20

Анонимен

преди 2 години

Натрапвате този манолов с неговите "анализи". И какво е казал тоооолкова важно?!Текат му отново лигите за власт, никога не ми е бил приятен, като и жена му. Някаква истерична напоритост и пробивност, и декларативност съчетани заедно. И фалш.

19

SS

преди 2 години

Опитайте като обикновен гражданин да си извадите лиценз за търговия и производство на оръжие ! ( не говоря за ловно) Как мислите дали ще ви дадат ? Навремето опитах ! Посъветваха ме да се откажа ! Тая лъжица не била за моята уста ! Все пак понеже разбирам много,а и имам познанства тук ,там по чужбина ми предложиха работа ! Отказах! Винаги съм бил вълк единак ! Или както е казал Колт -по добре глава на въшка ,отколкото опашка на лъв !

18

SS

преди 2 години

Продават оръжие частни търговци до един бивши комунисти и от ДС . Ние обикновенните граждани какво печелим от това ?

17

Нацягите на Сапун

преди 2 години

Украйна сега ще стане износител и на са-пу-н марка Гьоринг!! Та да се изкъпе най-после средностатистическия Джо в САЩ и да измие нечистотиите, с които ежедневно го бомбардират по масмедиите. Виж, Европейците може и да почакаме с къпането, че тия дни топлата вода си е дефицит. хаха

16

Тодор Живков

преди 2 години

Целта на нашата партия е всички българи да са еднакво бедни. Никаква частна инициатива.

15

Анонимен

преди 2 години

Браво бе Найденоф, ти откри топлата вода! Доста време ти беше необходимо!

14

Избирател

преди 2 години

Сега е моментът да намажем на дебело. Укритата да плащат. Да си нацист и последовател на Хитлер в днешно време струва пари. С милиардите от САЩ да пълнят нашия джоб. Щото заради тях пък, на нас ни спряха газа и ни забуксува икономиката. Сега ще им го върнем.

13

до 10

преди 2 години

вервай си на Аристович солташшака на комедианнта. За три месеца руснаците показаха че не мразят население а властта и отреппките които я крепят. Мислиш че не могат да сринат Киев Одеса или Харков като Дрезден ВСВ от янките или Алепо или Грозни или Мосул в Ирак. Могат но им е ясно че с тези хора ще съседствал и в бъдеще. Големи спецове се извъдихте от вируси и ваксини вече до военни тактици и стратези

12

ВМЗ Сопот

преди 2 години

Най важно е бизнеса да върви.

11

ДнР

преди 2 години

Напълнихме си складовете с Българско оръжие платено от враговете ни .Хахахахахахахахя

10

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Цените трябва да са тройни щото са на зор и инфлацията е голяма.

9

Анонимен

преди 2 години

те за тва ривът Хохллите щото не им го подаряваме не че не им предоставяме боеприпаси.

8

Анонимен

преди 2 години

Аааа,като ги изхвърлят от Украйна, ще отидат в Молдова .

7

Анонимен

преди 2 години

Рашистите за три месеца война доказаха, че армията им е изостанала, за сега е спасява е единствено крилатите ракети и превъзходството в самолети.След два-три месеца вярно е има демилитаризация, но не на Украйна, а на Русия която ще изчерпа по-голямият ресурс от ракети, авиобомби и войници.До сега украинската армия е отстреляла над 25 хил. рашистки окупатори, а още два пъти по толкова са осакатени, благодарение на Путин и неговото некъдарен генерален щаб на армията.

6

Анонимен

преди 2 години

Който иска да дарява, да купува от тортите на Линда Простокировица, със събраните средства се минира Украйна и се пращат оръжия да си играят децата!

5

ОСТАВКА

преди 2 години

Оставка!!!! Писна ми от некадърни продажници!!!

4

Светло и ясно

преди 2 години

"Какъв друг начин би могло да има за постигане на мирно решение" _______________ Другият начин за виждащите и чуващите бе деклариран от Президента Путин рано сутрината на 24.02.2022 г - СВО на ВС на РФ ще приключи след пълната демилитаризация и денацификация на Украйна. Демилитаризация означава, че колкото и оръжие да бъде доставено на Украйна, то ще бъде унищожено, а денацификация означава изкореняване на нацизма и е дълъг процес. Za свят без нацизъм!

3

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Найденов, добре, че ще продава и ще печели, но ако в България има държавници би трябвало да са си отговорили на въпросите "Сътрудничеството с бендеро-нацисткия режим в Украйна ще помогне ли за просперитета на България" и "Колко дълго във времето ще просъществува бендеро-нацисткия украински режим".

2

Анонимен

преди 2 години

Румънците пак ни изпревариха, украинското зърно се изнася през Констанца, ние блеем

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЕВРЕИ ДА ДАРЯВАТ НЯМА ТАКОВА НЕЩО