55

Анонимен

преди 2 години

Как може да се конфискува нещо, ако не е сигурно на кого принадлежи? Мислех, че комунизма свърши, той про сто сменил местото и отишъл на запад! Мислех, че частната добственост е свято нещо при капитализма, но уви както при комунизма! Няма разлика! ЗАЩО ЗАЛИЧАВАТЕ? НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА КОМУНИЦИРАТ С ПО 300 ДУМИ, КАТО В ОГРАНИЧЕНАТА РЕДАКЦИЯ!

54

Анонимен

преди 2 години

Как може да се конфискува нещо, ако не е сигурно на кого принадлежи? Мислех, че комунизма свърши, той *** сменил местото и отишъл на запад! Мислех, че частната добственост е свято нещо при капитализма, но уви както при комунизма! Няма разлика!

53

Анонимен

преди 2 години

Може може а дали може , крадените Новини тука всеки ден

52

Моше

преди 2 години

Значи, харесва си някоя яхта, Еврогейския политик .... обявява я за лична собственост на Путтин ... и я конфискува в полза на държавата а той като виден представител на съшата тази държава си я продава на себе си на "поносима" цена която естествено, че не плаща а добавя като разход и държавния бюджет си остава непроменен... Чиста работа.Медиите на хранилка отбелязват единствено победоносния факт че е конфискувана яхта притежавана ЛИЧНО от Путин .... простолюдието е доооволно ... политика СЪЩО.

51

Анонимен

преди 2 години

Конфискация и запор на имущество на лица, обявени за издирване или терористи не е фашизъм, а съвсем легална операция.

50

Анонимен

преди 2 години

Пенко, тръгвай за Путиновия рай. И си вземи вазелина!

49

ПЕНКО

преди 2 години

РУСИЯ ИМА ДРУГИ ГРИЖИ , НО СЛЕД ТЯХ ЩЕ "КОНФИСКУВА " -КРУИЗНИ КОРАБИ НА ФРАНСЕТА И ЖАБАРИ --- + РЕПРЕСИИ В СВЕТОВНИТЕ КУРОРТИ НА КРУИЗЧЕТА ДО СМАЗВАНЕ НА ТОЗИ ТУРИЗЪМ --ИМАТ ВСЯКАКВА ФЛОТА ДА ГО ИЗПЪЛНИ !!!! ИЛИ УНИЩОЖАВАНЕ НА ЦИОНИСТКАТА БАНКОВА СИСТЕМА - ДОЛАР -ИЛИ ЯДРЕНА ВОЙНА !!!

48

Анонимен

преди 2 години

Съседа вкара днес много голям телевизор у тях! Ще изчакам да заспят и ще отида да го конфискувам, че може да е на Путин!

47

аZ-ът

преди 2 години

собственикът на яхтата имал връзки с "влиятелни елементи от руското правителство" и с хора, взети на прицел от санкциите на ЕС. И затова само трябва да му вземем имуществото? Добре дошли в Новия Фашизъм ! А в същото време синчето на дъртия пърдялник Байдън Младши е замесено в корупция за милиарди. Но е от правилната страна на бариерата. Живеем в свят на лицемерие и на беззаконие от Запада. Именно затова Запада ще се разпадне отвътре, като всяка империя. С кръв. Тия ще се изколят отвътре.

46

SWAN

преди 2 години

EС масоните, правейки се на ***-оти пред маймунитe, всъщност - продължават да ги ограбвaт! Тези безполезни и скъпи за поддръжка играчки, ще бъдат изплатени с лихвите на "врaга" ... от мaймуните!

45

Сандо

преди 2 години

запада почна да конфискува и само по предположения. Частната собственост изглежда вече не е табу. Тоя запор на яхтата би трябвало да падне във всеки нормален съд - не може да задъжаш само по слухове и предположения

44

Анонимен

преди 2 години

Как е крало джуджето!леле мале!

43

Анонимен

преди 2 години

Италианците произвеждат яхти, продават ги и си ги взимат обратно. Англичаните правят същото с имоти за милиони, а пияниците в Раша ръкопляскат на Путин и мизерстват. Деградирала държава

42

Анонимен

преди 2 години

20 човека с яхти за половин милиард, а останалите ядат от консерви. Егати държавата

41

юбералес

преди 2 години

Флотът на путиновите олигарси е далеч по голям и сигурен от флота на руските матроси.

40

Я па я..!

преди 2 години

До Пешо 29 Крадливи жабари , но правят страхотни коли , за разлика от военно любците.

39

мазепа

преди 2 години

''Шехерезада'' е с размера и цената на крацера ''Москва'', но противопожарната система била немска и далеч по сигурна. Цялата охрана на яхтата са служители на ФСБ - схемата наподобява тази на двореца в Геленджик.

38

Анонимен

преди 2 години

Циркове и постановки за простолюдието !

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38толкова си проос , че няма да те коментирам благодарение на такива оллигофрени като теб тарикатите си живеят добре еврйчето Мъск какъв е според теб? Частник или мошеник? колко държавни субсидии взема от балъците данъкоплатци светът е такъв , защото сте такива глуупендери

36

Мишо

преди 2 години

Живеем в чудни времена! Няма закони няма логика има само лични интереси! Война!