е заслуга нито на Бойко Борисов, нито на Кирил Петков.

64

А да

преди 1 година

Инфлация 12% друг път. Сметката ми за газ дек 2020 беше 120 лв, дек 2022 беше 550. Това са към 360%. Дизелът от 2.40 хубавия, на 3.63 онзи ден. Това са неща, от които завися ежедневно. Тази статистика смята, че цената на пианото не мръднала две години. Все едно средностатистическият българин купува ежегодишно по едно пиано.

63

Анонимен

преди 1 година

Е нали искахте промяна. Официалната статистика показва, че средната инфлация между 2015 и 2020 година е била 2.1% на година , а през това време доходите са нараснали със средно 8% годишно. Сега инфлацията е 12%, а доходите растат с по 5%.

62

Анонимен

преди 1 година

нали изчегъртахте лошия Бойко дето ви пречеше и се събрахте с добрия Киро да ви тръгне благоденствието ама само за някои .. късно е баби за китка

61

Анонимен

преди 1 година

Колкото им наредят от Брюксел, толкова ще бъде - най-вероятно до 15%. По принцип се очертава 40%.

60

Мехмед

преди 1 година

А тази другарка наясно ли е, че ако бензинът и дизелът станат 5-6 лева народът ще запали парламента барабар с 240-те парчета едър рогат ***.

59

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 1 година

То е ясно, че кризата на първо време си я развързаха NRG-носителите, след това настъпи убавата инфлация, довела да скокообразното вдигане на всички цени - от стоките от 1-ва необходимост: едене-пиене и др.екстри до коли, апарт.,яхти,т/т ИТН., след което гръмна и вайната и съответно съвкупното ни цело народонаселение жестоко ГО овайка, и то ЯКО при това. Сега на ход са ток+вода+СН и така ... докрая на света... А некои тук+там си продължават да си пеят ... и ний сме на секи км - може би ДА, ама НЕ

58

Кирчо и Кокорчо

преди 1 година

Спрете ни тока НЕ ИСКАМЕ ВОДА!!!

57

Анонимен

преди 1 година

75- СТРАТЕГИИ И ИДЕИ СЕ ПОСОЧВАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО- ТЯХНАТА СТРАТЕГИЯ Е РАЗБИВАНЕ НА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ

56

Анонимен

преди 1 година

До БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ ТА КОЯ РЪКА НИ ХРАНИ- БГ ОЛИГАРХИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ДС КОЯТО Е ОТДЕЛ НА КГБ- РАЗДАДОХА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ ЗА МИЛИОНИ НА НАЗНАЧЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ, ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ И ФАЛИРАХА 19 БАНКИ- ПРЕЗ ВСИЧКОТО ВРЕМЕ ОЛИГАРХИЯТА РАБОТИ ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ И БАЩИЦАТА- УКРАЙНА С ОГЪН И ЖУПЕЛ НАС НИ РАЗБИВАТ И СМАЗВАТ С УДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА И ИКОНОМИЧЕСКА РАЗРУХА- БЛАГОДАРЕТЕ НА ЮМРУКА ИЗВАДЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА И СИ ВИЖТЕ ДОХОДИТЕ ВСИЧКО Е ЗАМИНАЛО- ПОЗОР.

55

Анонимен

преди 1 година

Трябва ли ежедневно тази жена да повтаря едно и също като папагал, без да посочва поне някаква стратегия или идея за решаване на проблема. Меко казано - безполезна.

54

ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ

преди 1 година

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЮМРУКА- ИНФЛАЦИЯ ЗА МАРТ 2022Г СПРЯМО МАРТ 2021Г- 12.4%, ИНФЛАЦИЯ ПРИ БОРИСОВ ПОД НУЛАТА- ТЕ ТИЯ ИСКАТ ДА РАЗРУШАТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- НЕ ЩЕМ В ЕВРАЗИЯ.

53

РАДЕВ

преди 1 година

Бутна държавата по нанадолнището и сега пуска баба Зайка да ни бае.

52

Баба Зайка

преди 1 година

Е нашата майка.

51

Анонимен

преди 1 година

Киро умното ще свали инфлацията. :-)

50

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Заслужавате си го да. Хапете ръката която ви храни. Хак ви е. Дано да прекратят вноса на всички горива за България. Включително и ядреното гориво за Козлодуй. Тока да стане минимум хиляда. Това заслужавате продажни слуги на г.нусен краваристан. Никога няма да прогледнете. сащ е сатана. Манипулират цялия свят. Русия е непобедима. Само я гледат от страни като кучета поми.яри мечка. Страх ги е на открита война...страх бате...За 30 минути ще ги заличат.

49

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Мика Зайкова е по...умна и начетена от всички в ИТН взети заедно,барабар с вожда Славун Гъдуаров,прикрит в...сянката на джипа си Рейндж Роувър(служебен).

48

Глобалиста

преди 1 година

От бедната България нищо не зависи ние следваме политиката на ЕЦБ. Да се молим да пазят борда само.

47

Ама

преди 1 година

Къде,беше толкоз години този експерт баба Мика?Да не я открием толкова год.!Добре,че Славчо я откри,че да ни светне крушките!Какъв късмет!