31

Защо само 50?

преди 1 година

Изпечени л'ъжци са украинските управляващи. Руската армия много пъти е обявявала хуманитарни коридори, както и днес до 18.00. Защо само 50 са се евакуирали? Показват колона от автобуси, които ги чакат. Укронацистите задържат мирните жители за да се крият зад тях.

30

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоТи нещо,добре ли си или са ти платили да говориш такива неща или пък си малък пубер kойто те първа преоткрива световната политика оцветена в картинки от Call of Dudty?

29

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко Бекапеко Пеко, колко ли лозунги си изврякал по партийни конгреси и събрания в бурната си комсомолска младост, на колко ли врагове на народа си почернил живота с доносите, които си писал до "органите". Гледам - и сега с това се занимаваш, макар и пребоядисан, Бекапеко Пеко! Бравос!

28

Км

преди 1 година

Някой знае ли какво правят освободените 20 000 криминални престъпници,въоръжени от украинската власт?

27

До бай ти Алеко

преди 1 година

Хехеххе .Баш за нацистки свастики ли намери да говориш, под статия за хора издигнали ги в култ? Точно в случая не мога да разбера кой е платения тRол.

26

Калеко Алеко

преди 1 година

Искам да отправя апел към админите на този форум, да трият всичко което се изсипва тук от така наречените путинофили, все пак си има човешки норми и граници на поведение извън които човешкото в нас е поставено под въпрос ... това което Светът определи и осъди като кремълски фашизъм тук се изсипва от една шепа платени *** ... Както от чисто човешки съображения са забранени свастиките на Адолф Хитлер, така да се постъпва и с посланията и знаците на Адолф путин ... !!!

25

Анонимен

преди 1 година

"Украинската вицепремиерка обвини руските сили, че нарушават прекратяване на огьня"Обаче хората на снимка влизат в руски автобус с георгиевска лента.. кой все пак ни евакуира?)))

24

ЕС КАПУТ

преди 1 година

До ВасилАаааааааааа,бъркаш моето момче!Тези писания не са на елчето!Американският и шеф пуска новината в готов вид и елчето няма право да редактира новината.После напише някое коментарче/уж от името на читателите/и тресне поне 10 минуса на такива като мен и теб

23

Анонимен

преди 1 година

никакво спасяване на фашагите, дано ги избият до крак

22

Анонимен

преди 1 година

А аз не мога да разбера как Зеленски иска да пуснат Азовците просто ей така. Ако толкова искат да се спасят, до сега да са го направили 1000 пъти. Излизат с белия флаг и всичко свършва. Още в началото Руснаците им казаха, че това е единственият начин да излезнат от Мариупол живи.

21

Хм

преди 1 година

Абе аз само не разбирам защо цивилни искат повече от два месеца да стоят без храна и вода в завод, който го бомбардират нон стоп. Да не би те да не искат, ама някой да ги държи насила? Туй нямаше ли си име като престъпление?

20

Анонимен

преди 1 година

Хаха, след като със "защитата" си укронацитата сринаха цял град и убиха десетки хиляди цивилни от стотиците хиляди, които държаха заложници, дайте да спасим тия крупни военни престъпници - героите на пукрайна

19

Колко мило е....

преди 1 година

...да чувстваш начина, по който правоверните медии се опитват да внушат, че евакуацията на залостените цивилни от живия щит в подземията на Азовстал е първа грижа на иначе ненавиждащите ги бандеровци от Западна Украйна+антируското правителство в Киев! Щеше да е забавно, ако не ставаше дума за истински човешки трагедии....А приказките за "дипломатическите усилия за спасяването на непредаващите се престъпнци от подземията" са връх на наглостта. Нормално, украинска пропаганда. Лъжата е истина.

18

Асан

преди 1 година

На час по лъжичка вадят х лебарките не всички държат още за щит на фашагите :)))

17

demolitor

преди 1 година

Кви защитници , изпокрили се като плъхове из посземията

16

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама нацисткият нарко-клоун може да си плещи каквото си ще, за да манипулира и проповядва с цел да оттърве фашагите от Азов ... Да де, ама с терористи се преоговоря само през дулата. Така че, паралелно с "преговорите за тяхното освобождение", изтребването на тея вредители ще си върви с пълна пара, до пълното "освобождение" от тях. Е, накрая, може и да остават живи един-двама, и някои и друг генерал, за да ги влачат и показвт по новините

15

Факт

преди 1 година

Украйна постоянно лъже и пуска нацистка пропаганда.....

14

Анонимен

преди 1 година

За храна ли ги ги размени ха пак

13

Анонимен

преди 1 година

Зе-клоунът заявил, че Украйна работи по въпроса за дипломатическо усилие за спасяване на бендеро-нацистите, наемниците и защо не - кадровите отановски високи чинове.

12

Ф.С.В.

преди 1 година

Как може Русия да напада тези отрудени стругари и шлосери в този завод!! Незабавно ЕМБАРГО!!