106

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 109 Причината е отровеното ни от комунизма съзнание да чакаме някоя партия да ни храни.Така и не разбрахме че спасяването на давещия е негово дело.Времената се промениха и ние не желаем да се приспособим и да вървим на пред.Комунизма се предава и по полов път. Млади хора не живяли при социализма го възхваляват, защото така им е разказал тати.

105

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 94 Жан Виденов оглозга веднъж спестяванията на българите , сега Кирчо ще повтори с любезната помощ на Нинова.

104

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда Русия да води хибридна война с/у ЕС, щото тъпите евробюрократи се справят много по-успешно с това.

103

Анонимен

преди 1 година

Да питам аз евроатлантиците защо страната ни няма такива заплати като европейските,защо нямаме такава икономика като европейската? Нали от 30 години все демократи ни управляват и всички казваха,че вървим в правилната посока а вместо това нацията ни върви към гроба защо бе,защо е така евроджендърчета а?

102

Анонимен

преди 1 година

До НОМЕР2 Коя империя на злото тази зад океана ли? Ами тя рано или късно ще бъде унищожена като всички други преди нея.

101

Анонимен

преди 1 година

Предвид всички други санкции, какво пречи на Русия, при едно такова ембарго да каже, ми като сте решили, спираме доставките на момента. Защо трябва да ви чакаме, докато от това и вас няма да ви заболи...

100

НОМЕР2

преди 1 година

Не народ, а ***! Доказахме, че не заслужаваме мястото си на планетата Земя! Народ, който трябва да изчезне! Поне едно добро дело да се направи...загивайки, да помогнем за изчезването на Империята на злото!

99

фиаско

преди 1 година

в *** на европа е така!

98

факт

преди 1 година

хляб 5 лв. горива 5лв. и така по веригата!

97

Ф.С.В.

преди 1 година

Икономическото самоубийство на Европа ще засегне най много -най слабата икономически държава-България-това е истината,,,И странно се прокрадва в мен мнението че Европа прави всичко възможно за да ни подари на Русия!!Почти никакви ползи не видяхме от европейският съюз освен свободното придвижване с цел миене на чинии и тоалетни!! Жалко е заплати и пенсии да са в пъти по малки от европейските -а храните дори по скъпи от европейските,,Направиха ни жалка държава-НАТО ни унищожи и армията!

96

Христо Христов

преди 1 година

Единствено 13 от 240 от имащите право на глас искаха да не слушаме и изпълнаваме решенията на Брюксел. Не е нормално 5% да налагат волята си на 85%, защото това ще ни превърне в диктатура! Браво на Киро, че слуша и изпълнява политиките на Брюксе, за което и беше избран! НИКАКВО ВЕТО!

95

Христо Христов

преди 1 година

НИКАКВО ВЕТО! 227 от 240, от имащите право на глас изразиха ясно своето желание да са част от политиките на Брюксел.

94

Анонимен

преди 1 година

България и и вето! Това не мога да го повярвам! За да наложиш вето трябва да имаш топки! Кой ще го наложи? Простотокиро, Кокорчо и ли това недоразумение външната министърка?! А на бас, че ще гласуват "За" ембаргото"! Нещастници! Майкопродавци!За вас съдбата на собствения ви народ е нищо! Щом вашата управителка Мустафа ви свирне, ще гласувате както тя ви каже!

93

Анонимен

преди 1 година

На ЕС изобщо не му пука за БГ, дори преди пандемията и войната БГ народа масово се изнасяше в чужбина, защото тук е невъзможно да се живее. Сега искат да даваме по 1 една заплата на Украинците + санкции срещу Русия от всякакъв род... абе ей *** осъзнайте се.... Просто тия Еврозелки, дават ли сметка какъв е живота в България... и за колко стигат мизерните ни заплати??????

92

Наминаващ

преди 1 година

И след ветото ще ни нашибат със санкции, гнусен, извратен така наречен съюз, иначе средството за диктат и вкарване в рамки на изискуемо поведение, на обикновения човек му се повръща и си задава много въпроси

91

Анонимен

преди 1 година

не разбрахте ли че това е натиск да махнем ветото за макетата много умно е измислено и накрая май ще клекнем

90

Бай Гроздан

преди 1 година

Бизнесът ни е като мома,за която все се чака ерген.

89

18%

преди 1 година

Де да бяха 18%. Лукойл просто не може да преработва друг нефт освен руския. И да я национализират ще трябват години за да може да преработва арабски или норвежки или друг нефт. Връщаме се към 90-та година - немотия, спекула, пазари на черно...

88

Анонимен

преди 1 година

още шма за оглозгане..освен спестяванията в банките,собствеността на българите

87

гост

преди 1 година

БУЛ ЕКЗИТ . ТОВА ИСКА НАРОДА В БЪЛГАРИЯ . НЯМА ЗАЩО ДА СТ0ИМ ОЩЕ В ЕС . ПАРИТЕ ОТ ЕС ГИ ПОЛУЧАВАТ САМО ФИРМИ НА УПРАВНИЦИТЕ . ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА НЕ ПОЛУЧАВАТ НИЩО , САМО ДАНЪЦИ ЗА ДА ПЪЛНИМ ГУШАТА НА ЕВРОПА . ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ СРЕЩУ ЖЕЛАНИЕТО ИМ В СЕВ . МАКЕДОНИЯ . РАЗРЕШАВАТ НИ ДА ИЗЛЕЗЕМ СРЕЩУ МАКЕДОНИЯ И АЛБАНИЯ . АНГЛИЧНИТЕ ДА НЕ СА ПРОСТИ ДА ИЗПОЛЗВАТ РАЗПОРЕДБИТЕ И ФАШИСТКИТЕ ИМ ЗАКОНИ . НИКАКВО ЕВРО , БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е ГАРАНТИРАН ОТ МЕЖДУВАЛУТНИЯ БОРД .