136

Патриот

преди 2 години

Аз едно не разбирам, ако намалят цените на горивата това само за превозвачите ли е? Нали ще паднат цени на стоки и билети и за народа горивото ще е по евтино за цяла България! Боже пази България от простаци.... Затова България тридесет години затъва в калта!

135

Анонимен

преди 2 години

Тук става въпрос за това, че Просто Киро е неадекватен, независимо от това дали исканията на превозвачите са справедливи.

134

до 144

преди 2 години

Ти явно не схващаш за какво иде реч ? Тук не става въпрос политиците лъжат ли или не, тук става въпрос и за твоите пари от които искат да вземат тези превозвачи, научи се да мислиш ! Ти в момента доказваш защо българинът е беден, защо толкова лесно е манипулиран ! Как не ти направи впечатление, че тези измамници превозвачи се опитват да приберат едни чужди пари, част от които са от твоят труд ??? Пак да повторя тук - "пррост народ слаба държава" !

133

Нашите политици

преди 2 години

са доказали,че лъжата и заблудата са атрибути на изявленията и действията им.А ако след някакво тяхно действие някой поиска да им потърси сметка за популизма,фарисейщината и лъжите,веднага се включват официални секретари,протоколи,пиари и пр.,които пространно разясняват че или не са били разбрани,или истината не е такава,за каквато им се търси сметка.Затова изключително мъдро е винаги такива срещи да се документират от този,който се е срещал с тях и после лесно да се доказва кой крив,кой прав.

132

Анонимен

преди 2 години

Пернишките фирми, които ще получат финансова помощ са радомирската фирмаЕТ РУМЕН БОЖКОВ, по чиято сметка ще бъдат преведени 29 631,00лв.АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ КРАКРА ООД ще получи 29 631,00лв.АВТОТРАНС КРАКРА ООД ще прибере помощ от 3 878,30лв.Сред одобрените за финансиране са и двете транспортни фирми на Магдалена Милтенова ТК Бус Перник, която ще бъде дотирана с 60 887,18лв. и Бус Перник с 20 104,52лв.Темпо Груп М ООД ще получат 60 750,00лв.ИВАЙЛО ИЛИЕВ БИ ЕООД също получава помощ от 48 698,00лв.Ю.В.С Р СТОИЛКОВ СИЕ СД се дотила с 35 447,98лв.В първ

131

Анонимен

преди 2 години

Зад всички пернишки фирми е Магдалена Милтенова. За ковид епидемията получиха доста финасови средства за калните и мърляви, 5-та употреба автобуси и бусчета, които съглсно Закона за движение по пътищата трябва да са спрени от движение.Повече инфо на линка: https://zapernik/2020/12/30/117055/pet-pernishki-transportni-firmi-poluchavat-poПернишките фирми, които ще получат финансова помощ са радомирската фирмаЕТ РУМЕН БОЖКОВ, по чиято сметка ще бъдат преведени 29 631,00лв.АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ КРАКРА ООД ще получи 29 631,00лв.АВТОТРАНС КРАКРА ООД ще прибере помощ от 3 878,30лв.

130

Защо не искат

преди 2 години

пари зеленчукопроизводители,животновъди тях инфлация не ги ли лови?Какви са тези наглеци искащи пари от държавата за частни фирми,социализма падна 1989 г.преди тази дата държавата подпомагаше закъсалите отрасли,след тази дата всички се радвахме,че всеки който иска да няма шеф на главата си свободно може да си отвори фирма и да печели,нали разбирате,че като не можеш сам да се справиш никой няма да ти помага,фалираш,хлопваш кепенци и търсиш друга форма на самоиздръжка,това е демокрация не е соца !

129

емигрант

преди 2 години

Навсякъде в З.Европа има инфлация,цените скачат като "полудели",но хората имат разум и разбират тежкото положение за което има само един виновник Путин и неговата война,никой не обвинява действащите правителства,например тук в Испания свинското скочи от 2.79 E на 3.99 Е за кг днес!За частниците вариантите са затваряне,фалиране,продаване на бизнеса или отдаване под наем,но никой не ходи да проси пари от държавата!Няма как държавата да помага на частници за сметка на народа,това не е коректно !

128

Зум

преди 2 години

Как не се наядохте от държавната софра бе превозвачи. Точно за скандала отидоха при Петков. Все за пари се моли този частен бизнес, имат имоти за милиони и лични коли за стотици хиляди, и продължават да просят, щели да фалират, хайде вече, колкото и моя работодател фалира по време на пандемията. Точно по пандемията си купи кола за 100к, и продължава да реве. Ревем беднисме, не ни стигат парите, а кръчмите и баровете се пръскат по шевовете, границите задръстени от скъпи коли посока Гърция и Турци

127

Кокорчу

преди 2 години

Пари няма действайте! С данъците платихме 8 самолета , евентуално за 32година, което остана е за украинците!

126

Киро Мустафа

преди 2 години

Не разбрахте ли, че за българи пари НЯМА! Всичко отива за американското посолство и от там се разпределя, а те не харесват българи! Сори, който не е учил в Харвард, поне да се беше родил украинец!

125

Анонимен

преди 2 години

Магдалена Милтенова е потомствен комунист от Перник.Бизнес с подарени/откраднати от държавата автобуси.Инициатор на поредното поскъпване на градския транспорт. Подбони "бизнесмени" като нея направиха частния бизнес много по-лош от държавния.Фалирай!!!Автобусите й в Перник са мръсни, със засипани от кал прозорци и "психично болни" пенсионерки късащи билети от 80 стотинки, но пътниците плащат 1.50 лева.

124

-_-

преди 2 години

хотелиерите изгонват украинците, Петков изгонва превозвачите.. Тиквата така ги свикна защото са стари колеги от престъпния свят!

123

Анонимен

преди 2 години

Провокаторите на Байко Барисав са отишли да провокират скандал и да запишат собствената си глуппост. Вместо да фалират като истински бизнесмени, те плачат за държавни помощи. Фалирайте, не изнудвайте правителството.

122

По поръчка на мутрат

преди 2 години

Всяка седмица трябва да има протести,за да изтощят правителството и ту..па от Банкя да се върне на бял кон.И не се сещат,че и той нищо няма да им даде,а ще се оправдава с предишните,както винаги го е правил.

121

Анонимен

преди 2 години

Отишли сте да се държите нагло!Нещо,което не бихте си позволили пред Борисов.Вършите му мръсната работа,не се ли усещате?

120

Анонимен

преди 2 години

Слуги трябват на народа,а не господари!Този се държи като поредния господар.

119

Анонимен

преди 2 години

сега остава ресторантьорите да запросят пари,после хотелиерите

118

На Тиквун

преди 2 години

"подметките" са се събрали тук за да храчат,защото мисленето им е непозната мозъчна дейност!В какъв строй живеете бе ми'зерници,че държавата трябва да спасява частния бизнес!Петков правилно е натирил тези "просяци",той изобщо не е трябвало да ги приема,сега остава ресторантьорите да запросят пари,после хотелиерите нали са все бивши бандити не са свикнали на загуби,трябва все да им се дава,Тиквата така ги свикна защото са стари колеги от престъпния свят!Жалки същества!

117

Анонимен

преди 2 години

Като затвориха заведенията и хотелите заради ковид- казваха: да сменят професията, защо държавата да им помага?