94

станимир

преди 2 години

много ми е чудно.. как един.. не се изказа за мирни преговори.да се се потърси диалога за спиране на воината,,, никои..кои страда,, народа,,тези се крият по бункери и само плямпат небивалици,,целият свят трябва да се обедини не по санкции.. а по диалог за прекратяване на воината,,,

93

Анонимен

преди 2 години

Глупости с привкус на Холивуд. :)))

92

Анонимен

преди 2 години

До Да попитам - Познавам руснаци отишли в САЩ, но обратното не. - __ - А-а, имаше един, отиде в Рудсия, но той пишман стана!

91

Анонимен

преди 2 години

вОЙНАТА И КОВИД СЕ СЪЗДАВАТ УМИШЛЕНО ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. ТОВА Е ИСТИНАТА. ОТДАВНА ВИ ГО КАЗВАТ. ПУТИН Е ДИКТАТОР ИСКА ДА ВЪЗСТАНОВИ СССР. НЯМА РАБОТА В ЧУЖДА ДЪРЖАВА. НЕ НА ВОЙНАТА.ЗЕЛЕНСКИ ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ!

90

Сталин АД

преди 2 години

И аз като Президент Путин имах врагове из между висшите нива на Армията. Но аз действах по простичко, не си губех времето да ги пращам в Сталинград а пращах Берия да ги коли в подземията на Кремъла. Но в днешните времена на "перестройка" трябва да се действа по..... дипломатично дет е думата :)))

89

Анонимен

преди 2 години

Тук в интеренет обикновено пишат хора от простолюдието които не само че не знаят собствената си история и това че България не е освободена от братушките Русия а от Финландци Румънци Украинци и Руснаци, ами и от нищо не разбират още по-малко политика обаче си пишат.Пишете си драги другари и другарки но вие си оправете първо собствения двор изчистети душите си тогава тръгвайте да оправяте светът ЗАЩОТО СВЕТЪТ НЯМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА! ВИЕ ХОРАТА ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОМЯНА ИНАЧЕ НЕ ВИ ЧАКА НИЩО ХУБАВО!

88

Спеца

преди 2 години

Плана на ЦРУ започна да действува с реализацията на Майдана , разстрела на 200 души със снайперисти и преврат последван от кървава чистка на русофили!Главната цел бе подготовка на Украйна за атака на Русия!Но както се казва във вица Русия ги изпревари!Първа създаде неуловими ракети с ядрени глави и първа нападна войските които щяха да завладяват Донецк!От тука на татък следва падението на Запада - тотално падение !Сопата вече е в Русия и Китай!

87

щит

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - ИЗНЕНАДА - ВСЯКА ИЗСТРЕЛЯНА РУСКА АТОМНА БОМБА ЩЕ КАЦНЕ В МОСКВА.

86

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

САЩ и АНглия вече са легитимна цел на Руските стратегически ядлени сили !

85

не може да бъде!

преди 2 години

Веднага може да се отговори -***!Доказателство за това са 240 души наемници които са в подземията на Азовстал и между тях,доказано по прихванатите съобщения ,има много действащи офицери от НАТО.Jова доказателство се подкрепя и от фактите при залавянето на ген.Тревор Кадиер от канадската армия.Според официалната версия той бил обвинен в сексуално насилие и избягал в Украйна,непохватен опит за легенда за прикритие.А е подал оставка от армията на Канада ...на 05 април т.г!?Сега ще пее!

84

информация

преди 2 години

От космоса се вижда как руски генерал ходи до храстите и се . ре. с включена навигация.

83

Анонимен

преди 2 години

Чисто и просто без "помоща" на споменатите служби, нито военизиран преврат щеше да се случи през 2014 г в Киев, нито щеше да почне конфликта в източните региони, който преди 2 месеца прерасна в сблъсък от среден интензитет със самата Русия. Сблъсак, който без мащабната логистична и военно-техн. помощ (помощ не само от щатските служби) вече щеше да е приключил. Защо на щатите(и на спец.службите им) не им е изгодно да прекратят конфликта (който предизвикаха) имам ясна хипотеза, но е отделна тема.

82

Анонимен

преди 2 години

Тази жена на малката снимка под Текста краде всеки път Новините на Дойче Веле и така до следващото и по следващото Правителство на следващите поред Некадърници да Управляват Държавата

81

Анонимен

преди 2 години

Тайната им роля е много явна. Също като у нас.

80

Анонимен

преди 2 години

Самите руснаци сигурно тайно се молят сащ и тях да ги освободят от режима на путин и Кремъл поне ако аз бях руснак щях да си го помисля вместо да ми се налага да емигрирам от русия да се спасявам от терора и бедноста на режима

79

Анонимен

преди 2 години

Всички помагат на Украйна защото е нападната страна путин беше предупреден да не напада суверена страна за санкците и оръжие се доставяше преди да ги нападнат Украйна е жертва на имперските интереси на путин да си върне ссср така че браво да помагат защото има доста държави който влизаха там включително и България беше под това влияние

78

Км

преди 2 години

На руските войници е забранено да носят телефони.

77

Анонимен

преди 2 години

До ВСЕКИ МЪРТАВ РУСНАК __ВСЪЩНОСТ, КОГАТО Е ИМАЛО ХУНСКИ И ГОТСКИ НАШЕСТВИЯ В ЕВРОПА, ЕВРОПА НИТО Е БИЛА ЦИВИЛИЗОВАНА, НИТО - ПРОСПЕРИРАЩА. И ПО ПОЛЕКА С КВАЛИФИКАЦИИТЕ ДА НЕ ОБИДИШ НЯКОЙ СЪВРЕМЕНЕН ЗАПАДНЯШКИ ЕВРОДЕПУТАТ!!!...

76

Анонимен

преди 2 години

До ВСИЧКИ БЕДИ ...__ЧУДНО, НО УКРАЙНА СЪЩО Е НА ИЗТОК, А ПЪРВАТА СРЕЩА НА БЪЛГАРИТЕ Е СЪС КИЕВСКИЯТ КНЯЗ СВЕТОСЛАВ, КОЙТО ПРЕЗ 968 ГОДИНА ОПУСТОШАВА ЦЯЛА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ТАКА, ЧЕ КОГАТО ГОВОРИТЕ ЗА "ВСИЧКИ БЕДИ" НЕ ПРОПУСКАЙТЕ УКРАИНЦИТЕ!!!

75

Ламята

преди 2 години

Богатството на евроатлантическия свят е натрупано от войни,робовладелство,наркотици експлоатация,финансови измами и всяка друга гадост,която се сетите.Бай дъ уей,в богата америка 50млн човека са социални помощи.Ако прествата ви за хубав живот е да работите 12-14 часа на ден,6 дена в седмицата,за си платите наема и сметките,америка е вашето място.