54

Пройчо

преди 1 година

Слушай какво ти говори надота ти, а не Брюксел. Иначе отиваш при Милошевич. Гледай България и си прави изводите за Сърбия, ако искаш да ви командва хунтата от Вашингтон.

53

Анонимен

преди 1 година

Ето, точно това е т.нар демокрация. Чуваме какво иска населението, но си правим това което решим. На хартия се казва народен представител, на практика депутат.

52

Анонимен

преди 1 година

До 55:Вучич усеща накъде се обръща вятърът за шовинистката му държавата. Оставете си ги извън ЕС и НАТО. Нека всичките им съседи да влязат, а те да си седят като черна дупка. Може и Орбанистан да закарат там, да са си дружки в мизерията, ако ги изритат от съюза.*****Ти остави "Орбанистан" гледай у нас "***" как е? Пропагандата е донякъде но фактите са факти.. БГ е най-мизерната държава в ЕС..

51

ГОЧО

преди 1 година

На Вучич са му разяснили сега като ходеше по В Европата какво е демокрация и колко струва! Така че какво желае населениет няма никакво значение, важно е какво иска демокрацията1

50

Йосиф

преди 1 година

Абсолютно нищо не може да направи ПРЕЗИДЕНТА ВУЧИЧ. Това е иначе далечната 1999г може да се повтори По добре е да влизат в ЕС и НАТО да могат да си изградят нова европейска държава.

49

Анонимен

преди 1 година

А Вучич не се ли замисля,дали някой иска в ЕС изкупения от Китай Сърбостан?

48

Анонимен

преди 1 година

Вучич усеща накъде се обръща вятърът за шовинистката му държавата. Оставете си ги извън ЕС и НАТО. Нека всичките им съседи да влязат, а те да си седят като черна дупка. Може и Орбанистан да закарат там, да са си дружки в мизерията, ако ги изритат от съюза.

47

Анонимен

преди 1 година

Няма не искам, няма недей! Искаш не искаш, политиците те вкарват където са решили. Както се казва - да не си ги избирал!

46

Анонимен

преди 1 година

Няма не искам, няма недей, искаш не искаш политиците те вкарват, където са решили. Както се казва - да не си ги избирал!

45

Анонимен

преди 1 година

"Как беше,всяка страна си има съюзници и никой няма право да и се меси" - точно, чии го дирят руските войски в Украйна тогава? Щатите търсят ли комсомолци в Куба?

44

Ламята

преди 1 година

Едно въпросче,по кремълска опорка.Г-да евроатлантици,запознати ли сте,какво предизвиква кубинската криза?Как беше,всяка страна си има съюзници и никой няма право да и се меси.

43

Анонимен

преди 1 година

Сърбия друга песен запя след като Путин ги отряза за Косово. Хахахаха. Вето и на тях за ЕС докато не признаят за Македония как промиха българското съзнание там и изпращаха българите в концлагери.

42

Анонимен

преди 1 година

До Ламята: интересно как успява путинската пропаганда да бъде веднага попита и мултиплицирана. Никой не е забранявал руския език в украйна, батальоните не са нищо по различно от фашистите на "нощни вълци" и слугите на путин убийци от вагнер; опорката за прокси няма и нужда от коментар, всяка страна си има съюзници, славабогу и ние и не са рашистите иот дикаторския човеконенавистен режим в масква (оная, дето е все още над водата).

41

Анонимен

преди 1 година

А какво трябваше да направят Украйна? Да търпят марионетката Янукович и да са прокси но на Русия/Като Беларус/. Явно след толкова години разбраха, че никое прокси на Русия не прокопса. Решиха след като рашките пробваха да отровят президента им Юшченко и видяха, че мирно явно няма да стане да пробват да са прокси на щатите. И Русия ги нападна. Може би и ЕС трябваше да нападе Англия за това, че не искат да са в ЕС?

40

Ламята

преди 1 година

Реалисте,ами защото украйна са прокси на сащ.Забраниха изучаването на майчиният руски език,сформираха укрофашистки батальони и заговориха за ядрени ракети.Та затова.Наистина ли не разбирате или не си давате зор да мислите и съставяте мнението си ,единствено от мнението на де.бил.ният ви лидер?

39

Анонимен

преди 1 година

Много е важно не само като процент да се гледа, колко са за и против ЕС но и кави прослойки представляват. Много му разбира главата на бай Миро от Борчане от ЕС и външна политика. Нормално е по ниските прослойки да обвиняват за собствените си несгоди ЕС. Понеже не знаят какво да направят най лесната реакция е да плюят по ЕС и да определят Русия, като спасител, който да ги "напляска" тези капиталисти. А дори и така да стане, той не че ще е по-добре, но поне ще мисли, че е участвал в нещо.

38

Реалист

преди 1 година

До 40. Айде стига с тоя САЩ бе, съветски ***. САЩ, та САЩ, само те са ви в зомбираните сибирски кратуни. Някакъв комплекс ли имате от тях? Ами като са му виновни на ***.ин САЩ що не нападна тях ами си го изкарва на нещастната Украйна?

37

Европеец

преди 1 година

Айде, и този обърна резбата. Само че ние вече не ви искаме путински лиззачи.

36

русофилка работа

преди 1 година

Мразим ЕС , но искаме да смучим от ЕС, извратено...

35

Анонимен

преди 1 година

"Тия са сьщите като макетата, все недоволни и все някой им е виновен! Ами като с раша вие по добре присьидинете се кьм *** и компания аз и семейството ми спициално в ЕU се чустваме много по сигорни." ...добре де, ти идкаш в ЕС и си в ЕС. Но те не искат. Как ще се чувстваш ако си в съюз с Русия против волята на мнозинството. Що за лицемерие и двойни снандарти притежавате западналите!?