47

Кико

преди 2 години

А тоалетни чинии можем ли? Глупостите на Кирчо и Сие!

46

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

А , кой ше проверява ремонтираната техника , дали е същата ....ха,ха,хааа....В КАТ ЛИ ЩЕ ИМ ЗАПИСВАТЕ НОМЕРАТА НА ТАНКОВЕТЕ , НА РАМИТЕ И ДВИГАТЕЛИТЕ...ХА,ХА,ХАААА...щото нещо не схващам....???!

45

Анонимен

преди 2 години

В България може да се ремонтира военна техника, но тия от които зависи това не могат да си ремонтират и г-за. А те са окупирали всички възлови позиции и са се окопали до шия.

44

Леле

преди 2 години

Неможе разбира се ,но Киро не знае ,че неможе. Докато разбере войната ще приключи.

43

Аре стига!

преди 2 години

Не разбирам,за чий издържаме армия, че и предприятия, които да и ремонтират техниката. Кое да ми защитава на мен армията? Панелката, която я има, я не още 30 години живот. Земята под ненужните тухли не е моя. Кой ще идва и какво ще ни взема? Ако някой има имения, имоти и земи, да си изхранва негова си армия! Аз нужда от армия нямам!

42

Waffen SS

преди 2 години

Е, едно време и произвеждахме.Заводите "Бета"произвеждаха "Гвоздики" и за Ирак и за Иран.Всички "Гвоздики" в армията на ГДР бяха българско производство,някъде към 1000 броя.Произвеждахме БМП-23 и т.н.,"Тунджа"

41

Стига бе

преди 2 години

Найдене, ти сега ли вдяна?! Ние не можем собствената си бойна техника да ремонтираме, кво остава за украинската! Това е брилянтен ход! Хем сме солидарни, хем няма да се набутваме още зорлем във война, която не ни касае. Така или иначе българско оръжие се предоставя от американски посредници! Няма нужда от повече позор за България!

40

Ива

преди 2 години

Ангеле,Найденов ,в кое не си убеден!? Не виждаш ли, че всичко е лъжа и измама,не виждаш ли,че тия улични некадърници си правят пиар акция .Не ви е срам,гавр ...итв се на гърба на народа.Не си по- различен от жена ти ,,много загрижена " за гражданите

39

SS

преди 2 години

Виж някоя руса украинка може да ремонтираме .....!

38

SS

преди 2 години

Какво ще ремонтираме ? Всичките ни стругари,фрезисти ,шлайфисти са или на преклонна възраст или избягаха по чужбина поради мизерното заплащане у нас ! За ремонт на бойна техника се изисква резервни части,механици,заварчици ,шлосери - Кирчо Харвардеца има ли понятие от тия неща като обещава ? Кадри няма !

37

Анонимен

преди 2 години

Нарязахте си гаубиците за скрап, заголихте задни части към турция без гранични укрепляния като разграден двор, всеки man go може да ви влезе на път за европа, какво остава за армия... Смешници. Сега просят още пари.

36

Анонимен

преди 2 години

Значи, да ви кажа как стоят нещата с ремонта. Наш Киро и Зе влязоха сами, говориха доста и се уговориха, помощта с военна техника да бъде завоалирана с ремонт. Те ни пращат скрап, ние им пращаме нова техника. Това е. Няма какво да го дъвчим тоя въпрос. То ние и сега си им пращаме де. Това, че самолетите летели за Полша...ами за къде да летят, за Украйна, че да ги свалят ли? Не се излагайте. Естествено, че самолетите летят за Полша. БСП са си заринали главите в пясъка и се правят, че не виждат.

35

Анонимен

преди 2 години

Абе найденоф, не си чак толкова ***, колкото изглеждаш. Не разбра ли че никакъв ремонт няма да има. Ще вземаме старите и повредени машини, а ще им даваме нашите годни такива. И ще се правим, че си вярваме. Хайде стига вече празни приказки!

34

Капитан Петко

преди 2 години

НАТО знаят че тук е пълно с разузнавачи от ДС и за това скоро няма да пратят самолетите поне докато има риск от конфликт с Русия. Петата колона само чака западна техника за да изпее всичко на кремълските им господари.

33

Инженеря

преди 2 години

Аве ние един спирален инжектопляктор не можем да ремонтираме,камо ли дизелови танкове!

32

Анонимен

преди 2 години

И това недоразумение беше военен министър?!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Можем. Само да я докарат.

30

препърс

преди 2 години

От както сме в НАТО и мамата на армията,молете се да няма война ,в момента имаме боеспособни няколко батальона,но фактора опит в бойни действия е нулев,тъй че при едно нападение на Турция или Гърция до 24 часа са в София.Който не храни своя армия храни чужда.

29

ала бала

преди 2 години

първо техниката трябва да дойде тук - как, на ход не може, на кораб не може портовете са руски , ами частите са руски-откъде ...абсолютна фантасмагория

28

Анонимен

преди 2 години

Щели само да им ремонтират ауспуха.За друго нямало части.