72

анонимен

преди 2 години

И дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи- Р. Ралин

71

Аламанов...

преди 2 години

...е анти Бойко, с Христо и Капитал активно пропагандираха против ГЕРБ по време на протестите без да се замислят накъде ще я кара държавата след това. Е, вижда се ясно кво става. Същия е Евгени Дайнов и другите пискала от кръга. Горе е написано вярно-не може да има съгласие между две антагонистични партийни формации, между ДБ и БСП. Е, ква коалиция са тогава, да не е Бойко и Гешев. Ами, яжте го тогава, дървени философи.

70

Кирчо, да заминава

преди 2 години

Бай бай, Кирца. Връщай се в Канада.

69

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

68

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука...?

67

.

преди 2 години

С орел, рак и щука е така!

66

Анонимен

преди 2 години

Слуги на САЩ

65

Хмм

преди 2 години

Мани я коалицията. Парламента е абсолютно огледало на обществото. Разединени, без лице което да е пример за обществото. Всеки гледа как да превъртане системата, но не и да я спазва. Всичко е за пари, но не и за по-добро бъдеще. Един прав да излезе, всички ще го оплюят. Направо ме е яд, че за 16-тата държава по големина в Европа сме толкова зле.

64

Само констатирам

преди 2 години

Нямам политически пристрастия, но по времето на ГЕРБ за първи път заживяхме леко европейски, почувствахме страната богата, мощна и стабилна. Имотния балон в България надут, аз не познавам човек без купено жилище или къща, както и повечето, включително и аз си купиха нова кола. Тия новите с техния популизъм и разсипия, отново вкараха мита за бедна България. Скоро ЧСИ ще събират имоти и коли. Моето мнение е, НЕ ГЛУПAЦИ, България е богата, вие сте некадърни и крадливи, затова осанката е че смеБедни

63

Полза от пак избори

преди 2 години

Вътрешните битки се водят от *** и Радев, чиято цел е нов служебен кабинет, отново оглавен от пето-колонниците. Каквито и машинации да пробутат путинистите те са кауза пердута, защото заедно с феодална Русия ще си отидат и те. Америка няма да допусне феодалите да продължат терора над човечеството. Злото ще изчезне до края на годината.

62

Анонимен

преди 2 години

И какво общо има войната. Ще се бориш с мечока ли. Смях, ама голям смях. Дано не се случва, че краят е ясен. Проблем са санкциите, които търпим от него и мизерията, до която ни докара слугинажа. Ако имахме един Орбан, нямаше да е тази разсипия и мизерия.

61

Анонимен

преди 2 години

Народът трябва да вземе по една тояга и да ги изгони тия!

60

Анонимен

преди 2 години

Този парламент и тази коалиция може да не искат да си ходят, искат и се натиркат за депутатските банки и заплати, но народа обеднява стремително, цените стремително върват само нагоре, в коалицията некадърност и нечестност, послушание на господарите от ЕС и САЩ. Така, че народа иска избори до тогава до като дойдат светсни хора да управляват България.

59

Българ

преди 2 години

Раздори в България,раздори в ЕС за горивата!Войната е политически цирк за пред хората с цел отслабване и разкъсване на ЕС империята и подготвян геноцид още от ковид кризата с цел голямата депресия като преди 100 г.!На някой да му напомнят сегашните времена на Стамболовите времена когато играем твърдо против Русия/тогава неутралитет пак е била пошла дума/ следвайки чужди интереси,скоро пак ще сме въведени във война и отново ще сме обратно върнати на Русия от Запада,не че някога сме били свободни

58

Анонимен

преди 2 години

Безсмислена "коалиция", безкмислена холитика, безсмислени мерки, безсмислени сертификати, безсмислена война, безсмислени санкции. С 1,300,000 човека гласували за ГЕРБ и ДПС и с 1,000,000 гласували просто ей така "на пук" на горните избирайки дъщерните им фирми ПП, ДБ и ИТН ще е така. БСП дежурните изменници също не струват надупваха се на НДСВ и ДПС, после на ГЕРБ, сега на ПП, ИТН и ДБ. Браво на 35% от народа дето гласуваха за шестте партии гъмжило на мошенници и измамници.

57

паф

преди 2 години

това не е коалиция, а СБИРЩИНА от некадърници, те не знаят какво да правят, те нямат никакъв план, те нямат политически опит, абе с орел, рак и щука кола не се тегли!ВЕДНАГА ИЗБОРИ!

56

Анонимен

преди 2 години

Does.bg прпадате . Нищо не пишете за изтеклия запис от кабинета на канадеца как гони превозвачите и после се оправдава , че били подстрекатели. Ако беше Боко да сте написали сто новини , ама сега удобно си мълчите , колко ви платиха.

55

NoirFire

преди 2 години

Украйна нямаше професионална армия доскоро, различна е ситуацията от преди 50 години, бият се за нея основно наемници, партизани и се лян дури обучавани от инструктори на НАТО има много руско население забавя се бързата операция да не бъде засегнато. Изхода от войната е ясен .

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Зловещият съд е вече произнесен от делата на злосторниците! Пред жестока и мъчителна присъда са всички,които в последните тридесет години управляваха с безчестието си България! Смъртната присъда е вече произнесена и трябва да започне нейното изпълнение. Никой,който е бил на Народна заплата в последните тридесет години не заслужава друго,освен бавна и зловеща ,садистична и луда смърт! До девето коляно,перверзници! Да живее Русия!

53

Анонимен

преди 2 години

'' Украйна е подготвяна за войната доста време от Запада '' ........................... Украйна е голяма държава ... по площ два пъти по-голяма от Германия. Путин започва да осъзнава, че сбърка жестоко, връщане на първоначалните граници е най-малкото което украинците ще постигнат ... оттам нататък следва Москва и Кремъл.