11

1 и 3

преди 2 години

Както и да ги пишеш за Левски, си от долнопробното общество от борисовата градина.

10

Д-р Тайс

преди 2 години

Тук ли си Веселине! Бързо се прибирай в диспансера да си изпиеш хапчетата!И ти казахме ,като бягаш от клиниката да не шмъркаш бело!Иначе знаеш с кои числа да се обозначиш:първо с 7:1! Браво!

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Централен Спортен Клуб на Армията е велик и ще ви размаже,фашисти сини безподобни! Дори и този ЦСКА,който ежедневно е шантажиран от ч.е.р.н.и.л.к.и,които нямат никакво право да са в клубът ни! Смърт за турчинът Васил Кунчев Уефски,който никога не е бил обесван,а бе офесван! Смърт за Уефски,нацисти гнусни!

8

Тим сити

преди 2 години

Стадион Тича е маломерен, размерите на терена не отговарят на никакви изисквания, а големият градски и национален стадион "Юрий Гагарин" е в ремонт от десетки години.

7

Асаня от Ямб.църв.

преди 2 години

Цунами е вълна от океаната хахаххах

6

Асан

преди 2 години

Кой тоз Цунами :)))

5

Ямболски цървул

преди 2 години

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Това е борбеният дух.Отбор-легенда на ръба на оцеляването,който всичко го бяха отрекли,който бе затънал в големи дългове,който беше много зле и като игра! Възраждането започна!

4

ГЕРЕН

преди 2 години

БРАВО МЪРИ. МАЧКАЙ. НА 15 7-0 ЗА ЛЕВСКИ. "АЛКОХОЛИК" "НАРКОМАН" АМА ЯКО СИ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА. НЕ КЪТ ВАШ ПЕТОРЧО И СЕГА ПРАДЛЬО. ТРЕТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. НЕМАТ. ХЪС ЗЛОБА СПОРТНА. СЪБРАЛИ СА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ И ИГРАЯТ ГАНКИНОТО. ГAНЬО И СТОЙЦА ГЛЕДАТ САМО КАК ДА ЗАГРАБЯТ ЗЕМЯТА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА. СЪЗДАДЕНИ ОТ СОЦА И СЕГА УБИТЕ ЩЕ БЪДИТЕ ОТ ЛАПАЧИ ДЕМОКРАТИ.

3

Ашмодеан

преди 2 години

До анонимен 1. Значи е по-добре за ЛеВски, Венци Стефанов да обедини ЛеВски със Септември, да прекръсти Славия на Левски-София и БФС да създадат нов формат на първенството, за да може новият отбор да играе в А група ?

2

Анонимен

преди 2 години

Една агитка хора са се събрали да гледат мача. Мъри е един подвижен алкохолик.

1

Син Кестен

преди 2 години

Левски са казали на Черно море в 85 мин. че мача е свършил, те са спряли да играят и Левски са вкарали гол. Това ли означава заглавието "Левски излъга Черно море" ?